İpad düzeldi. Herşey normal. Olsun düzeldi ya. 1 eksik bile yok şükür[emoji1]
geçmiş olsun paşam..İpad düzeldi. Herşey normal. Olsun düzeldi ya. 1 eksik bile yok şükür[emoji1]
Çok sağol abicim. Valla çoook korktum[emoji1]geçmiş olsun paşam..
beni bu :Çok sağol abicim. Valla çoook korktum[emoji1]
Akıllı tahta okuldaki bizim günde 20 defa bu hatayı veriyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Bir kere ekran kart driverini kaldırmıştım. Bilgisayar ekranı yarım saat siyah kalmıştı. Birden aklıma geldi
onu pardus ile boot edin maviş sadece kuş olarak kalsın...Akıllı tahta okuldaki bizim günde 20 defa bu hatayı veriyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ah kullandırsalar[emoji1]onu pardus ile boot edin maviş sadece kuş olarak kalsın...
sizin öğretmenler teknoloji özürlü dinazorlar olmalı yoksa oturduğu yerden yazı yazıp resimler çizip gösterebilir iken kullanmıyorsa harbi dinazorlar...Ah kullandırsalar[emoji1]
onu pardus ile boot edin maviş sadece kuş olarak kalsın...
Aynen öyle. Ama telefonla sürekli oynamayı biliyorlarsizin öğretmenler teknoloji özürlü dinazorlar olmalı yoksa oturduğu yerden yazı yazıp resimler çizip gösterebilir iken kullanmıyorsa harbi dinazorlar...
Akıllı tahta okuldaki bizim günde 20 defa bu hatayı veriyor[emoji1] [emoji1] [emoji1]
20-30TL verip klavye alamıyorsa ...Bizim okuldaki hoca eringeçliğinden w10 yüklemiyor pardus hiç açılmadı zaten. Klavye yok ki hem nasıl pardus açıcaz?
Bizde internet bağlantısı var ama internet yok[emoji1] [emoji1] [emoji1]Bigün youtube'dan müzik dinliyorduk (geçen sene) tahta dondu kaldı dannnnn diye ses çıkardı 5 sn falan sonra mavi verdi kapandı [emoji23]
Bizde internet bağlantısı var ama internet yok[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Beden derslerinde gönlü zengin olan arkadaşlar int. Paylaşıyorlar[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Benim ingilizce öşretmeni ile aram iyi. Şifre vs. Hepsi çantamda yazılı. Bi klavye almak lazım da alıp okula nasıl sokacağım işte[emoji1] [emoji1]Şimdi meb iyi çalışmış zaten 1 senedir uğraşıyoruz kıramadık daha sistemi. Tahta kapalı duruyor orda sadece hocalar starboard için açıyor.
psiphon 3 zorlarsan çalışıyor. BazenŞimdi meb iyi çalışmış zaten 1 senedir uğraşıyoruz kıramadık daha sistemi. Tahta kapalı duruyor orda sadece hocalar starboard için açıyor.
Benim ingilizce öşretmeni ile aram iyi. Şifre vs. Hepsi çantamda yazılı. Bi klavye almak lazım da alıp okula nasıl sokacağım işte[emoji1] [emoji1]
psiphon 3 zorlarsan çalışıyor. Bazen
Ahah bendensin[emoji1] [emoji1] [emoji1]Tahtalara bir şey yükeleneceği zaman şifre soruyor ya o şifreyi aklında tutabilen tek benim. Lazım olunca beni çağırıyorlar, fatih şifresini de ezbere biliyorum.
Bizde bağlı gözüküp internet girmiyor. Okul ana akımı açmıyormuş[emoji1] [emoji1] [emoji1]psiphon 3 zorlarsan çalışıyor. Bazen
youtube'da 4K video izliyor ondan birde bitcoin mi ne? var onun için gereklidir...Bizde bağlı gözüküp internet girmiyor. Okul ana akımı açmıyormuş[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Müdür 100 mbiti napıcaksa[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ramlerin ucunu silgi ile sil. Ekran karti varsa onunda girisini silgi ile sil. Harddiskin sata girislerini silgi ile sil. Ide ise onu bilemem...
amma zahmetli oldu bu daha fanı temizlicem ekran kartı yok onboard ile takılıyorum ramler ve hddnin pinleri silecektim de üşeniyorum...Ramlerin ucunu silgi ile sil. Ekran karti varsa onunda girisini silgi ile sil. Harddiskin sata girislerini silgi ile sil. Ide ise onu bilemem...
Erinmek gercekten lanet birsey. Ama yaparsan senin hayrinaamma zahmetli oldu bu daha fanı temizlicem ekran kartı yok onboard ile takılıyorum ramler ve hddnin pinleri silecektim de üşeniyorum...
Abdullah Gül'ün Silikon Vadisi ziyaretinden hemen sonra ilk olarak Fatih Projesinde Pardus'tan vazgeçilip Windows yüklenme kararı alınmış, çok kısa süre sonra da Pardus öldürülmüştür.Pardus sen ne güzelmişsin...