- Reaksiyon puanı
- 3,025

Buda 2 yıldır kutu biriktirme alışkanlığı olan Benim[emoji1]
![]()
Buda 2 yıldır kutu biriktirme alışkanlığı olan Benim[emoji1]
4k şart yani.
Gerek yok o zaman
Minecreaft değilde Temple run var onu dene o ücretsizdi sanırım
Mini3[emoji1]iPad'in model ne?
Ben öğrenciyim babam doldurdu bunları eve [emoji23][emoji23]
Mini3[emoji1]
Bizimkiler de öyle. Meraklı bir aile olması hem iyi hem kötü[emoji1] [emoji1]
VR işlemciyi fazla zorluyor. Bir Surround shot birde oTemple run güzel evet ama sarmadı. Ayrıca şarjın içinden geçiyor ve telefon felaket ısınıyor
Onlar görev alan kişilerdi. Benim kontenjan başkaydı.@ShiftBot da onursallık verebiliyor. Hatta bir çok eski, emektar üyelere verdi. Size de verir.![]()
Olsun, şu an görev almayıp yine de Onursal olan kişi/ler var.Onlar görev alan kişilerdi. Benim kontenjan başkaydı.![]()
Bugün forumda 10. yılımı kutluyorum, @pesimist Onursal üye yapacaklarının sözünü vermişti ama o da gitti şans işte.![]()
Oo saygılar.Ula bizde 10 yılı doldurduk bize niye birşey yok ? 22 şubatta bir onursal üye olduk sonra geri aldılar![]()
maşAllah sağlıklı mutlu günlere...Bugün forumda 10. yılımı kutluyorum, @pesimist Onursal üye yapacaklarının sözünü vermişti ama o da gitti şans işte.![]()
bana da onursallık vermişler şaşırdımOnlar görev alan kişilerdi. Benim kontenjan başkaydı.![]()
Amazon.de üzerinden alınabiliyor ama €20 sınır bildiğim kadarıylaArkadaslar amazondan urun getirebiliyor muyduk turkiyeye
Benim alacagim urun 24$[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Amazon.de üzerinden alınabiliyor ama €20 sınır bildiğim kadarıyla
Euro farklı dolar farklı ya. Bir araştırayım senin için[emoji6]Benim alacagim urun 24$[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]
Ben o siniri 30$ diye hatirliyordum
sınır 25 euroBenim alacagim urun 24$[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]
Ben o siniri 30$ diye hatirliyordum
bende de vardı geri aldılar çok da önemli değil zaten...bana da onursallık vermişler şaşırdım
Sen de 10 yılı doldurmuşsun hocam. @Mrtaltg ve ben de isteriz.bana da onursallık vermişler şaşırdım
Oh be rahatladim saol kardes![]()
Rahatlıkla alabilirsiniz. Kusura bakmayın ben yanlış biliyormuşum[emoji1]
Ben 75 € zamanında 134€ luk bir ürün almıştık. Geçmişti. Çok kontrol etmiyorlar[emoji6]