D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Piyasada amma çok dizi varmış be. Hangisini izleyeceğimi şaşırdım.
Ben de şaşırdım. O yüzden hiçbirini izlemiyorum. Kafam rahat.Piyasada amma çok dizi varmış be. Hangisini izleyeceğimi şaşırdım.
Ben de şaşırdım. O yüzden hiçbirini izlemiyorum. Kafam rahat.![]()
Evime tv de almadım ama..Ben İçeride dizisine sardım baya güzel konusu oyuncularda iyi.
youtube da bir videom var silsem 3000 izlenmeye kıyamıyorum silmesem beni küçük düşürüyormuş gibi hissediyorum öyle iki arada bir deredeyim.
attım özelden.Link atsana merak ettim.
Bize de atattım özelden.
mâlesef partiyi kaçırdın.Bize de at![]()
Geçen arkadaşım link attı dizi çekiyoruz sence nasıl diyeKutu izleme keyfi . Turkiyenin ilk bilim kurgu filmi . 2000 Tl lik bütçe ile çekiliyor . Destek olsun diye izliyorum . Oyunculuk çok amatör ama konu güzel . İzleyin bence![]()
Arkadaşınız mıydıGeçen arkadaşım link attı dizi çekiyoruz sence nasıl diyeYayılmış olmasına sevindim
![]()
Troll gibi fiyat.MSI INTERCEPTOR DS B1 GAMING WIRED MOUSE WITH RED LED - MB FOC Mouse MSI
Sistem fiyatına mouse satıyor adamlar. Switchler altın sanırım![]()
Abi kalpli yorum atar misin <3
Oyuncular için özelliklerinden dolayı pahalı bir fiyatı var belli ama bu kadarı bencede fazla.MSI INTERCEPTOR DS B1 GAMING WIRED MOUSE WITH RED LED - MB FOC Mouse MSI
Sistem fiyatına mouse satıyor adamlar. Switchler altın sanırım![]()
Benimde 99 Binlik var ama beni kucuk dusuruyor gibi hissediyorum napsam [emoji1] (gercekten)youtube da bir videom var silsem 3000 izlenmeye kıyamıyorum silmesem beni küçük düşürüyormuş gibi hissediyorum öyle iki arada bir deredeyim.
Akustik gitar nimet yemin ederim.
5 yıllık tecrübem var baya ileri çalıyorumBiz hala klasik takılalımŞaka maka 2 ay ders aldım daha alışamadım şu merete.