Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Benim berber çalıştığı yerden ayrıldımı gittiği yerin adını adresini veriyor
Oldu bayaa gitmeyeli. Gideceğini bilsem sorardım. Umarım ayrilmamistir. Dükkandakiler uzun süre olmayacak derken ayrıldı havası verdi bana. Şimdi o fiyata düzgün berber ara ki bulasın. Kesimi de güzeldi. Koltuğa oturduğum gibi direk kesiyordu. Yeni berbere anlat dur şimdi.

luffiesan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yağmur, soğuk, yorgunluk, hafif baş ağrısı, borçlar, umudun azalması, sabır etmek daha da sabır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaş o değil de Btk başkanı işinden çok ülke gündemi ile yoğun olaya bak. Siyasetçi mi yoksa Btk başkanı mı belli değil.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar, bi abimizin sadece download moda giren recovery mod dahil açılmayan bir note 3 telefonu var. odin ile firmware kurmaya çalışacam. anlayan arkadaşlar başka bir konu varsa ora üzerinden ya da özel mesaj ile yardım edebilir mi? biraz acil bir durum. o yüzden buraya yazdım.

luffiesan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar, bi abimizin sadece download moda giren recovery mod dahil açılmayan bir note 3 telefonu var. odin ile firmware kurmaya çalışacam. anlayan arkadaşlar başka bir konu varsa ora üzerinden ya da özel mesaj ile yardım edebilir mi? biraz acil bir durum. o yüzden buraya yazdım.
Telefonu kurcalamışlar demekki root yapılmışsa android 5 veya 6 ise ona göre bir custom rom atmayı dene odin ile. Odin rehberi diye arat arama motorundan. Haa unutmadan telefonun modeli neyse ona göre rom bulacaksın sm-n9005 gibi bir ismi vardır telefonun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu kurcalamışlar demekki root yapılmışsa android 5 veya 6 ise ona göre bir custom rom atmayı dene odin ile. Odin rehberi diye arat arama motorundan. Haa unutmadan telefonun modeli neyse ona göre rom bulacaksın sm-n9005 gibi bir ismi vardır telefonun.
Buradan yardım vermeyin, mesajlarınız silinir.. Ayrıca ODIN, custom değil, stock rom yükler..

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
adzqv4.jpg

Siz siz olun sakın arka plakası olmayan ekran kartı almayın. Sonra böyle ilkel yöntemlerle kart yamulmasın diye destek yaparsınız. Birde utanmadan bu görevi yapacak çubuk için 20 dolar istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...