Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benimki biraz değişik şimdi burda konuşmaya kalksak hiç olmaz.Yüz yüze anca, oda mümkün değil.Ben gördüklerimi idrak edip kendi düşünlecerimi kullanırım.Allah'ın varlığını bilmek zor zaten adı da "İnanç" oluyor (çok uzatmak istemediğimden kabaca anlatıyorum.) Aynı şekilde Allah'ın olmadığını ispat etmekte imkansız gibi bir şeydir.Ve düşündüğümde bir yerde işin ucu MUTLAK olana, her şeyi kapsayana çıkıyor.(Allah,Tanrı,Tengri) ne derseniz.Bu öyle bir mutlaklık ki senin düşüncelerini, yaptıklarını, şuan yazdığımı bile aslında O istediği için yapıyorum , O nun kontrolü dışında bir şey mümkün değil.Ha inanmayan da vardır saygı duyarım.Dediğim gibi uzun konu.Bende elimden geldiğince saygı göstermeye çalışıyorum.İnanın fazlasıyla iyi niyetli bir insanım.

Ama bildiğiniz gibi bu konuşmaların sonu olmuyor bu yüzden uzatmak hiç istemiyorum(tecrübelerime dayanarak :) ) Aklıma takılıyordu sizlere de bir sormak istedim.
Ben senin iyi niyetini ve öğrenmek istediğini şimdi daha iyi anladım. Kısaca Ezan okunurken saygı göstermen senin için daha hayırlıdır. Saygısızlık etmenin günahı, cezası nedir, var mıdır? Bilmiyorum. Sadece hoş olmaz, doğru olmaz diyebilirim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
1a90a6793fc4a0aab4b6fd11f1a2c87e.jpg

Tam hastaları öldürmeye geçmişim o da ne? Sağlıklı insanlar kalmış.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ulan, fatura kesimine 1.5 saat kala başıma gelen olaya bak.. Aradım, iadesini aldım ama bu ay ödeyeceğiz bu parayı.. Resmen dolandırıyorlar..

Dipnot: wifi hotspot açtığınız kişinin tıkladığı reklamlar da size giriyor böyle..
90d0f201e3f6d63c617c016aa2881022.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ulan, fatura kesimine 1.5 saat kala başıma gelen olaya bak.. Aradım, iadesini aldım ama bu ay ödeyeceğiz bu parayı.. Resmen dolandırıyorlar..

Dipnot: wifi hotspot açtığınız kişinin tıkladığı reklamlar da size giriyor böyle..
90d0f201e3f6d63c617c016aa2881022.jpg
Bir konu açıp bu olay hakkında bilgilendirme yapsanız iyi olur aslında. Şimdi veya daha sonra başına bu tür bir olay gelip ne yapması gerektiğini hakkında bir kılavuz olur.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bir konu açıp bu olay hakkında bilgilendirme yapsanız iyi olur aslında. Şimdi veya daha sonra başına bu tür bir olay gelip ne yapması gerektiğini hakkında bir kılavuz olur.
Evet, açmakta fayda var. Çok kişi mağdur oluyor bundan.

Yapılacak ilk işlem, mesajı görür görmez, söylediği şekilde iptal mesajı atmak ve ardından verdikleri müşteri hizmetleri numarasını aramak..
Bilgim olmadan bir abonelik başlatılmış, kesilen ücretin geri iadesini istiyorum dediğinizde sistemden kontrol ediyorlar, eğer hizmeti hiç kullanmadıysanız paranızı iade işlemini başlatıyorlar ama o ay bu parayı ödüyorsunuz. Bir sonraki faturadan düşüyor. Faturalı kullanmanın zararlarından biri, faturasız olsaydım başıma gelmezdi. Daha bu ay geçtim, ilk faturada ilk golü yedik. Yarın TT'nin başını epey ağrıtacağım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evet, açmakta fayda var. Çok kişi mağdur oluyor bundan.

Yapılacak ilk işlem, mesajı görür görmez, söylediği şekilde iptal mesajı atmak ve ardından verdikleri müşteri hizmetleri numarasını aramak..
Bilgim olmadan bir abonelik başlatılmış, kesilen ücretin geri iadesini istiyorum dediğinizde sistemden kontrol ediyorlar, eğer hizmeti hiç kullanmadıysanız paranızı iade işlemini başlatıyorlar ama o ay bu parayı ödüyorsunuz. Bir sonraki faturadan düşüyor. Faturalı kullanmanın zararlarından biri, faturasız olsaydım başıma gelmezdi. Daha bu ay geçtim, ilk faturada ilk golü yedik. Yarın TT'nin başını epey ağrıtacağım.
İnternette ki reklamdan nasıl abonelik yapıyorlar onu anlamıyorum. Otomatik sms mi atıyorlar numara girmeni mi istiyorlar enteresan.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternette ki reklamdan nasıl abonelik yapıyorlar onu anlamıyorum. Otomatik sms mi atıyorlar numara girmeni mi istiyorlar enteresan.
Nasıl bir sistem kullandıklarını ben de çözemedim.
Babamda vodem vardı, her ay istisnasız bu abonelikler oluyordu. Arıyorum, bu vodem diyorum, bundan mesaj atılmıyor, sadece interneti wifi olarak yaymaya yarıyor diyorum, nasıl abonelik başlatıldı diyorum, reklamlara tıklamışsınız diyor, arkadaş diyorum, ev modeminde de bu reklamlara tıklayınca neden ev interneti faturasına bu ücretler yansımıyor diyorum, siz reklamlara tıklamışsınız diyor. Yanımda olsa boğacaktım yeminle.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Nasıl bir sistem kullandıklarını ben de çözemedim.
Babamda vodem vardı, her ay istisnasız bu abonelikler oluyordu. Arıyorum, bu vodem diyorum, bundan mesaj atılmıyor, sadece interneti wifi olarak yaymaya yarıyor diyorum, nasıl abonelik başlatıldı diyorum, reklamlara tıklamışsınız diyor, arkadaş diyorum, ev modeminde de bu reklamlara tıklayınca neden ev interneti faturasına bu ücretler yansımıyor diyorum, siz reklamlara tıklamışsınız diyor. Yanımda olsa boğacaktım yeminle.
Mobil ödeme devrede mi senin? Devredeyse belki mobil ödeme filan yoluyla olabilir.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
@Bloother Abi geçmiş olsun. :) Bende acaba tekrar iade alabilir miyim diye aradım Fizmobil'i diğer servislere iade ediyor falan dedim. Biz diğer servisler gibi işlemiyoruz ister kullanın ister kullanmayın dedi. :D Resmen dolandırıcılık.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
3 aydır bozuk sanıp bir köşeye attığım laptopum bios pilini çıkarıp takınca canavar gibi çalışmaya başladı :D Hiç açılmıyordu önceden.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother Abi geçmiş olsun. :) Bende acaba tekrar iade alabilir miyim diye aradım Fizmobil'i diğer servislere iade ediyor falan dedim. Biz diğer servisler gibi işlemiyoruz ister kullanın ister kullanmayın dedi. :D Resmen dolandırıcılık.
Sağolasın. Benim aradıklarım hiç itiraz etmiyor. Çok etkili konuşuyorum demekki. [emoji14]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Başım çatlıyor güneş geçti sanırım
@Goksky evet seneye dönmeye çalışacakmış.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sony kafayı yemiş ya z3 için 7.0 vermicekmiş çok saçma beta sürümünü bile yayınlamıştı oysa

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün mercedes c200d gördüm köy gibi ilçede. Arabanın vites değiştirme topuzu yok o derece müthüş. Zenginliğin gözü kör olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...