- Reaksiyon puanı
- 1,876
Hee tamam benim dediğim 1-2'de oynamış Megan Fox
Hayırdır adminim iddia mı oynadınızKiev maçı nabzımı 150'ye çıkardı![]()
Yok Beşiktaşlıyım hocam her maç bu heyecan oluyor ama bu maç FarklıHayırdır adminim iddia mı oynadınız
Hayır sorun yok varsa bildirin lütfen foruma güncelleme yaptık daForumda yine zaman kayması mı yaşıyoruz?
Hayır sorun yok varsa bildirin lütfen foruma güncelleme yaptık da
Aaaah Aah . Bir zamanlar 2-3 yıl önce bende böyleydim hocam . Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :/ . #SucukKokanBaşkanİstemiyorumBroYok Beşiktaşlıyım hocam her maç bu heyecan oluyor ama bu maç Farklı
Bildirimler sorun yok hocam.Ya benim taptalk kafayı yedi herhalde. Birisi yazdığında bildirimi yoluyor. Daha sonra ondan önceki yazan kişinin bildirimini yolluyor.
Üst kattakiler biraz daha sessiz olur musunuz?![]()
katliam tabi elektrik verip felç ediyorlar hayvan canlı ve acıyı hissederken tüylerini yoluyorlar.Neymiş kaz tüyü alan giyen **** çocuğuymuş, katliammış, asla giymezmiş. Klavye başında laf ebeliği yapacağına git adam gibi bir iş yapta yararın olsun. Bunu diyen adam eminim, et tüketmiyor, eminim sokakta gördüğü her hayvanı alıp bakıyordur.
Gürültü gürültü olsa neyse... [emoji14]Ooo bizim üst kattakileri göreceksiniz[emoji23] adamlar gece 3'te bile gürültü yapıyor.
Gürültü gürültü olsa neyse... [emoji14]
Hakeme sövenler... her yerden
tosic de mi gördüTosic bizim sahamızda faul görüyor o hakem müsveddesi Tosice kırmızı veriyor. Nedir bu Türk nefreti anlamadım ki.
tosic de mi gördü![]()
nısıl izliyr su mıcı yha?!Kafa gitti isimler karıştı
Düzenlemeden önce yazdığın şeyde haklıydın.Bazen kötü oluyor baya. Bizim üst kattaki çocuğa günlük adrenalin basıyorlar gibi[emoji23]
Düzenlemeden önce yazdığın şeyde haklıydın.![]()
![]()