• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haarp varmış :D Amerika Türkiyede deprem yapıyormuş. Kafanıza saksı düşse Amerika yaptı dersiniz ya :D

Amerika'nın elinde böyle bir güç var ve amerika bunu Türkiye üzerinde kullanıyor öyle mi? Senelece ambargo koyduğu küba da değil, senelerdir askerlerinin keklik gibi avlandığı afganistan da değil, ebedi düşmanı rusyanın üzerinde değil Türkiye'nin üzerinde öyle mi? Ha öyle mi?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ya bu amerika da amma mal mış ha! Istese memleketi dümdüz eder gidip daeş'e silah atıyor... kübayı paramparça eder ambargoyu kaldırıyor bu amerikalılar da mal oğlu mal mış...
Ya hatta o kadar mallar ki ellerinde ki bu gücü saklı tutamamışlar...

Amerika'nın elinde böyle bir güç var ve amerika bunu Türkiye üzerinde kullanıyor öyle mi? Senelece ambargo koyduğu küba da değil, senelerdir askerlerinin keklik gibi avlandığı afganistan da değil, ebedi düşmanı rusyanın üzerinde değil Türkiye'nin üzerinde öyle mi? Ha öyle mi?
Ya bu amerika da amma mal mış ha! Istese memleketi dümdüz eder gidip daeş'e silah atıyor... kübayı paramparça eder ambargoyu kaldırıyor bu amerikalılar da mal oğlu mal mış...
Amerikanın asıl amacı Türkiyeyi ele geçirmek. Trump başa geldi, Haarptakilere dedi ki bi deprem yapın da görsünler gücümüzü. Videosu var inanmıyorsan izle. Hep Amerika. Büyüyen ekonomimizi kıskanıyorlar bence.

Üstteki videoyu izleyin. Teorilerin gerçek olma olasılığı var.
Ve Türkiye toprak ve kaynak olarak hepsinden daha iyi seviyede. O yüzden 1. Dünya savaşı'na 7 düvel bizle savaşmamış mıydı?

Üstteki videoyu izleyin. Teorilerin gerçek olma olasılığı var.
Ve Türkiye toprak ve kaynak olarak hepsinden daha iyi seviyede. O yüzden 1. Dünya savaşı'na 7 düvel bizle savaşmamış mıydı?
Olabilir. Bu konuda size katılıyorum. Belki de ülkemizin doğal kaynaklarını sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlardır. Bunu tam olarak bilmiyorum fakat dünyadaki bor rezervinin yaklaşık %70'i Türkiye'deymiş. Bor aslında ülkemiz için çok önemli olabilir.
İnşallah biz de teknolojide çok ileride oluruz.

Buradaki videodan bilgilenebilirsiniz:) Konum olarak da tutuyor;)

Yazın bir ara Melih Gökçek yine bu HAARP'tan bahsediyordu. Bir sitede okumuştum.

Olabilir. Bu konuda size katılıyorum. Belki de ülkemizin doğal kaynaklarını sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlardır. Bunu tam olarak bilmiyorum fakat dünyadaki bor rezervinin yaklaşık %70'i Türkiye'deymiş. Bor aslında ülkemiz için çok önemli olabilir.
İnşallah biz de teknolojide çok ileride oluruz.
İnşallah ama nasıl olacağız ki her yer imamhatip Dolu. Türkiye'de teknolojiye hiç önem verilmiyor bu gidişle maalesef daha kötüye gider gidişat.

Eleştirilere mantıklı cevap veremeyince, sen provakatör ajansın diyip bas banı. Forum, forum değil Kurtlar Vadisi mübarek. :)

Girdiğim oyunda lag ve pingi görseydiniz. Acaba oyun serverında mı sıkıntı vardı ya da benim internetimden mi kaynaklıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri