- Reaksiyon puanı
- 1,279
sen hiç ömründe bütün aşkını gözlerine yükleyip o gözlerle ruhuna dokunan bir kadınla rakı içtin mi ?
sen hiç ömründe bütün aşkını gözlerine yükleyip o gözlerle ruhuna dokunan bir kadınla rakı içtin mi ?
Tam yapmıştım gitti
Kafayı yiyecem yine geldi bu manyaklarYine başladılar
![]()
Elektrik aletlerin bozulma sorunu da var.Bu elektrik kesintisi can sıkmaya başladı. Pazardan beri hergün hergün. yıl sonu hesap kitap var, işler birikti, biz ofiste boş boş oturuyoruz. İstanbulun yarsının elektriği yok, millet donucak kış günü
Ya birde o var şu akım korumalı prizler ne kadar iş görüyor acaba onlardan kullanmak lazım.Elektrik aletlerin bozulma sorunu da var.
Regülatör en iyisiYa birde o var şu akım korumalı prizler ne kadar iş görüyor acaba onlardan kullanmak lazım.
Kesme sebepleri neymiş ki?Bu elektrik kesintisi can sıkmaya başladı. Pazardan beri hergün hergün. yıl sonu hesap, kitap var, işler birikti, biz ofiste boş boş oturuyoruz. İstanbulun yarsının elektriği yok, millet donucak kış günü
Zar zor 186 düşürüp sorduğum da ulusal şebekeden kaynaklı hava koşullarından dolayı arıza var dediler ne kadar doğru bilmiyorum bence yeterli elektrik üretilemiyor doğalgaz kıtlığından dolayıKesme sebepleri neymiş ki?
Elektrik yok. Baya baya enerji bitti dün. Tabi önce böyle açıklayıp sonra kablo felan deyip arızaya attılar topu. Hala bazı ilçelere elektrik vermeyip tasarruf yapıyorlar. Dün bizim semte elektrik geldiği an diğer semtte oturan arkadaşımın elektriğinin gittiğini gördüm.Kesme sebepleri neymiş ki?
Aynen öyle sürekli bir yerlerin elektriği yok.Elektrik yok. Baya baya enerji bitti dün. Tabi önce böyle açıklayıp sonra kablo felan deyip arızaya attılar topu. Hala bazı ilçelere elektrik vermeyip tasarruf yapıyorlar. Dün bizim semte elektrik geldiği an diğer semtte oturan arkadaşımın elektriğinin gittiğini gördüm.
Her bir priz için 30tl 15 priz olsa 450tl para mı dayanır bu prizlereYa birde o var şu akım korumalı prizler ne kadar iş görüyor acaba onlardan kullanmak lazım.
Senin şimdiye kadar ugraşmadigin hataBir çılgınlık yapıp yazın bozduğum bilgisayarı mı açsam napsam
Senin şimdiye kadar ugraşmadigin hataBende olsaydı saatlerimi günlerimi verir çalıştırırdım onu.
-----------
Eve ayak bastığım gibi elektrikler gitti. Sırf daha fazla üzüleyim diye mi bunlar.
Kedidir o kedi..Koskoca İstanbul da bu denli bi elektrik kesintisi normal mi neler oluyor
Kesin kedidir[emoji12]Kedidir o kedi..![]()
Elektrik geldiğinde bir hoşgeldin diyeni yok tabi. Küstürüyorsunuz, iyi bakmıyorsunuz sonra da gidince ah, vaahh..Elektriksiz 5. saate girmiş bulunmaktayımofisten eve geldim evdede elektrik yok üşüyoruz eşe dosta gidelim dedik taaaa beykozda bile elektrik yok
gülesim geldi çook
Yazın gitse aramam da kışın evin içine tıkılıp kalıyor insanElektrik geldiğinde bir hoşgeldin diyeni yok tabi. Küstürüyorsunuz, iyi bakmıyorsunuz sonra da gidince ah, vaahh..![]()