- Reaksiyon puanı
- 764
Niye hocamGece gece efkar bastı![]()

Niye hocamGece gece efkar bastı![]()
Yaşanılan olaylar, stres, beklentilerdeki sapmalar, üzüntüler liste uzadıkça uzuyor...Niye hocam?
Aynen hocam offf be hayat zorYaşanılan olaylar, stres, beklentilerdeki sapmalar, üzüntüler liste uzadıkça uzuyor...
Boşver seneye yeni modeli çıkar.Model grubundan Fatma ayrılmış. Efsane yorumlar var. Biraz tebessüm iyi gelebilir. Günaydın...
Gruptan bir kişi daha ayrılırsa son model olacak.Boşver seneye yeni modeli çıkar.
Gerisi ninja kaplumbağalar ...Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar.
Birisine tükürmek bir hakarettir."Tükürmek" ne zamandan beri hakaret sayılıyor?
Bence bu kadar uzun süreli vpn almayın burası türkiye yarın bigün bu vpnde engellenirse ortada kalırsınız benim arkadaşın başına geldi ordan biliyorumPremium VPN isteyene güzel fırsat. Yarım saat kalmış ama. Yıllık 80 TL gibi bir fiyata geliyor.
Surf anonymously - Download now and use for free
En kötü şey. Allah yardimcin olsun.Kanka dediğim kıza aşık olma eşiğine yaklaşıyorum sanırım
En kötü şey. Allah yardimcin olsun.
Kanka dediğim kıza aşık olma eşiğine yaklaşıyorum sanırım
Yeni kızSaol, kendimi meşgul edecek bu kafayı silecek bir şey arıyorum da bulamıyorum.
Yeni kız![]()
Bir İzmirli'nin dramıInstagram'da kar fotoğrafları istemiyorum bro!
Aynı sınıftan daha iyi olur. Madem güzel. Git konuş bence.Onu düşünmedim değil aslında. Sınıfta güzel bir kız var ona yürümeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Aynı sınıftan sevgili yapılmaz. Kankamdan ağzımla istesem mi napsam.
Onu düşünmedim değil aslında. Sınıfta güzel bir kız var ona yürümeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Aynı sınıftan sevgili yapılmaz. Kankamdan ağzımla istesem mi napsam.
İyi yürütebileceğinizi düşünüyorsan açılın. Ama istediğiniz gibi gitmediğinde kafaya takmamak şartıyla. Sizin önemli yılınız.