Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Seneye görüşürüz ! Hadi ben kaçtım 
Al işte!! bi bunlar eksikttiAbi şuan farkettim de çoğu dizi sitesi kapatılmış. Geçmiş olsun.
Bunlar ne ya. Bence foruma tel ile doğrumayla geçiş lazım.Yine başladılar
![]()
Koreli deyiller de mi:/Bunlar ne ya. Bence foruma tel ile doğrumayla geçiş lazım.
Benim kore sitelerimi kapatmamışlar.Abi şuan farkettim de çoğu dizi sitesi kapatılmış. Geçmiş olsun.
Çince.Koreli deyiller de mi:/
Kapatırlarsa her yerde bağıra bağıra protesto yaparımBenim kore sitelerimi kapatmamışlar.
-yiyosa kapatsınlar kaç bin kore fanıyız-
--- Gönderi Güncellendi ---
Çince.
Ben ben gündoğdu meydanına çıkar protesto yaparım. Gündoğdu izmir eylem başkentidirKapatırlarsa her yerde bağıra bağıra protesto yaparım![]()
Hahaha bende gelirim yanınaBen ben gündoğdu meydanına çıkar protesto yaparım. Gündoğdu izmir eylem başkentidir![]()
Aman arkadaşlar btk duyarsa isyana destek vermekten sdnyede yasak getirirlerHahaha bende gelirim yanına![]()
Onlar burada ne ararAman arkadaşlar btk duyarsa isyana destek vermekten sdnyede yasak getirirler![]()
İyi kapak ahahahSdnyi az karıştırınca +18 sitelere girmeme gerek kalmıyor işimi hallediyorum.
Al işte!! bi bunlar eksiktti
Bu dizi flim deyilki telif hakkı iflali olsun(yani benim bildiğim olmaz)
HBO - AMC - CWTV gibi kanallar bildiğim kadarıyla ücretsiz
Kaynak:BTK
![]()
En geç uygulama tarihi onlar. Yeni yıllar hemen uygulamaya konabilir veya mayısı bulabilir de kısacası ıss'lere kalmış orası. Ama sonuç bu. Yinede benim açımdan tatmin edici bir sonuç. 25 ten 16 ya iyi. 8 den 6 ya olsaymış diğeri daha iyi olurmuş.6 ve 7.maddeler biraz daha erken uygulansa daha iyi olur.
En geç uygulama tarihi onlar. Yeni yıllar hemen uygulamaya konabilir veya mayısı bulabilir de kısacası ıss'lere kalmış orası. Ama sonuç bu. Yinede benim açımdan tatmin edici bir sonuç. 25 ten 16 ya iyi. 8 den 6 ya olsaymış diğeri daha iyi olurmuş.
Yalnız bu diziler yurtdışında ücretli kanallarda yayımlanıyor.
Hangi diziler?
Yanlışım varmış kusura bakmayın