- Reaksiyon puanı
- 1,230
O çok zorDarısı @ConfickerBelasi'na
--- Gönderi Güncellendi ---
Dün 300 liram gitti tek golden gelseydi 530 Alacaktımİdda da tek golden yatmak nedir![]()

O çok zorDarısı @ConfickerBelasi'na
Dün 300 liram gitti tek golden gelseydi 530 Alacaktımİdda da tek golden yatmak nedir![]()
Sırrı nedir ?Normalde internetim 500 KB/s'yi göremezdi. Bugün 3.3 MB/s'ye çıktı.![]()
Normalde internetim 500 KB/s'yi göremezdi. Bugün 3.3 MB/s'ye çıktı.![]()
Naptın kabloyu pile felan mı sardın?![]()
Naptın kabloyu pile felan mı sardın?![]()
O işe yaramıyor demi? Denemeye gerek duymadım[emoji23]
Direkt jeneratöre bağladım.![]()
Sence?![]()
1000 mbps olmalıydı bişeyler yanlış gitmiş![]()
Sence?
1000 mbps olmalıydı bişeyler yanlış gitmiş![]()
her seferibnde yazıyorum buraya elalem basmış forumu diyeÖnce ingilizler şimdi çinliler bu ne yav
Bu oyun beynimi yakmaya niyetli. Ne var da göremiyorum ki acabaaa?
Ekli dosyayı görüntüle 14552
Telefon konularına bayağıdır girmiyorum galiba. Farkettim de şimdi kafam rahatlamış..Gerçekten de konu açmaya korkar oldum.Özellikle telefon önerisi bölümünde Samsung fanlarıyla apple fanları birbirine giriyor.Bunu mod Adayları bile yapıyor.Forumda çok eski olmamama rağmen nerde eskiler demeye başladım.
Ben de buraya kadar beyin yakarak geldim, bakalım burayı nasıl geçicez ama seviyorum kafa yormayı. Böyle oyunlara bayılıyorum ama bu da fazla zorlaştırıyor işi ya.Ben bayaa takılmıştım LIMBO'da. Sinir olacak düzeye geldikten sonra videolardan bakıyordum.![]()
Forumlar kurallar çerçevesinde tartışma ve bilgi alışveriş ortamı bu yüzden yasaklanması saçma kaçacak.Samsung Apple karşılaştırılması yasaklansın! SDN zaten karşılaştırma videosu çekiyor burda neden yoruluyoruz.
iOS vs Android yasaklanmalı bence..Samsung Apple karşılaştırılması yasaklansın! SDN zaten karşılaştırma videosu çekiyor burda neden yoruluyoruz.
iOS vs Android de yasaklanmalı..