isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
İyi geceler herkese
Maalesef..Arkadaşlar deneyimli moderatörlerin yerini forumda daha yeni olanların alması konusunda ne düşünüyorsunuz?İpini koparan mod oluyor.
Hiç kimse kalıcı olarak mod olmuyor ki zaten . Hayatta da böyle . İşte de,futbol takımlarında da . Elbet sürekli değişim olacaktır.Arkadaşlar deneyimli moderatörlerin yerini forumda daha yeni olanların alması konusunda ne düşünüyorsunuz?İpini koparan mod oluyor.
Ama gerçekten de işini düzgün yapan insanları modluktan alıp yerine egolu ve fanboyluk konusunda üzerine olmayan tipleri almaları ilginç.Forum huzurunu asıl bunlar bozuyor.Gayet normal bir şekilde alıntılıyorum,adam bana haddini bil sen kimsin diyor.Hiç kimse kalıcı olarak mod olmuyor ki zaten . Hayatta da böyle . İşte de,futbol takımlarında da . Elbet sürekli değişim olacaktır.
Ama gerçekten de işini düzgün yapan insanları modluktan alıp yerine egolu ve fanboyluk konusunda üzerine olmayan tipleri almaları ilginç.Forum huzurunu asıl bunlar bozuyor.Gayet normal bir şekilde alıntılıyorum,adam bana haddini bil sen kimsin diyor.
Isim vermeyeyim ama,sırf Fanboyu olduğu markaya laf attım diye Moderatör bana saldırıyor adeta.kim o ? burada kimse kimseye öyle çıkışmalar yapamaz kusura bakmasın da alıntı zoruna gidiyorsa görmezden gelir geçer.
Isim vermeyeyim ama,sırf Fanboyu olduğu markaya laf attım diye Moderatör bana saldırıyor adeta.
Saçmalık.
Modlardan kimseyi zorla görevden almadılar . Ya özel bir durumu olduğu için ya da bazı sıkıntılar olduğu için mod kendisi ayrılmak istiyor . Ayrıca haklı olabilirsiniz . Görevini hakkıyla yapanlar alınmalı . Eğer ben yapamıyorsam yetkim elimden alınıp daha iyi yapan biri bulunmalı mesela . Kısmet hocam . Yapacak bir şey yok . Dediğiniz mod kim bilmiyorum ama hayırlısı olsun .Ama gerçekten de işini düzgün yapan insanları modluktan alıp yerine egolu ve fanboyluk konusunda üzerine olmayan tipleri almaları ilginç.Forum huzurunu asıl bunlar bozuyor.Gayet normal bir şekilde alıntılıyorum,adam bana haddini bil sen kimsin diyor.
Aynen bu konuda Scorpion hocama katılıyorum.Rahatsizlik duydugunuz kisileri üst yetkililere bildirebilirsiniz.
Deneyimli modlar kendi isteğiyle ayrılıyor, yerine de ayrılmalarına sebep olanlar geliyor.Arkadaşlar deneyimli moderatörlerin yerini forumda daha yeni olanların alması konusunda ne düşünüyorsunuz?İpini koparan mod oluyor.
Al benden de o kadar.Deneyimli modlar kendi isteğiyle ayrılıyor, yerine de ayrılmalarına sebep olanlar geliyor.
Olay bu açık ve net..
Yeni modlardan memnun olduğum kimse de yok. Hiçbiri işinin ehli değil. Zira forum kurallarını dahi bildiklerini sanmıyorum.
Deneyimli modlar kendi isteğiyle ayrılıyor, yerine de ayrılmalarına sebep olanlar geliyor.
Olay bu açık ve net..
Yeni modlardan memnun olduğum kimse de yok. Hiçbiri işinin ehli değil. Zira forum kurallarını dahi bildiklerini sanmıyorum.
mazruf hocam da modlugu birakti mi? Profilinde veda yazisi var.
Yaprak dokumu izliyoruz.Arkadaşlar ne oluyor?!