- Reaksiyon puanı
- 3,278
2,5 TL'ye geliyor bize. Ailece kullanıyoruz 6 kişi 15 TL veriyoruz mayıstan sonra 21 TL olacak.Ekli dosyayı görüntüle 18887
sazan.avi...
2,5 TL'ye geliyor bize. Ailece kullanıyoruz 6 kişi 15 TL veriyoruz mayıstan sonra 21 TL olacak.Ekli dosyayı görüntüle 18887
sazan.avi...
Ekli dosyayı görüntüle 18887
sazan.avi...
O zaman çözüm format.Akıllı tahta okuldaki bizim günde 20 defa bu hatayı veriyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Amaaaan ne uğraşıcam. Seneye lisedeyim zaten[emoji1] [emoji1]O zaman çözüm format.![]()
Bizim okuldaki bazı akıllı tahtalarda hem Windows hem de Pardus yüklü ama bazı akıllı tahtalarda ise sadece Windows yüklü. Ve her ne hikmetse hocaların Pardus'a girdiğini görmedim ben.onu pardus ile boot edin maviş sadece kuş olarak kalsın...
Bilişim öğretmeni yok mu? Ona söyleyin.Amaaaan ne uğraşıcam. Seneye lisedeyim zaten[emoji1] [emoji1]
Aynen. Anca klavye takıp boot menüsünde Pardus'u seçmek gerek.Klavye yok ki hem nasıl pardus açıcaz?
Bizim İngilizce öğretmeni akıllı tahtayı kullanıyor ve gerçekten ders işleyişini kolaylaştırıyor.Şimdi meb iyi çalışmış zaten 1 senedir uğraşıyoruz kıramadık daha sistemi. Tahta kapalı duruyor orda sadece hocalar starboard için açıyor.
Koy çantana.Bi klavye almak lazım da alıp okula nasıl sokacağım işte![]()
![]()
Yine de dikkatli olmak gerek yoksa RAM'in o sarı uçları belki kırılır.Erinmek gercekten lanet birsey. Ama yaparsan senin hayrina![]()
Affedersiniz ama tabiri caaiz hayvan gibi bastirirsaniz tabi ki de kirilacaktir.Bizim okuldaki bazı akıllı tahtalarda hem Windows hem de Pardus yüklü ama bazı akıllı tahtalarda ise sadece Windows yüklü. Ve her ne hikmetse hocaların Pardus'a girdiğini görmedim ben.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bilişim öğretmeni yok mu? Ona söyleyin.
Aynen. Anca klavye takıp boot menüsünde Pardus'u seçmek gerek.Bu arada benim gördüğüm akıllı tahtalarda GRUB önyükleyicisi değil de Windows'un önyükleyicisi kurulu oluyor. Yani boot menüsü GRUB2 yani GRUB önyükleyicisi değil de Windows'un önyükleyicisi.
@eronis
Bizim İngilizce öğretmeni akıllı tahtayı kullanıyor ve gerçekten ders işleyişini kolaylaştırıyor.
Koy çantana.Aman dikkat yakalanma.
Yine de dikkatli olmak gerek yoksa RAM'in o sarı uçları belki kırılır.![]()
Nasıl yani? Biraz daha açıklaya bilir misiniz?Affedersiniz ama tabiri caaiz hayvan gibi bastirirsaniz tabi ki de kirilacaktir.![]()
Orada bir cs 1.6 mezarımı gördüm ben![]()
18'e basacağım günü bekliyorum. Babam bu internet telefon işlerinden anlamıyor hiç.
Hangi konuda? Eğer ki RAM'leri silme konusundaysa tabi ki bildiğimiz normal okul silgisi.Tahta silgisimi okul silgisimi @Halktan Biri
Tahta silgisimi okul silgisimi @Halktan Biri
Orada bir cs 1.6 mezarımı gördüm ben![]()
Öhm mgm 900 ping ne len![]()
Hoş bulduk efenimOoo. Yeni fark ettim. Ban kalkmış. Hoşgeldiniz @utkuversus
Ben de neden bu soruyu soruyor diye düşünmüştüm.![]()
free takılırken 60 gün pro denemesinde kredi kartı istemesine sazan.avi dedim2,5 TL'ye geliyor bize. Ailece kullanıyoruz 6 kişi 15 TL veriyoruz mayıstan sonra 21 TL olacak.
Korece şarkı istersen hemen atayım 2 3 tane[emoji6]free takılırken 60 gün pro denemesinde kredi kartı istemesine sazan.avi dedim
Ne dinliyorsunuz?
konuyu canlandırın da! rock,metal müzik olsun.
free takılırken 60 gün pro denemesinde kredi kartı istemesine sazan.avi dedim
Ne dinliyorsunuz?
konuyu canlandırın da! rock,metal müzik olsun.
Android ile crack sayesinde indirme dışında kısıtlama yok[emoji6]Spoti'nin pc ve ipad versiyonunda reklam hariç kısıtlama yok sanırım. İstediğim müzikleri açabiliyorum free hesapla.
3 olmaz 2 uygun ala...Korece şarkı istersen hemen atayım 2 3 tane[emoji6]
Android ile crack sayesinde indirme dışında kısıtlama yok[emoji6]
Ve ipadde de tellerdeki kısıtlamalar var
Desene piknikteki kalan o son köfteni de kedi kaptıBenim ipadde yok öyle bir şey [emoji23][emoji23] Denemek için tweak yüklemiştim sanırım onun yüzünden. Ama jb uçtu [emoji23][emoji23]
Desene piknikteki kalan o son köfteni de kedi kaptı![]()
crysis serisiGTA 5te bitti ne oynasam acaba varmı öneriniz?