Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Rica etsem link koyarmısın?Komik yazı video bölümünden günün karikatürü konusu var oydu yanlış değilsem.
Rica etsem link koyarmısın?Komik yazı video bölümünden günün karikatürü konusu var oydu yanlış değilsem.
Zaten 6 ders İngilizce görüyoruz daha fazlası olsa çıldırırım.Siz siz olun seçmelide beden yerine ingilizce seçmeyin.
Zaten 6 ders İngilizce görüyoruz daha fazlası olsa çıldırırım.
8. sınıfta bir ara bizde üst üste 4 saat görüyorduk çok siniri bozuluyor insanın. Atatürk lisesini düşünemiyorumBizde seçmeli ile normal ingilizce üst üste geldi. 4 saat olmuş. Atatürk Lisesinde hazırlık okuyanlar nabıyor acaba. Haftada 24 ders ingilizce onlarda sanırım.
8. sınıfta bir ara bizde üst üste 4 saat görüyorduk çok siniri bozuluyor insanın. Atatürk lisesini düşünemiyorum
Değiştirin kurtulunNe yapıp edip seçmeliyi değiştireceğim. Kafa almıyor çünkü. Bugün başım iyi ağrıdı. Hoca da etkiliyor.
Değiştirin kurtulunBen de seçmeli rahat. Biri astronomi (boş geçiyor) diğeri bilgi teknolojileri.
Nasıl buldun liseyi? Dersler ?Ne kadar az sınava girersek o kadar iyi
Aynen. Zaten lisede yeniyiz.Ne kadar az sınavs girersek o kadar iyi
Nasıl buldun liseyi? Dersler ?
Aynen. Zaten lisede yeniyiz.![]()
Vallaha ya telefon saçmalamaya başladı 2. yılına girmesini bekliyorum i7 + geçicem inşallahR.I.P Android
Bisikletiyle ve Galaxy Y'siyle meşhurdu.Kötü olmuş.
ConfickerBelasi şu ana kadar bana çok yardım etti. Bu emeklerinin karşısında banlanması cidden üzücü bir şey. Kendisini bekliyor olacağım. Evet konuşma şekli kendine göre idi. Hiç kimseye zararı yoktu. Kedisiyle vakit geçirirdi sadece. Özleyeceğiz SDN olarak. 6 ay nasıl geçecek o olmadan düşünemiyorum cidden çok üzen bir haber.
Günün KarikatürüRica etsem link koyarmısın?
Kedidir kedi...Bisikletiyle ve Galaxy Y'siyle meşhurdu.
Meşhur tableti vardı darklı bişi adını unuttumBisikletiyle ve Galaxy Y'siyle meşhurdu.
Meşhur tableti vardı darklı bişi adını unuttum![]()
İnstaflow diye bi zımbırtı var şirket yönetir gibi oturup hesabı kim takip ediyor kim birakti takip ediyorlar. Kur durumunu takip eden hacı amcalar gibi"Unf yapma program var." nedir yav? Anlamakta zorluk çekiyorum böyle kızları.
Bunu bio kısmına yazmaları beni sinir ediyor.İnstaflow diye bi zımbırtı var şirket yönetir gibi oturup hesabı kim takip ediyor kim birakti takip ediyorlar. Kur durumunu takip eden hacı amcalar gibi![]()
unf dediği unfollow mu?"Unf yapma program var." nedir yav? Anlamakta zorluk çekiyorum böyle kızları.
Aynen unfollow.unf dediği unfollow mu?
Boşa takip etmeyin, beğenmezsem atarım mı diyor?
Lisede full dolu o kızlardan abi.. Çok komik ve saçma geliyor ya"Unf yapma program var." nedir yav? Anlamakta zorluk çekiyorum böyle kızları.
Sadece lise sanma sakın.Lisede full dolu o kızlardan abi.. Çok komik ve saçma geliyor ya![]()