Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kinguinden Call of Juarez Gunslinger alayım dedim, keyi aktifleştirdim bi baktım sadece Call of Juarez, Gunslinger falan değil. Destekle konuşuyorum ama sorunu çözmezlerse basıcam torrentten napayım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kinguinden Call of Juarez Gunslinger alayım dedim, keyi aktifleştirdim bi baktım sadece Call of Juarez, Gunslinger falan değil. Destekle konuşuyorum ama sorunu çözmezlerse basıcam torrentten napayım.
Ben G2a ile benzer bir sorum yaşamıştım. Satıcıya mesaj attım. 2 saate cevap yazdı. Meğer şirkette çalışan kişi yanlış keyleri girmiş. :D

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233

Resimleri iletirsen paranı iade ediyorlar başıma geldi farklı oyun çıktı para iadesi aldım üstelik yanlış oyunda bende kaldı ama resimleri eksiksiz atmalısın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Resimleri iletirsen paranı iade ediyorlar başıma geldi farklı oyun çıktı para iadesi aldım üstelik yanlış oyunda bende kaldı ama resimleri eksiksiz atmalısın.
Neyin resmini atacağım?
Bu arada koruma falan da almadım, oyun 15 TL koruma 6 TL, oyunun yarısı kadar korumaya veremezdim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
1. si aldığın oyunu yani guslinger yazıyordu 2. si keyi aktif edince hesabında çıkan oyunu ve steam hesap detaylarını at oyun ne zaman aktif edilmiş bakıyorlar kesin iade alırsın.
Evet Gunslinger yazıyor aldığım yerde, keyi tekrar girince zaten Steam hangi oyuna ait olduğunu da gösteriyor. O konuda sıkıntı olmaz iade değil de bana doğru key verseler olmuyor mu tekrar satın al falan kesin arada yine bi iki dolar girecek. Zaten Origin de geçirdi 2 dolar 1 aydır pre authorization fee diye aldıkları parayı geri vermediler. Gelen geçen bana geçiriyor anlamadım.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Evet Gunslinger yazıyor aldığım yerde, keyi tekrar girince zaten Steam hangi oyuna ait olduğunu da gösteriyor. O konuda sıkıntı olmaz iade değil de bana doğru key verseler olmuyor mu tekrar satın al falan kesin arada yine bi iki dolar girecek. Zaten Origin de geçirdi 2 dolar 1 aydır pre authorization fee diye aldıkları parayı geri vermediler. Gelen geçen bana geçiriyor anlamadım.

O aradaki 3-5 ile dünya para kaldırıyorlar zaten doğru keyide talep edebilirsin ama bana parayı iade etmişlerdi onuda karta değil kinguin hesabına yapıyorlar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben çeviri ile ingilizce yazmıştım bi baktım türkçe cevap geldi dedim ne oluyor arkadaş :D kendileri dedi bölge olarak biz cevap veriyoruz türkçe yazın diye :D
İlginç ben para birimi olarak dolar seçmiştim ondandır belki de. Çünkü TL seçince aslında TL değil Euro alıyor ve banka da Euro'yu fazla çeviriyor.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
İlginç ben para birimi olarak dolar seçmiştim ondandır belki de. Çünkü TL seçince aslında TL değil Euro alıyor ve banka da Euro'yu fazla çeviriyor.

Kinguin in destek ekibi süper ama steame felan taş çıkartır nasıl başımızdan savarız dğilde nasıl çözeriz diye bakıyorlar .

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Altyazı sitelerine bile ihtar vermişler. Neyse buldum TR altyazıyı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ne kadarlik guncelleme ki Akk yi zorlayacak. Akk kac gb?

Tim amcanın bize son sürprizi
61407342384cfa400b39e2789c5fba64.png

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Turbobit gibi linklerden nefret ediyorum,çevirmesini bulmaktanda ayrı nefret ediyorum. [emoji17]

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iOS 10.1 bana 200 mb olarak geldi[emoji3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...