- Reaksiyon puanı
- 1,876
Selam söyleyin özletti kendini. Amd maaş bağlıyacak adam arıyor

Bi sakin olun ya. Forumda gruplaşma var. Benle alay ettiniz de ama dediğim gibi çıktı her şey yanılmak isterdim ama maalesef yanılmadım yine.Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yokBen forumu bazıları gibi ego kasmak için kullanıyorum. Bildiğim bir konuda yardım istenilirse ederim,canım sıkkınken gelir muhabbet ederim
Bundan sonra böyle takılacağım
Benim kimseyi gönderdiğim yok...
Stylish yükledikten sonra verdiğim linkteki dosyayı yükle.Denemeyi isterim @arsenik
Üstü kapalı konuşmana gerek yok, laflarını bana gönderdiğini anlıyorum. Forumda anlamayan da yoktur zaten. Tek derdiniz, benim forumdan gitmemdi, moderatörlüğünüzde organize olup yetkilerinizi kullanarak durduk yerde beni banlamanız da, üstlerinize durumu anlatıp cezamı kaldırarak foruma geldiğimde yaptığınız imalarınız da bunun en net göstergesiydi. Forumu bilmem ama yetkilerinizi, egolarınızı tatmin etmek için kullanıyordunuz. Muhtemelen modlar bölümünde de "nihaha nasıl banladım ama" gibi yaşınızın gerektirdiği konuşmaları da yapmışsınızdır(yapmadıysanız da içinizden mutlaka geçmiştir, birilerine yüzünüzü göstermemek için buraya içinizi dökememişsinizdir).. Benim neyimi çekemiyorsunuz? Size ne yapıyorum? Şu forumda zararlı bir paylaşımım mı oldu? Kaç kişi benden zarar gördü bu forumda? Çıksın adam gibi söylesin. Derdiniz neyse açık açık konuşun.. Neyi çekemiyorsunuz da böyle içinize dert olduk? Bir de böyle facebook fareleri var.. Burada yüzümüze yazamayıp facebooktan döktüren kişiliği bozuk birileri.. Hayırdır? Siz kime ayar vermeye kalkıyorsunuz?Güzel noktaya değindiniz.Ben seni severim,saygı duyarım. Buna profilimdeki mesajlara bakarakta varabilirsiniz. Bir kaç hafta evvel ban yedim. Ve admine söz verdim. İçimde biriktirdiklerim bu yüzdendir. Keşke söyleyebilsem. Ama sıkıntı yokBen forumu bazıları gibi ego kasmak için kullanıyorum. Bildiğim bir konuda yardım istenilirse ederim,canım sıkkınken gelir muhabbet ederim
Bundan sonra böyle takılacağım
Benim kimseyi gönderdiğim yok...
aleyküm selam diyor kızgın amcan...Selam söyleyin özletti kendini. Amd maaş bağlıyacak adam arıyor![]()
Sorulması hata. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kılıfı tabiki de.Spalding Tf-150 No:7 Basketbol Topu Spalding Basketbol Topu Tf-150 GittiGidiyor'da 264313054
Atatürk İmza Siyah Resimli Kapak
Atatürk Resimli Kapak
Basket topu mu yoksa kılıf mı Hepsburada taksit yapmıyor diye o fiyata gg'dan almak istiyorum topu sizce topu mu alayım kılıflardan birini miTaksit olduğu için almak istiyorum
![]()
Hmm anladım o zaman sevmemekte haklısın.Malzeme çok yük yapıyor[emoji1] [emoji1]
Sorulması hata. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kılıfı tabiki de.
YazmadıSabah 5'de yazacak ne derdin var be kardeşim
![]()
Banada yazmıyor ama takma artıkYazmadı![]()
Hocam dediklerinizde haklısınız, lakin arkadaşın ilk hakaretli mesajı değildi zaten. Yönetim de hiçbir açıklama yapmıyor şu an. Resmen forumda OHAL var.Kenobi'nin hiç bir fikrine, söylemine noktasından virgülüne kadar katılmasam da banlanması doğru değil.
Her zaman söylediğimi gene söylemekten vazgeçmeyeceğim; yanlış yapıyorsunuz. İnsanları yasaklayarak, banlayarak fikirlerini değiştiremez, üzerini örtemezsiniz.
Siyaset tartışmanın serbest olduğu bir ortamda daha fazla insiyatif kullanarak, daha yumuşak bir yönetim biçimi sergilemenin birçok alternatifi varken, böyle üyeleri pata küte banladığınız sürece bir müddet sonra forum kendinize kalacak.
D:/> bölümü var mı?Temiz kurulum yaptığım halde windows.old sen ne ayaksın?
Ekli dosyayı görüntüle 19100
D bölümü diğer harddiskteki windows 8.1 yüklü. Bu ssd'de sadece windows 10 var ve tek parça.D:/> bölümü var mı?
o old.windows içinde hangisinin içeriği var bak 10 aklınca 8.1'i içindekiler yüzünden silmeden 10 kurdun sanıyor sadece 10 kullancan sanıyor 8.1 çalışyor mu? mbr'de gözüküyor mu?D bölümü diğer harddiskteki windows 8.1 yüklü. Bu ssd'de sadece windows 10 var ve tek parça.
her 2 işletim sistemide kullanılıyor. Daha önce bunu 8.1'den yükseltme ile windows 10 yaptım. Geçenlerde ssd'yi biçimlendirip direk windows 10 ile temiz kurulum çektim sonradan geldi kendileri. Az önce disk temizlemeyle sildim gitti. Windows 8 ve 10 farklı hard disk vce ssd'lerde olduğu için karışma durumu yok.o old.windows içinde hangisinin içeriği var bak 10 aklınca 8.1'i içindekiler yüzünden silmeden 10 kurdun sanıyor sadece 10 kullancan sanıyor 8.1 çalışyor mu? mbr'de gözüküyor mu?
windows 10 ben varken 8 kullanma mesajı verme çabası yapay zekası olsaydı 8'i silerdi muhtemelen korsan olduğunu düşündüğü oyun,mp3 herşeyi silerdi format bile attırmaz olurdu...her 2 işletim sistemide kullanılıyor. Daha önce bunu 8.1'den yükseltme ile windows 10 yaptım. Geçenlerde ssd'yi biçimlendirip direk windows 10 ile temiz kurulum çektim sonradan geldi kendileri. Az önce disk temizlemeyle sildim gitti. Windows 8 ve 10 farklı hard disk vce ssd'lerde olduğu için karışma durumu yok.
Korsan yazılım yok bende. Windows 8.1 ve windows 10 lisanslı.windows 10 ben varken 8 kullanma mesajı verme çabası yapay zekası olsaydı 8'i silerdi muhtemelen korsan olduğunu düşündüğü oyun,mp3 herşeyi silerdi format bile attırmaz olurdu...
sende var demedim yakında bu şekil olucak...Korsan yazılım yok bende. Windows 8.1 ve windows 10 lisanslı.
Gayet güzel yapmışsınız hocam. Elinize sağlık. Akşamları kullanacağım
Nasıl yükleyebiliriz ve telefonlarda mı çalışıyor?Gayet güzel yapmışsınız hocam. Elinize sağlık. Akşamları kullanacağım![]()