M
Murat Burç
SDN Okuru
3 Ay Sonra Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Aa. Neden gidiyorsun? Forumun rengisin sen.3 Ay Sonra Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Hak etti.Ben Kenobi'nin de üstü çizilmiş. Hayırlısı olsun . Bazılarının işine gelecek![]()
Hak etti.
Arkadaşın son 1 ay içinde attığı bütün mesajlara bakarsan nedeni anlarsınOlay yeri var mı?
ne istiyodun ki? spotify Galatasaray'lı...Spotify ayıp ettin la önerdiğin şarkıya bak
![]()
O kim?o kişi asırlar boyunca forumu dağıttu
Örnek alabilir miyim?Arkadaşın son 1 ay içinde attığı bütün mesajlara bakarsan nedeni anlarsın![]()
Neye göre, kime göre ? Bana göre haketmedi meselaHak etti.
Zaten sen hala bazı şeyleri hazmedemeyip içinde tutuyorsun. Bunu sende biliyorsun...Neye göre, kime göre ? Bana göre haketmedi meselaN
Forum kurallari dışına çıkarsanız üzeriniz çizilir ve forumdan uzaklastirilirsiniz.Neden üyelerin üzeri çiziliyor?
İlgili kişinin profiline girip bakın. Basit birşey.Örnek alabilir miyim?
Sizin kavgalariniz hala bitmiycek mi yav formun icine ettiniz ne kadar bilgili adam varsa gonderdiniz e ne anlami kaldi simdi formun...Ben Kenobi'nin de üstü çizilmiş. Hayırlısı olsun . Bazılarının işine gelecek![]()
Okudum, bilgi sahibi oldum.Kurallar: Forum Kuralları
Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yokZaten sen hala bazı şeyleri hazmedemeyip içinde tutuyorsun. Bunu sende biliyorsun...
Benim kimseyi gönderdiğim yok...Sizin kavgalariniz hala bitmiycek mi yav formun icine ettiniz ne kadar bilgili adam varsa gonderdiniz e ne anlami kaldi simdi formun...
@Halktan Biri o kişi asırlar boyunca forumu dağıttu. Dedi ki intelin skylake işlemcilerinin hiçbiri AMD fxi geçemezAMD buna iyi para veriyordu herhalde.
multi açığ açıp windows 10a (Yanlışım varsa düzeltin
millenium faciasımı ne diyordu. Ben onu skylake zannediyorum ama windows 10muş sanırım. Neyse ne bayağı uğraştırdı bizi. Geçen yine zenciköle diye bir hesapla gelmiş hemen yakaladık
--- Gönderi Güncellendi ---
Cahiliyetimi kabul göresiniz gerçekten ikizimi yoksa bir esprdenmi ibaret![]()
İkisi de kardeşBen öz ikizi diye biliyorum. Mod'ken ikisinin aynı ipden bağlandığını görüyordum.
İkisi de kardeşGeçenlerde zenci-köle vardı. O da kardeşiydi. Modken ipsini inceledim de 10 tane multisi mi ne vardı
Hepsi banlıydı tabi
![]()
Geldi , gittiEleman her seferinde farklı nick ile giriyordu zaten belli ğslup konuşma falan aynı. Zenci köleyi farketmedim ne zaman geldi o?