- Reaksiyon puanı
- 3,156

Size de günaydın.Günaydın arkadaşlar
@scorpion 'a mı ait bu hız testi?![]()
Maşallah. Işık hızı mı o?
hayat ttnet kadar anlamsız bazenTabiki de hayır
Twitterda takip ettiğim yurtduşında yaşayan bir abimizin testi
![]()
@scorpion 'a mı ait bu hız testi?![]()
Mundar.Benim aldigim hiz asagi yukari asagidaki gibi. Upload orani her ne kadar yukaridakine göre düsük olsa da fazlasiyla yeterli.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Ağzım açık kaldı.![]()
Koreli bir kardeşimin speed hızı[emoji1] [emoji1]
Upload çok düşük geldi[emoji1]
Bugün beleş bf1 i 10 dakikada hazır hale getirmişti[emoji1]Ağzım açık kaldı.![]()
Vay Maşallah. O internetle GTA 5 kaç saniyede iner.
Ayni paketler turkiyedede var ama sadece parasi olan icin var![]()
Koreli bir kardeşimin speed hızı[emoji1] [emoji1]
Upload çok düşük geldi[emoji1]
Onun upload hızı bile benim download hızımın 16-17 katı.Upload çok düşük geldi![]()
Adalet.Ayni paketler turkiyedede var ama sadece parasi olan icin var)
Dolar bazında 35 dolar ödüyor[emoji1] [emoji1]Ayni paketler turkiyedede var ama sadece parasi olan icin var)
Sizce bu normal mi? Ping 0bu da benim yaptığım hız testi sonucu:
Ekli dosyayı görüntüle 18844
Geçen senelerde çok uğraştık. Ama araptelekom tekel olduğu için tek bir gelişme yok.ttnete yollayacaksın sen o resmi elin adamları bu hızı bu fiyattan veriyorlar sizin eliniz armutmu topluyor adam gibi net ver sonra adam gibi para iste diyeceksin
İşte diyorum ya "adalet" diye.Şu hızı gönderdim geçen gün. Dedi ki 4 yıl önce mobilde bunu kullanıyorduk. Siz nasıl bu kadar paraya bu kadar yavaş internet kullanıyorsunuz? Speedtest.net by Ookla - My Results
Ara sıra speedtest.net'ten hız testi yapınca test sonucunda pingimi o gösteriyor.Yuh[emoji15] [emoji15] [emoji15]
Tam Onlinelık[emoji106]
Severlerle alakalı bir durum. Server uzaklaştıkça hız düşer ping artar.İşte diyorum ya "adalet" diye.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ara sıra speedtest.net'ten hız testi yapınca test sonucunda pingimi o gösteriyor.
Ben bu speedtest.net'ten yaptığım hız testi sonucunun doğruluğundan emin değilim, yani güvenemiyorum.
Şu resimdeki de @Lazzz 'ın bana önerdiği hız testi yapma sitesi meter.net'ten yaptığım hız testi sonucu:
Ekli dosyayı görüntüle 18849
Sizce neden speedtest.net ve meter.net'ten yaptığım internet hız testi sonucunda bu kadar fark oluyor?
@errno @SONG JOONG KI
Ama hız testi sonucunda sadece ping'lerde farklılık yok ki, upload ve download hızları da farklı.Severlerle alakalı bir durum. Server uzaklaştıkça hız düşer ping artar.
Hızlı testi yaparken dosya indirme ve yüklemeyi de yurt dışı serverlerden yaptigi için hız kaybı yaşıyorsun. En yakın serveri seçersen doğru hızı alırsın.Ama hız testi sonucunda sadece ping'lerde farklılık yok ki, upload ve download hızları da farklı.