Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Gta 5 e bir an önce güncelleme getirilmeli. Oyun'u hatalar yüzünden oynuyamıyoruz resmen !

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Spotify ayıp ettin la önerdiğin şarkıya bak
0eb53885047750bbe943173c3af8561e.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bazen bütün siteleri etkileyecek gece modu css i hazırlamayı düşünüyorum. Birçoğunu denedim ama istediğim gibi değil. Black olmayacak biraz daha grimsi olacak. İsteyen olursa etiketlesin yaptığımda ona da link atarım.

Opera'nın siyahi adres çubuğu alanı güncellenmiş gibi.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Tamam, ayarlayınca sana da atarım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben kendisini defalarca uyardım. Bak dedim, hata yapıyorsun dedim, hata yaptıktan sonra özür dilemek erdemlik olmaz dedim, bin düşün bir yaz dedim ama dinletemedim. Kendisine toplum içinde nasihat ettiğim için kusura bakmasın, lakin yaptıklarına karşı sadece kendisini değil, buradakileri de uyarmam gerekiyordu. Tabi, yazdıklarıma kimlerin tarafsız baktığı da az çok malum.. O yüzden çok da fazla uğraşmıyorum artık.. Hatta, yeterince uyarıda bulunduğumu düşündüğümden kendisini artık göz ardı ettim ama üzerinin çizildiğini görünce "Göz Ardı Edilen İçeriği Göster" diyerek baktım ki, nasihatlerim bir işe yaramamış.. O erdemli(!) kişi, hakaretten ceza almış.. Geldiğinde umarım hatalarına devam etmez.. Etse de bana zararı yok, ne yaparsa kendine yapar. Zaten yazdıklarını da görmüyorum artık..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Neye göre, kime göre ? Bana göre haketmedi mesela :) N
Zaten sen hala bazı şeyleri hazmedemeyip içinde tutuyorsun. Bunu sende biliyorsun...
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden üyelerin üzeri çiziliyor?
Forum kurallari dışına çıkarsanız üzeriniz çizilir ve forumdan uzaklastirilirsiniz.
Örnek alabilir miyim?
İlgili kişinin profiline girip bakın. Basit birşey.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kurallar ne ise uymak zorundayız her yoruma da saygılı olmalıyız.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Zaten sen hala bazı şeyleri hazmedemeyip içinde tutuyorsun. Bunu sende biliyorsun...
Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yok :) Ben forumu bazıları gibi ego kasmak için kullanıyorum. Bildiğim bir konuda yardım istenilirse ederim,canım sıkkınken gelir muhabbet ederim :) Bundan sonra böyle takılacağım :)
Sizin kavgalariniz hala bitmiycek mi yav formun icine ettiniz ne kadar bilgili adam varsa gonderdiniz e ne anlami kaldi simdi formun...
Benim kimseyi gönderdiğim yok...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
@Halktan Biri o kişi asırlar boyunca forumu dağıttu. Dedi ki intelin skylake işlemcilerinin hiçbiri AMD fxi geçemez :D AMD buna iyi para veriyordu herhalde. :D multi açığ açıp windows 10a (Yanlışım varsa düzeltin :) millenium faciasımı ne diyordu. Ben onu skylake zannediyorum ama windows 10muş sanırım. Neyse ne bayağı uğraştırdı bizi. Geçen yine zenciköle diye bir hesapla gelmiş hemen yakaladık :)
Cahiliyetimi kabul göresiniz gerçekten ikizimi yoksa bir esprdenmi ibaret :)

Ben öz ikizi diye biliyorum. Mod'ken ikisinin aynı ipden bağlandığını görüyordum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İkisi de kardeş :) Geçenlerde zenci-köle vardı. O da kardeşiydi. Modken ipsini inceledim de 10 tane multisi mi ne vardı :D Hepsi banlıydı tabi :D

Eleman her seferinde farklı nick ile giriyordu zaten belli ğslup konuşma falan aynı. Zenci köleyi farketmedim ne zaman geldi o?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...