Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
cem-uzan-in-twitter-da-paylastigi-ozcekimi_690238.png

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
d922e79d5b6b5e82f28577ec17822146.jpg

Koreli bir kardeşimin speed hızı[emoji1] [emoji1]
Upload çok düşük geldi[emoji1]

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
ttnete yollayacaksın sen o resmi elin adamları bu hızı bu fiyattan veriyorlar sizin eliniz armutmu topluyor adam gibi net ver sonra adam gibi para iste diyeceksin

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ttnete yollayacaksın sen o resmi elin adamları bu hızı bu fiyattan veriyorlar sizin eliniz armutmu topluyor adam gibi net ver sonra adam gibi para iste diyeceksin
Geçen senelerde çok uğraştık. Ama araptelekom tekel olduğu için tek bir gelişme yok.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Şu hızı gönderdim geçen gün. Dedi ki 4 yıl önce mobilde bunu kullanıyorduk. Siz nasıl bu kadar paraya bu kadar yavaş internet kullanıyorsunuz? Speedtest.net by Ookla - My Results
İşte diyorum ya "adalet" diye.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yuh[emoji15] [emoji15] [emoji15]
Tam Onlinelık[emoji106]
Ara sıra speedtest.net'ten hız testi yapınca test sonucunda pingimi o gösteriyor.
Ben bu speedtest.net'ten yaptığım hız testi sonucunun doğruluğundan emin değilim, yani güvenemiyorum.
Şu resimdeki de @Lazzz 'ın bana önerdiği hız testi yapma sitesi meter.net'ten yaptığım hız testi sonucu:
Adsız.png

Sizce neden speedtest.net ve meter.net'ten yaptığım internet hız testi sonucunda bu kadar fark oluyor?
@errno @SONG JOONG KI

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İşte diyorum ya "adalet" diye.
--- Gönderi Güncellendi ---

Ara sıra speedtest.net'ten hız testi yapınca test sonucunda pingimi o gösteriyor.
Ben bu speedtest.net'ten yaptığım hız testi sonucunun doğruluğundan emin değilim, yani güvenemiyorum.
Şu resimdeki de @Lazzz 'ın bana önerdiği hız testi yapma sitesi meter.net'ten yaptığım hız testi sonucu:
Ekli dosyayı görüntüle 18849
Sizce neden speedtest.net ve meter.net'ten yaptığım internet hız testi sonucunda bu kadar fark oluyor?
@errno @SONG JOONG KI
Severlerle alakalı bir durum. Server uzaklaştıkça hız düşer ping artar.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ama hız testi sonucunda sadece ping'lerde farklılık yok ki, upload ve download hızları da farklı.
Hızlı testi yaparken dosya indirme ve yüklemeyi de yurt dışı serverlerden yaptigi için hız kaybı yaşıyorsun. En yakın serveri seçersen doğru hızı alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...