bir anime dizi. deftere kimin adını yazarsan o ölür.Nedir bo Death Note defteri ?
bir anime dizi. deftere kimin adını yazarsan o ölür.Nedir bo Death Note defteri ?
Animeye göre mi yoksa gerçekliği var mıdır ?bir anime dizi. deftere kimin adını yazarsan o ölür.
animeye göre tabii ki.Animeye göre mi yoksa gerçekliği var mıdır ?
Arkadaş neden bu kadar istiyoranimeye göre tabii ki.gerçek hayatta hediyelik eşya olarak kopyasını yapmışlar. alıp isim yazsan kimse ölmez.
animeyi çok seviyor.Arkadaş neden bu kadar istiyor![]()
Engelle.Beyler tavsiye verin. Ben oyunda bir kızla tanışmıştım. Snapchatde ekliyiz. Ama kız ağır kezban(kendisi de kabul etti kezban derken diyecek başka kelime bulamadım) ve fotoğrafımı atmak istemiyorum. Durumu nasıl anlatıyım ya da yeni snap açıp oradan mı ekliyim ne yapıyım[emoji23][emoji23]
Engelle.
İlgi görmedi değilde biraz hayal kırıklığı yarattı hatırlarım tolga meizu bir telefon inceliyordu dedi iphone a benzemiş işte çizgi kalkmış sadece şimdi 7ye bakıyorsun meizuya benzemiş acayip bir durumYorumları okuyorum biri yazmış iPhone 7 ilgi görmedi yakında fiyat düşer diye. Komikmiş. Millet dükkanı yağmalayacak neden satmıyorsunuz diye [emoji23]
Yorumları okuyorum biri yazmış iPhone 7 ilgi görmedi yakında fiyat düşer diye. Komikmiş. Millet dükkanı yağmalayacak neden satmıyorsunuz diye [emoji23]
AKK devrede olmasına rağmen Netflix 1080p'yi takılmadan nasıl oynatıyor çözebilmiş değilim.
AC DC çok güzel![]()
Dinle mutlu olmazsan paranı iade ediyorum
http://rwrant.co.za/wp-content/uploads/2011/06/ACDC-Live-at-River-Plate-2009.jpg![]()
Haha bana bu adamlar lazım işte
Hahahha
500 grama paket dahil mi?HahahhaOkurken yarıldım resmen
Örgüt anlatır gibi anlatmış,yazmışlar sbsjjssksjsjsjs . Yarıldım gülmekten
![]()
Ben oraya kaçıyorumAbi donanımhaber efso ya adamlar ölücülüğün kitabını yazmak üzere. Nerde kampanya beleşçilik var oraya çullanır bu vatandaşlar
Ben oraya kaçıyorumYakında milyoner olursam unutmam sizi
![]()
Haha bunu yazcaktım en çok buna güldüm500 grama paket dahil mi?
Anlamayan ben500 grama paket dahil mi?
Duşunsene cehenneme gidiyorsun . Sebebin 1k puding dbdnsndjsjjssjsmdkAz önce bir mevzu gördüm adam 1k puding almış![]()
Duşunsene cehenneme gidiyorsun . Sebebin 1k puding dbdnsndjsjjssjsmdk![]()