- Reaksiyon puanı
- 16,127
bana göre değil Ferdi baba iyi adam ama tarzım değil müziği.
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim cevabınız için, saygılarımla.bana göre değil Ferdi baba iyi adam ama tarzım değil müziği.
Eski kimliği aldılar mi ki ?Arkadaş 17 Ocakta kimlik başvurusu yaptık hala gelmedi. Geçici kimlik belgesi almayı düşünüyorduk arkadaşın babasına vermemişler babası olay çıkarmış yok. Bu devlet yüzünden gg olmayalım sınav haftaya pazar.
Eski kimliği aldılar mi ki ?
Sorun olmaz takma kafana.Hayır ama tee 6. Sınıf fotoğrafım var. Bir çoğumuzun fotosu eski.
Sorun olmaz takma kafana.
Kötü mü olmuş? Neden böyle dediniz?Bunlarla uğraşacağına sen derslerine ağırlık versen biraz.
Neden ki? Kötü bir şey mi yapıyorum sizce?çabuk dersini çalış aylaklık yapma mesajı...
o açıdan değil sadece verilen mesajı yazdım iyi,kötü,çirkin,doğru,yanlış göreceli kavramdır kişiden kişiye değişebilir.Neden ki? Kötü bir şey mi yapıyorum sizce?
Neden bunu söylediniz?Bir uygulama ismine HD,Plus veya + koyarsan'ız uygulamaniz on numara kalitede olur yok eğer tarih koyarsan'ız 2016-2017 Son model olduğu gözükür
Boş vakitlerini boşa harcıyorsun ondan söyledim. İleride "keşke"lerle yaşamak istemiyorsan boş vakitlerini sana ce geleceğine faydası olacak şeylerle değerlendir.Kötü mü olmuş? Neden böyle dediniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Sizce hangisi daha güzel?
Ekli dosyayı görüntüle 18742
@f.krtl1
Doğru diyorsunuz.Boş vakitlerini boşa harcıyorsun ondan söyledim. İleride "keşke"lerle yaşamak istemiyorsan boş vakitlerini sana ce geleceğine faydası olacak şeylerle değerlendir.
Aslında dediğiniz bence mantıklı. Mesela AVG 2017 değil de AVG PLUS olsaydı daha havalı olurdu benceBir uygulama ismine HD,Plus veya + koyarsan'ız uygulamaniz on numara kalitede olur yok eğer tarih koyarsan'ız 2016-2017 Son model olduğu gözükür
Bence var. Konuyu raporlarsanız ve raporlarken durumu belirtirseniz silebilirler.Arkadaşlar forumda admin in konu silebilme yetkisi var mı ?
Arkadaşlar forumda admin in konu silebilme yetkisi var mı ?
Hocam raporlamama gerek var mı ? Admin görüyor, konuyu açan kişiyi banlıyor. Konuya birşey yapmıyor.Bence var. Konuyu raporlarsanız ve raporlarken durumu belirtirseniz silebilirler.
Şimdi moderatör de kalmadı.Moderatörlerin bile var (öncedendi)
Boşver dostum sen öylesine yazarlar işteNeden ki? Kötü bir şey mi yapıyorum sizce?
Mesela senin gibi.Boşver dostum sen öylesine yazarlar işte