- Reaksiyon puanı
- 1,876
Niye ki?İhanet[emoji43]
Niye ki?
B blokta ki kişi sıcaktan çocuklarının hasta olduğunu iddia ediyor, A bloktaki kuzey cepheli kişi evinde penguen beslemeye hazırlanıyor.
Kendileri çok ısınıyorlarmış sabahları kalorifer kapatılsınmış![]()
Kendi kaloriferlerini kapasınlar. Vana diye bir şey var.B blokta ki kişi sıcaktan çocuklarının hasta olduğunu iddia ediyor, A bloktaki kuzey cepheli kişi evinde penguen beslemeye hazırlanıyor.
merkezi sistem mi?B blokta ki kişi sıcaktan çocuklarının hasta olduğunu iddia ediyor, A bloktaki kuzey cepheli kişi evinde penguen beslemeye hazırlanıyor.
Kendileri kıssın otursun [emoji23][emoji23]
İşlerine mi gelmiyor bilmiyorum pazar günü misafirlikte otururken yönetici olduğumuz için bizi arayıp kaloriferin derecesini düşürün bütün evde pencere açıyoruz dediler. Hayır insan bir düşünüyor o vanalar desen olsun diye mi var ?Kendi kaloriferlerini kapasınlar. Vana diye bir şey var.![]()
Evet merkezi sistem.f16 düşmüş
--- Gönderi Güncellendi ---
merkezi sistem mi?
bedava verdiler oynamadımVe Limbo biter..
Oynadığım en iyi oyun..
f16 düşmüş
--- Gönderi Güncellendi ---
merkezi sistem mi?
Bu tarz oyunları seviyorum. Kurgusu etkileyici. Mesela buna benzer bir de Monument Valley var. Paradoksu müthiş bir şekilde işlemişler. Onu da çok beğenmiştim..bedava verdiler oynamadım![]()
ben youtube dan oynanış videolarına bakıyordum sıkıldım bitirmedim. oyun dediğin vurdulu olacak, kırdılı olacak bıçağı sapladın mı ''bızıcıkı'' diye ses çıkacak.Bu tarz oyunları seviyorum. Kurgusu etkileyici. Mesela buna benzer bir de Monument Valley var. Paradoksu müthiş bir şekilde işlemişler. Onu da çok beğenmiştim..
Prototype, Left 4 Dead gibi oyunları da severim mesela ama akıl oyunlarının yeri ayrıdır bende.ben youtube dan oynanış videolarına bakıyordum sıkıldım bitirmedim. oyun dediğin vurdulu olacak, kırdılı olacak bıçağı sapladın mı ''bızıcıkı'' diye ses çıkacak.
Limbo benzeri Inside oyunu da güzeldir: INSIDE Steam'de
hocam LYNE var. bir bakar mısın o oyuna beni kanser eden bir oyundur o.akıl oyunlarının yeri ayrıdır bende.
Güzele benziyor bu da. Boş vakitlerde oynanır.hocam LYNE var. bir bakar mısın o oyuna beni kanser eden bir oyundur o.
NihahahahaTam bu ay kota arttırıcam derken oyunlara 6 gb update gelmesi .....................