Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yok :) Ben forumu bazıları gibi ego kasmak için kullanıyorum. Bildiğim bir konuda yardım istenilirse ederim,canım sıkkınken gelir muhabbet ederim :) Bundan sonra böyle takılacağım :)

Benim kimseyi gönderdiğim yok...
Bi sakin olun ya. Forumda gruplaşma var. Benle alay ettiniz de ama dediğim gibi çıktı her şey yanılmak isterdim ama maalesef yanılmadım yine.

Son düzenleyen moderatör:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yok :) Ben forumu bazıları gibi ego kasmak için kullanıyorum. Bildiğim bir konuda yardım istenilirse ederim,canım sıkkınken gelir muhabbet ederim :) Bundan sonra böyle takılacağım :)

Benim kimseyi gönderdiğim yok...
Üstü kapalı konuşmana gerek yok, laflarını bana gönderdiğini anlıyorum. Forumda anlamayan da yoktur zaten. Tek derdiniz, benim forumdan gitmemdi, moderatörlüğünüzde organize olup yetkilerinizi kullanarak durduk yerde beni banlamanız da, üstlerinize durumu anlatıp cezamı kaldırarak foruma geldiğimde yaptığınız imalarınız da bunun en net göstergesiydi. Forumu bilmem ama yetkilerinizi, egolarınızı tatmin etmek için kullanıyordunuz. Muhtemelen modlar bölümünde de "nihaha nasıl banladım ama" gibi yaşınızın gerektirdiği konuşmaları da yapmışsınızdır(yapmadıysanız da içinizden mutlaka geçmiştir, birilerine yüzünüzü göstermemek için buraya içinizi dökememişsinizdir).. Benim neyimi çekemiyorsunuz? Size ne yapıyorum? Şu forumda zararlı bir paylaşımım mı oldu? Kaç kişi benden zarar gördü bu forumda? Çıksın adam gibi söylesin. Derdiniz neyse açık açık konuşun.. Neyi çekemiyorsunuz da böyle içinize dert olduk? Bir de böyle facebook fareleri var.. Burada yüzümüze yazamayıp facebooktan döktüren kişiliği bozuk birileri.. Hayırdır? Siz kime ayar vermeye kalkıyorsunuz?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bizim çekemediğimiz kişi yok. Ben hakedeni gerektiği yerde teşekkür ettim. Bunu Söyle Rahatla'nın eski mesajlarına bakabilirsiniz. Arkada donenleri kimse bilmiyor bundan sonra da kimse bilmeyecek çünkü temizlendi orası. İsteyen istediği teoriyi üretsin. Bizim kimseye garezine bir şey yapmayız. Yapıyorsak hak etmiştir. Kardeşler bile bazen birbiriyle kavga ediyor. Bunda bir sıkıntı yok insanlık hali. Bazı konularda görüşlerimiz uyuşmuyor o kadar.

Benlik bir sıkıntı yok. Lafımı parkeder giderim. Bundan sonra böyle olacak.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Arkadaşlar forum yine karışmasın lütfen. Bu sefer kimse düzenleyemez. Lütfen taryışmayalım. Bazı şeyler gizli kalır ama @Bloother . Size de mesajlarınıza da saygım sonsuz ama lütfen böyle yapmayın.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kenobi'nin hiç bir fikrine, söylemine noktasından virgülüne kadar katılmasam da banlanması doğru değil.
Her zaman söylediğimi gene söylemekten vazgeçmeyeceğim; yanlış yapıyorsunuz. İnsanları yasaklayarak, banlayarak fikirlerini değiştiremez, üzerini örtemezsiniz.
Siyaset tartışmanın serbest olduğu bir ortamda daha fazla insiyatif kullanarak, daha yumuşak bir yönetim biçimi sergilemenin birçok alternatifi varken, böyle üyeleri pata küte banladığınız sürece bir müddet sonra forum kendinize kalacak.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bir çılgınlık yapıp pc'ye linux mu kursam?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kenobi'nin hiç bir fikrine, söylemine noktasından virgülüne kadar katılmasam da banlanması doğru değil.
Her zaman söylediğimi gene söylemekten vazgeçmeyeceğim; yanlış yapıyorsunuz. İnsanları yasaklayarak, banlayarak fikirlerini değiştiremez, üzerini örtemezsiniz.
Siyaset tartışmanın serbest olduğu bir ortamda daha fazla insiyatif kullanarak, daha yumuşak bir yönetim biçimi sergilemenin birçok alternatifi varken, böyle üyeleri pata küte banladığınız sürece bir müddet sonra forum kendinize kalacak.
Hocam dediklerinizde haklısınız, lakin arkadaşın ilk hakaretli mesajı değildi zaten. Yönetim de hiçbir açıklama yapmıyor şu an. Resmen forumda OHAL var.
Kişilerin hangi gerekçeyle, ne kadar süre ceza aldığı forumdaki Uçuşan Üyeler konusuna yazılmalıdır @ShiftBot

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Temiz kurulum yaptığım halde windows.old sen ne ayaksın?
Ekran Alıntısı.PNG

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
D bölümü diğer harddiskteki windows 8.1 yüklü. Bu ssd'de sadece windows 10 var ve tek parça.
o old.windows içinde hangisinin içeriği var bak 10 aklınca 8.1'i içindekiler yüzünden silmeden 10 kurdun sanıyor sadece 10 kullancan sanıyor 8.1 çalışyor mu? mbr'de gözüküyor mu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
o old.windows içinde hangisinin içeriği var bak 10 aklınca 8.1'i içindekiler yüzünden silmeden 10 kurdun sanıyor sadece 10 kullancan sanıyor 8.1 çalışyor mu? mbr'de gözüküyor mu?
her 2 işletim sistemide kullanılıyor. Daha önce bunu 8.1'den yükseltme ile windows 10 yaptım. Geçenlerde ssd'yi biçimlendirip direk windows 10 ile temiz kurulum çektim sonradan geldi kendileri. Az önce disk temizlemeyle sildim gitti. Windows 8 ve 10 farklı hard disk vce ssd'lerde olduğu için karışma durumu yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
her 2 işletim sistemide kullanılıyor. Daha önce bunu 8.1'den yükseltme ile windows 10 yaptım. Geçenlerde ssd'yi biçimlendirip direk windows 10 ile temiz kurulum çektim sonradan geldi kendileri. Az önce disk temizlemeyle sildim gitti. Windows 8 ve 10 farklı hard disk vce ssd'lerde olduğu için karışma durumu yok.
windows 10 ben varken 8 kullanma mesajı verme çabası yapay zekası olsaydı 8'i silerdi muhtemelen korsan olduğunu düşündüğü oyun,mp3 herşeyi silerdi format bile attırmaz olurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...