ALBATROS84
Doçent
Umarım şu güncelleme sorununa el atarlar da hem üreticiler hem kullanıcılar rahatlarGüncel olanlar andromedayı alabilir bilemiyorum lansman günü belli olacaktır.
Umarım şu güncelleme sorununa el atarlar da hem üreticiler hem kullanıcılar rahatlarGüncel olanlar andromedayı alabilir bilemiyorum lansman günü belli olacaktır.
Umarım şu güncelleme sorununa el atarlar da hem üreticiler hem kullanıcılar rahatlar
Hadi yaInstagram'dan anonim bi hesap bulaştı, yazdıkça yazıyo. Ne yapsam ki![]()
Sabah açıktı eba ama yine hafif bir yavaşlık vardı.
İlk aklımdan kırmızı geçti ama mavi diyorum daha hoş gözüktüİyi akşamlar arkadaşlar. Sizden bir şey isteyeceğim emin olamadığım bir konuda bir karara varmak istiyorum bu sonuca göre bir adım atacağım.Sizden sadece bir şeçim yapmanızı istiyorum.
Mavi hap mı yoksa Kırmızı hap mı ? (İkisinin de benim adıma anlamı var.Siz sadece seçim yapın)
![]()
Ankaradayım ben. Insta dan engelleynce face den eklemiş kendi ismiyle. Bakalım ne zaman yazacakHadi yaNerede yaşıyorsunuz hocam . Ben bir arkadaşa açmıştım fake o birini seviyordu ama açılamıyordu . İnstagramdan fake aç ordan konuşacağım dedi . Belki odur
![]()
Öyle bir telefon mu varmışGece gece adamla konuştuk.
Bana 16 GB RAM'li telefonu olduğunu söyledi, inanmadım. Biraz daha araştırdım ama bulamadım.
Huawei Pro 13 diye telefonmuş.
Not : Kendisi IRAQ'lı oluyor.
Yok öyle bir şey.Gece gece adamla konuştuk.
Bana 16 GB RAM'li telefonu olduğunu söyledi, inanmadım. Biraz daha araştırdım ama bulamadım.
Huawei Pro 13 diye telefonmuş.
Not : Kendisi IRAQ'lı oluyor.
Zaten inanmadım.Yok öyle bir şey.
eyvAllah kardeşim senden başka beni takan olmadıİlk aklımdan kırmızı geçti ama mavi diyorum daha hoş gözüktü![]()
Kötü olmuş.Kendisi 6 ay süreliğine banlandı şu an kaçıncı ayında bilmiyorum. Sebebi forumdaki tarzıydı konuşması falan değişik bir arkadaştı. Ulaşılabilir bir adresi yok.
Kısa dönem askerlik yapıyor gibi düşünebilirsin ki zaten en az 2 ay oldu banlanalı.Kötü olmuş.
ConfickerBelasi şu ana kadar bana çok yardım etti. Bu emeklerinin karşısında banlanması cidden üzücü bir şey. Kendisini bekliyor olacağım. Evet konuşma şekli kendine göre idi. Hiç kimseye zararı yoktu. Kedisiyle vakit geçirirdi sadece. Özleyeceğiz SDN olarak. 6 ay nasıl geçecek o olmadan düşünemiyorum cidden çok üzen bir haber.
Lazzz'ın neden gittiğini biliyormusun dostum ?
Benim bildiğim bir karikatür paylaşmış kaldırılmış ama mod aynı tarzda karikatür paylaşınca kaldırılmadı baya olaylar döndü tabi sadece bu değildir eminim ki ve sonra kendi isteğiyle forumdan ayrıldı.Lazzz'ın neden gittiğini biliyormusun dostum ?
Göbekli amca daha dans etmeyecek diyorsun yani ?Lazzz kendi isteğiyle ayrıldı sıkılmıştı forumdan.
Konu linki varmı ?Benim bildiğim bir karikatür paylaşmış kaldırılmış ama mod aynı tarzda karikatür paylaşınca kaldırılmadı baya olaylar döndü tabi sadece bu değildir eminim ki ve sonra kendi isteğiyle forumdan ayrıldı.
Komik yazı video bölümünden günün karikatürü konusu var oydu yanlış değilsem.Konu linki varmı ?