Yeşil Okçu
Profesör
Dalgınlık be hocambaşka yerde olsa yeşil okcu xbox fanı yada pc fanı derlerdi hee![]()
adam platin açmış ben kaç gün uğraşıp da açamadıkları mı bilirdim

Dalgınlık be hocambaşka yerde olsa yeşil okcu xbox fanı yada pc fanı derlerdi hee![]()
adam platin açmış ben kaç gün uğraşıp da açamadıkları mı bilirdim
Dalgınlık be hocam![]()
İnatlaşmasak ben uğraşmazdım. Daha da uğraşmam zaten delilik bunu yapmakolabilir kardeşim önemli olan fark etmenama adam platin kupayı almış yani kıskandım görünce
![]()
kanal adamın kanalı ister adını değiştirir isterse çıkarıp sallar yani...![]()
Tamam satın alırsın da kanalın ismini niye değiştirirsin? Lig Tv iyiydi gayet. Hayırlısı olsun.
kanal adamın kanalı ister adını değiştirir isterse çıkarıp sallar yani...
cem uzanın motorola'yı dolandırmasından sonraki uluslar arası düzeyde attığımız en büyük kazık bu bence adamlar süper lig gibi vasat bir yapıya para verdiler. ben onlar için üzüldüm...Kendimize ait bir kanal yabancı bir firmaya satılıp ismi değiştiriliyor. Bu durum beni çok rahatsız etti.
.elimde sdn hesabının açtığı küfürlü konunun resimleri var!!! 6'lı sdn kupası setine bütün negatifleri imha ederim aksi taktirde webtekno'ya gönderip yeni bir sosyal medya savaşını tetiklemeyi planlıyorum![]()
elimde sdn hesabının açtığı küfürlü konunun resimleri var!!! 6'lı sdn kupası setine bütün negatifleri imha ederim aksi taktirde webtekno'ya gönderip yeni bir sosyal medya savaşını tetiklemeyi planlıyorum![]()
elimde sdn hesabının açtığı küfürlü konunun resimleri var!!! 6'lı sdn kupası setine bütün negatifleri imha ederim aksi taktirde webtekno'ya gönderip yeni bir sosyal medya savaşını tetiklemeyi planlıyorum![]()
Konuyu düzenlediler. İntelin ces 2017 karnesi dolu açık mert korkusuz diye bir baslığı vardı.Üzüldüm kardeşim link var mı?
Konuyu düzenlediler. İntelin ces 2017 karnesi dolu açık mert korkusuz diye bir baslığı vardı.Üzüldüm kardeşim link var mı?
Kimse bakmıyor mu buraya!?elimde sdn hesabının açtığı küfürlü konunun resimleri var!!! 6'lı sdn kupası setine bütün negatifleri imha ederim aksi taktirde webtekno'ya gönderip yeni bir sosyal medya savaşını tetiklemeyi planlıyorum![]()
3 yılda 700 dediğin neki700 oldu buda3 yılda pek aktif olamamışım.
10 yıl olmuş maşallah3 yılda 700 dediğin nekibirde benimkine bak
3 yılda 700 dediğin nekibirde benimkine bak
1 yıl dolmadan 7bin mesaj atmışım. Ban yediğimde 3bin küsurdu. Amma gevezeymişim, ne ara yazdıysam o kadar mesajı.1.5 metre'den kalça üstü düştüm okulda, hala ağrıyor [emoji23][emoji23]
1 yıl dolmadan 7bin mesaj atmışım. Ban yediğimde 3bin küsurdu. Amma gevezeymişim, ne ara yazdıysam o kadar mesajı.
Hızını alamadı @Bloother![]()
Alıntıya basarken sayfa kaydı galiba.Yanlış alıntı [emoji23][emoji23]