Bu iyiymişTabiki de reeder p10s. Bu telefonla söyle rahatla konusuna daha iyi yazıyorsun. Bizzat ben kullanıyorum (!)

Bu iyiymişTabiki de reeder p10s. Bu telefonla söyle rahatla konusuna daha iyi yazıyorsun. Bizzat ben kullanıyorum (!)
Ben G2a ile benzer bir sorum yaşamıştım. Satıcıya mesaj attım. 2 saate cevap yazdı. Meğer şirkette çalışan kişi yanlış keyleri girmiş.Kinguinden Call of Juarez Gunslinger alayım dedim, keyi aktifleştirdim bi baktım sadece Call of Juarez, Gunslinger falan değil. Destekle konuşuyorum ama sorunu çözmezlerse basıcam torrentten napayım.
Kinguinden Call of Juarez Gunslinger alayım dedim, keyi aktifleştirdim bi baktım sadece Call of Juarez, Gunslinger falan değil. Destekle konuşuyorum ama sorunu çözmezlerse basıcam torrentten napayım.
Ben G2a ile benzer bir sorum yaşamıştım. Satıcıya mesaj attım. 2 saate cevap yazdı. Meğer şirkette çalışan kişi yanlış keyleri girmiş.![]()
Neyin resmini atacağım?Resimleri iletirsen paranı iade ediyorlar başıma geldi farklı oyun çıktı para iadesi aldım üstelik yanlış oyunda bende kaldı ama resimleri eksiksiz atmalısın.
Neyin resmini atacağım?
Evet Gunslinger yazıyor aldığım yerde, keyi tekrar girince zaten Steam hangi oyuna ait olduğunu da gösteriyor. O konuda sıkıntı olmaz iade değil de bana doğru key verseler olmuyor mu tekrar satın al falan kesin arada yine bi iki dolar girecek. Zaten Origin de geçirdi 2 dolar 1 aydır pre authorization fee diye aldıkları parayı geri vermediler. Gelen geçen bana geçiriyor anlamadım.1. si aldığın oyunu yani guslinger yazıyordu 2. si keyi aktif edince hesabında çıkan oyunu ve steam hesap detaylarını at oyun ne zaman aktif edilmiş bakıyorlar kesin iade alırsın.
Evet Gunslinger yazıyor aldığım yerde, keyi tekrar girince zaten Steam hangi oyuna ait olduğunu da gösteriyor. O konuda sıkıntı olmaz iade değil de bana doğru key verseler olmuyor mu tekrar satın al falan kesin arada yine bi iki dolar girecek. Zaten Origin de geçirdi 2 dolar 1 aydır pre authorization fee diye aldıkları parayı geri vermediler. Gelen geçen bana geçiriyor anlamadım.
Tamam ben öyle istekte bulunacağım. Şu an incelenecek 24 saat bekleyin dediler.O aradaki 3-5 ile dünya para kaldırıyorlar zaten doğru keyide talep edebilirsin ama bana parayı iade etmişlerdi onuda karta değil kinguin hesabına yapıyorlar.
Tamam ben öyle istekte bulunacağım. Şu an incelenecek 24 saat bekleyin dediler.
Boşuna mı ingilizce döktürdüm.4-5 saate yazarlar önceden sadece ingilizce kabul ediyorlardı türk destek ekibide almışlar türkçe yaz çabuk yanıt gelir.
Boşuna mı ingilizce döktürdüm.![]()
İlginç ben para birimi olarak dolar seçmiştim ondandır belki de. Çünkü TL seçince aslında TL değil Euro alıyor ve banka da Euro'yu fazla çeviriyor.Ben çeviri ile ingilizce yazmıştım bi baktım türkçe cevap geldi dedim ne oluyor arkadaşkendileri dedi bölge olarak biz cevap veriyoruz türkçe yazın diye
![]()
İlginç ben para birimi olarak dolar seçmiştim ondandır belki de. Çünkü TL seçince aslında TL değil Euro alıyor ve banka da Euro'yu fazla çeviriyor.
İyi o zaman rahatlattı.Kinguin in destek ekibi süper ama steame felan taş çıkartır nasıl başımızdan savarız dğilde nasıl çözeriz diye bakıyorlar .
Tüm iphonelara mı geldi yoksa 7 mi sadece?Apple güncellemeye boğdu bu akşam. AKK'de var. Nasıl olacak?
Hele TWD'yi bulmak imkansız. Bi tane sitede buldum şimdilik.Altyazı sitelerine bile ihtar vermişler. Neyse buldum TR altyazıyı.
Tüm iphonelara mı geldi yoksa 7 mi sadece?
Ne kadarlik guncelleme ki Akk yi zorlayacak. Akk kac gb?Apple güncellemeye boğdu bu akşam. AKK'de var. Nasıl olacak?
Ne kadarlik guncelleme ki Akk yi zorlayacak. Akk kac gb?
TWD altyazısını buldum ben de. Eski çevirmenin twitter hesabından.Hele TWD'yi bulmak imkansız. Bi tane sitede buldum şimdilik.
Ne kadarlik guncelleme ki Akk yi zorlayacak. Akk kac gb?
TWD altyazısını buldum ben de. Eski çevirmenin twitter hesabından.
iOS 10.1 bana 200 mb olarak geldi[emoji3]