Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar deneyimli moderatörlerin yerini forumda daha yeni olanların alması konusunda ne düşünüyorsunuz?İpini koparan mod oluyor.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaşlar deneyimli moderatörlerin yerini forumda daha yeni olanların alması konusunda ne düşünüyorsunuz?İpini koparan mod oluyor.
Hiç kimse kalıcı olarak mod olmuyor ki zaten . Hayatta da böyle . İşte de,futbol takımlarında da . Elbet sürekli değişim olacaktır.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Hiç kimse kalıcı olarak mod olmuyor ki zaten . Hayatta da böyle . İşte de,futbol takımlarında da . Elbet sürekli değişim olacaktır.
Ama gerçekten de işini düzgün yapan insanları modluktan alıp yerine egolu ve fanboyluk konusunda üzerine olmayan tipleri almaları ilginç.Forum huzurunu asıl bunlar bozuyor.Gayet normal bir şekilde alıntılıyorum,adam bana haddini bil sen kimsin diyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ama gerçekten de işini düzgün yapan insanları modluktan alıp yerine egolu ve fanboyluk konusunda üzerine olmayan tipleri almaları ilginç.Forum huzurunu asıl bunlar bozuyor.Gayet normal bir şekilde alıntılıyorum,adam bana haddini bil sen kimsin diyor.

kim o ? burada kimse kimseye öyle çıkışmalar yapamaz kusura bakmasın da alıntı zoruna gidiyorsa görmezden gelir geçer.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Modlardan kimseyi zorla görevden almadılar . Ya özel bir durumu olduğu için ya da bazı sıkıntılar olduğu için mod kendisi ayrılmak istiyor . Ayrıca haklı olabilirsiniz . Görevini hakkıyla yapanlar alınmalı . Eğer ben yapamıyorsam yetkim elimden alınıp daha iyi yapan biri bulunmalı mesela . Kısmet hocam . Yapacak bir şey yok . Dediğiniz mod kim bilmiyorum ama hayırlısı olsun .
--- Gönderi Güncellendi ---
Rahatsizlik duydugunuz kisileri üst yetkililere bildirebilirsiniz.
Aynen bu konuda Scorpion hocama katılıyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Deneyimli modlar kendi isteğiyle ayrılıyor, yerine de ayrılmalarına sebep olanlar geliyor.

Olay bu açık ve net..

Yeni modlardan memnun olduğum kimse de yok. Hiçbiri işinin ehli değil. Zira forum kurallarını dahi bildiklerini sanmıyorum.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Deneyimli modlar kendi isteğiyle ayrılıyor, yerine de ayrılmalarına sebep olanlar geliyor.

Olay bu açık ve net..

Yeni modlardan memnun olduğum kimse de yok. Hiçbiri işinin ehli değil. Zira forum kurallarını dahi bildiklerini sanmıyorum.
Al benden de o kadar.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

Olay bu açık ve net..

Bunu söyleye söyleye bıraktım ya modluğu ! rawkid ilk geldiğim zaman ekip güzeldi şimdi ise sırf mod yazsın diye mod olanlar var.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ulan şizofren damgası da yedik iyi mi :D Hadi bakalım her şey çözüldü bitti. Yersen.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
@rawkid kendi aramızda tartışıyoruz niye gelip konuyu kapatıyorlar? Sözde forumu lekeliyomuşuz. Senin gibi adamlar forumun hatasını söylemeyecek de kim söyleyecek?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
İhale bana kaldı

neyse artık fazla girmem birtek özel mesaj ile iletişimde olduklarımla takılırım fazla rahatsız ettim.

Hepiniz allaha emanet olun.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
SDN forum benim içinde bitti artık. Daha da ne uğrarım ne yazarım. Vaktiyle bir sdn forum varmış dendiği zaman keşke bişeyler yapsaydık dersiniz.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Konu kilitlenmeseydi yazardım burayada yazayım sakıncası varsada silinebilir benim modluğu bırakma nedenim modların umursanmamasıdır ofis dedikleri noktadan yürüyor iş forum bölümüne pek bakılmıyor konu açıyoruz konulara gerekli destek verilmiyor çok uzun mod kalmadım nedeni de gelecek görmemem + birde @Alecont un yetki durumuda karar vermemde önemli rol oynamıştır haksız yere yetkisinin alındığını düşünüyorum ben arkadaşıma haksızlık görürsem o noktada bırakırım zaten bu bile yeterlidir.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
aga o bu değilde herkes bırakıyor ihale ufuk abiye kalıyor :D adam her konudan sorumlu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...