Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Umarım şu güncelleme sorununa el atarlar da hem üreticiler hem kullanıcılar rahatlar

Google'ın düşüncesi anladığım kadarıyla apple gibi bir ekosistem yaratmayı amaçlamak. Andromeda chrome os ve android sentezi bir işletim sistemi olacak.
Milyonlarca android telefonun kaderi ne olacak acaba? Yeni işletim sistemi tanıtıp öncekinin fişini keserse isyan çıkar vallaha.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Instagram'dan anonim bi hesap bulaştı, yazdıkça yazıyo. Ne yapsam ki :D
Hadi ya :D Nerede yaşıyorsunuz hocam . Ben bir arkadaşa açmıştım fake o birini seviyordu ama açılamıyordu . İnstagramdan fake aç ordan konuşacağım dedi . Belki odur :o

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Her ne olursa olsun Android i seviyordum gitmesi üzücü olur.
Apple cı olmama rağmen

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İyi akşamlar arkadaşlar. Sizden bir şey isteyeceğim emin olamadığım bir konuda bir karara varmak istiyorum bu sonuca göre bir adım atacağım.Sizden sadece bir şeçim yapmanızı istiyorum.

Mavi hap mı yoksa Kırmızı hap mı ? (İkisinin de benim adıma anlamı var.Siz sadece seçim yapın)
wpid-matrixpills.jpeg
İlk aklımdan kırmızı geçti ama mavi diyorum daha hoş gözüktü :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şu işletme lisanstan kurtulmanın bir yolu yok mudur acaba ön lisansa düşmek istiyorum nette çok aradım ama yok :(

The Zoe

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Gece gece adamla konuştuk.

Bana 16 GB RAM'li telefonu olduğunu söyledi, inanmadım. Biraz daha araştırdım ama bulamadım.

Huawei Pro 13 diye telefonmuş.

Not : Kendisi IRAQ'lı oluyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Siz siz olun seçmelide beden yerine ingilizce seçmeyin.

The Zoe

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Kendisi 6 ay süreliğine banlandı şu an kaçıncı ayında bilmiyorum. Sebebi forumdaki tarzıydı konuşması falan değişik bir arkadaştı. Ulaşılabilir bir adresi yok.
Kötü olmuş.

ConfickerBelasi şu ana kadar bana çok yardım etti. Bu emeklerinin karşısında banlanması cidden üzücü bir şey. Kendisini bekliyor olacağım. Evet konuşma şekli kendine göre idi. Hiç kimseye zararı yoktu. Kedisiyle vakit geçirirdi sadece. Özleyeceğiz SDN olarak. 6 ay nasıl geçecek o olmadan düşünemiyorum cidden çok üzen bir haber.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kötü olmuş.

ConfickerBelasi şu ana kadar bana çok yardım etti. Bu emeklerinin karşısında banlanması cidden üzücü bir şey. Kendisini bekliyor olacağım. Evet konuşma şekli kendine göre idi. Hiç kimseye zararı yoktu. Kedisiyle vakit geçirirdi sadece. Özleyeceğiz SDN olarak. 6 ay nasıl geçecek o olmadan düşünemiyorum cidden çok üzen bir haber.
Kısa dönem askerlik yapıyor gibi düşünebilirsin ki zaten en az 2 ay oldu banlanalı.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lazzz'ın neden gittiğini biliyormusun dostum ?
Benim bildiğim bir karikatür paylaşmış kaldırılmış ama mod aynı tarzda karikatür paylaşınca kaldırılmadı baya olaylar döndü tabi sadece bu değildir eminim ki ve sonra kendi isteğiyle forumdan ayrıldı.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kuşu telefonun üzerine koydum gezinip duruyor. Ekranda koruyucuda yok. Risk budur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...