Bloother
Rektör
Kutuyu çatı arasında buldum. Tam 10 yıllık kutu. İçinde telefonun parçalarıyla birlikte faturası bile duruyormuş.. İyi nostalji oldu..Offf valla süper cihaz.
2MB tanışma paketi de gülümsetti.
Kutuyu çatı arasında buldum. Tam 10 yıllık kutu. İçinde telefonun parçalarıyla birlikte faturası bile duruyormuş.. İyi nostalji oldu..Offf valla süper cihaz.
İlk telefonum Samsung E250 di Benim de. Babam almıştı. O zaman Sony daha pahalıydı ona bütçesi yetmemişti. Bende Samsung u seçmiştim.Kutuyu çatı arasında buldum. Tam 10 yıllık kutu. İçinde telefonun parçalarıyla birlikte faturası bile duruyormuş.. İyi nostalji oldu..
2MB tanışma paketi de gülümsetti.
Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı .
1 yıldır sarı ışık kullanıyordum odamda beyaza geçince bir garip oldum. [emoji23]
İçerisi bir loş duruyor insanın huzurunu biraz olsa burkuyor düzelir yarına diye umut ediyorum. [emoji14]Alışmadımı tuaf oluyor her basışta bi şaşırıyor insan![]()
Bende aranın ışığını değiştirip beyazları içeri takmıştım . Sabah kalktım gozlerime noluyor lan dedim1 yıldır sarı ışık kullanıyordum odamda beyaza geçince bir garip oldum. [emoji23]
Fff yarın pazartesi. Sabah 6 da kalkacağım yaa[emoji24]
Hadi be Rok.
Seni hiç sevmem ama.
Su Azizeye göster gününü.
Karıstır ortalığı.
Dağıt herkesi.
Yap trollüğünü.
İlk defa seni sevesim var, hadi.
In ROK we trust.
Hemde nasılGenemi organize oldular
Neredeler?Hemde nasıl![]()
1500 telefon önerisi konularına vs. Dolmuşlar. Ondan sonra sdn üyeleri telefon tercihleri konusundalar. Ohooo. Böyle iş varsa bende yapayım hem para kazanırımNeredeler?
Hemde gizli pkk propagandası yapıyorlar iyice kızdım bende.Neredeler?
Hocam bir de gizlice pkk propagandası yapmaya çalışıyordu. Birisi her mesajına 2 emojisini koyuyordu gıcık oldum.Reeder'cının biri geliyor yalandan konu açıyor, muadili ile kıyaslama yapar ayağına.. Sonra diğerleri doluşup "oooo tabi ki P10s, sorduğun kabahat" diye başlıyorlar.. Karakteriniz batsın be..
Yok ya bunlar bunu meslek bellemişler inatla foruma dalıyorlarReeder'cının biri geliyor yalandan konu açıyor, muadili ile kıyaslama yapar ayağına.. Sonra diğerleri doluşup "oooo tabi ki P10s, sorduğun kabahat" diye başlıyorlar.. Karakteriniz batsın be..
Cihazın fiyatına baktım da o cihaza 1600₺ veren enayidir. LG G2 ile aynı antudu puanı alıyor 1000₺ biraz allayıp pullamışlar 1600₺ olmuş. Yazık vallaYok ya bunlar bunu meslek bellemişler inatla foruma dalıyorlar