Forumda ardarda mesaj atınca birleşiyor herhalde.
Halledildi o işBu uzak doğulu arkadaş ne iş?
Sabah da vardı ne istiyorlarHalledildi o iş![]()
Yok Çince o@JOONG KI / 송중기
Konuya bekleniyor![]()
bana acil olarak acil durum eylem planı lazım bir yerin yardım eden olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Geçmiş olsun kantinler pis maalesefKantinden bir daha bi şey yemeyeceğim. Hayatımda bu kadar kusmamıştım.
Geçmiş olsun kantinler pis maalesef![]()
Daha önceden bana da oldu o ama çıkınca rahatlamıştır miden sabah acele ile herkes kantinlere hurraaa dalıyorlar malum hijyen de yok. Okulda tuvalete bile girmiyorum ben.Teşekkürler. Sabahtan beri yediklerimin hepsi çıktı ve hiçbirşey yiyemiyorum.
sonsuza kadar senin olacak.AC 3 bedava da alsam pc yok 1 ay sonra silinecek
sonsuza kadar senin olacak.
hocam ubi 1 senedir oyun veriyor neredeyse hepsini aldım hiçbiri silinmedi sen boşver onları bilmiyor onlar.Shiftdelete haberinde dediğim gibi yazıyor. İndirme zorunluluğu varmış habere göre.
hocam ubi 1 senedir oyun veriyor neredeyse hepsini aldım hiçbiri silinmedi sen boşver onları bilmiyor onlar.
Hesap var ama sadece hoca ödev açınca onu yükleyebiliyorum, kendim kontrol yapamıyorum.Turnitin hesabı olan var mı?
Daha önceden bana da oldu o ama çıkınca rahatlamıştır miden sabah acele ile herkes kantinlere hurraaa dalıyorlar malum hijyen de yok. Okulda tuvalete bile girmiyorum ben.