Bloother
Rektör
Ben senin iyi niyetini ve öğrenmek istediğini şimdi daha iyi anladım. Kısaca Ezan okunurken saygı göstermen senin için daha hayırlıdır. Saygısızlık etmenin günahı, cezası nedir, var mıdır? Bilmiyorum. Sadece hoş olmaz, doğru olmaz diyebilirim.benimki biraz değişik şimdi burda konuşmaya kalksak hiç olmaz.Yüz yüze anca, oda mümkün değil.Ben gördüklerimi idrak edip kendi düşünlecerimi kullanırım.Allah'ın varlığını bilmek zor zaten adı da "İnanç" oluyor (çok uzatmak istemediğimden kabaca anlatıyorum.) Aynı şekilde Allah'ın olmadığını ispat etmekte imkansız gibi bir şeydir.Ve düşündüğümde bir yerde işin ucu MUTLAK olana, her şeyi kapsayana çıkıyor.(Allah,Tanrı,Tengri) ne derseniz.Bu öyle bir mutlaklık ki senin düşüncelerini, yaptıklarını, şuan yazdığımı bile aslında O istediği için yapıyorum , O nun kontrolü dışında bir şey mümkün değil.Ha inanmayan da vardır saygı duyarım.Dediğim gibi uzun konu.Bende elimden geldiğince saygı göstermeye çalışıyorum.İnanın fazlasıyla iyi niyetli bir insanım.
Ama bildiğiniz gibi bu konuşmaların sonu olmuyor bu yüzden uzatmak hiç istemiyorum(tecrübelerime dayanarak) Aklıma takılıyordu sizlere de bir sormak istedim.