- Reaksiyon puanı
- 1,876

Bu ne soğukluk arkadaş tane tane mi istiyecez yazsana
Kim sizi bu kadar sinirlendirdi hocam ?Şöyle o yorum yapan ellerini tutucaksın kıracaksın yok yok küçük küçük bıçak darbeleri atıp ateşte kızartacaksın ki bilmediği akıl sır erdiremediği konuda o küçük minik beynini yormayacak.
Şurası da olmasa rahatlayamayacağız.
Boşver hocam. Ben burda öfkemi kusup kusup giderim dikkate alma beni.Kim sizi bu kadar sinirlendirdi hocam ?![]()
Şimdi aktif mi peki. Bir tahminim var ama...Boşver hocam. Ben burda öfkemi kusup kusup giderim dikkate alma beni.
Boşver onlar sayesinde takipçimiz artıyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]İnstagramda satış yapan reklam yapan okuzlere bakmayın istagramin amacı değil o işler
Bizim sınıfta kağıt ya da silgi atanlar oluyor. Ben de bunlara sinir oluyorum.Neyse fazla kurcalamıyayım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu okulda kendini bir b*k zannedenler yok mu, İnsanı okuldan soğutuyolar yavv. Huzur bozuyolar, laf atıyolar. Sonra hoca konuşma dediğinde, "ben konuşmadım hocam" diyolar. Öyle dediklerinde yumruklayasım geliyor da, elemanın biri hem çift dikiş, hem de bir sene okula geç yazılmış. Gel de uğraş. Birde lise dönemi, hayatın en güzel zamanlarıdır derler ya, anlamadım gitti.
Takipçi artınca ne oluyor?Boşver onlar sayesinde takipçimiz artıyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Bizim sınıfta çanta fırlatıyolar, silgi yerine.Bizim sınıfta kağıt ya da silgi atanlar oluyor. Ben de bunlara sinir oluyorum.
Lisede yapılan hareketlere bak
Ooo.Bizim sınıfta çanta fırlatıyolar, silgi yerine.![]()
Nasıl yani?
deney bu deney komşuyu deniyorumNasıl yani?
O kim?the grude'u...
O kim?![]()
çiziliO kim?![]()
amca deme la istersen dünyanın en kötü amcası olurum...Conficker amcanın ikizi. Bi ara forumda takılıyordu uçuruldu. Troll'ün tekiydi.
afiyet olsun denir normal o büyüme çağında olan insansın ergen deyince kızma...
Bizim okulda bi rekabete dönüştü. Hırsından para verip takipçi satın alanlar bile var[emoji1]Bizim sınıfta kağıt ya da silgi atanlar oluyor. Ben de bunlara sinir oluyorum.
Lisede yapılan hareketlere bak ya.
--- Gönderi Güncellendi ---
Takipçi artınca ne oluyor?![]()
İnstagram kullanmıyorum da.![]()
Takipçi artınca ne oluyor?![]()
İnstagram kullanmıyorum da.![]()
Cahiliyetimi kabul göresiniz gerçekten ikizimi yoksa bir esprdenmi ibaretConficker amcanın ikizi.
İyidir teknoloji tasarım niye sevmiyorsun?![]()
Teknoloji tasarımdan nefret ediyorum[emoji19]
Katılıyorum.Bu forumda hastalık derecesinde apple taraftarları var öleceğini bilse vazgeçmez.
AynennnnnnBu forumda Samsungdan para alan adamlar varAnasını babasını bu kadar savunamaz yoksa
![]()
Malzeme çok yük yapıyor[emoji1] [emoji1]İyidir teknoloji tasarım niye sevmiyorsun?