McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Her istediğim,gönlümden geçen şey için aylarca beklemekten bıktım.
Bir ömür bekleyip ulaşamadan ölenleri düşün.Her istediğim,gönlümden geçen şey için aylarca beklemekten bıktım.
Günaydın Song Joong Kı . Sen yokken elçi gonderdin herhalde . Forumu ara sıra çinliler basıyor da ...Günaydın forum. Pek aktif olamadım. Ama bugün geri dönüş var[emoji6]
Evvet. Bensiz siz naparsınız dedim[emoji1] .Günaydın Song Joong Kı . Sen yokken elçi gonderdin herhalde . Forumu ara sıra çinliler basıyor da ...![]()
Burdayım hocam sıkıntı nedir ? Sadece troll amaçlı yazmıyorum bilineŞiir yazan burada mı? Şuan şiire ihtiyacım var. Kim yazıyordu?
An keşke bende böyle yapsamSabah sabah iyi efor sarfettik. Siz siz olun bu soğukta antremansız bisiklete binip te uzak mesafelere gitmeyin...
Bana troll yaz hocam. Normalde şiir yazan biriyim bende. Morale ihtiyacım var.Burdayım hocam sıkıntı nedir ? Sadece troll amaçlı yazmıyorum biline
Bildirim gelmemiş daha yeni gördüm hocam . En kısa zamanda yazacağımBana troll yaz hocam. Normalde şiir yazan biriyim bende. Morale ihtiyacım var.
Etiketlemeyi denemelisiniz hocamBen Kenobi neredesin? Şiire ihtiyacım var.
LMGTFYBir video izleyeceğiz elli kere nespresso reklamı giriyor araya. Başlarım kahvenize.
6 ay mı? <36 ay beles internet. Piyango vursa bu kadar sevinmezdim belki de.