Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hiç internette otel aradınız mı? Değişik sitelerde aynı oda için onlarca fiyat olduğunu farkettiniz mi? Trivago sizi büyük bir yükten kurtararak 200 den fazla website ve uygulama üzerinden 700 binden fazla otelin fiyatlarını anında karşılaştırır. Fazla para harcamak ve saatlerce otel aramak yerine Trivago ile ideal otelinizi en uygun fiyata kolayca bulabilirsiniz. Trivago'ya girin, gitmek istediğiniz yeri yazın, giriş ve çıkış tarihlerinizi seçin ve arama yapın. İşte bu kadar kolay. Trivago aynı anda yüzlerce uygulama ve websitesi üzerinden arama yapar ve en popüler otelleri size gösterir. Fiyatı bütçenize göre ayarlayabilir, yıldız sayılarını seçebilir ya da 100 milyondan fazla kullanıcı yorumuna göre otelleri filtreyebilirsiniz. Unutmayın, Trivago'nun gösterdiği tüm fiyatlar birebir aynı oda içinde böylece ideal otelinizi en uygun fiyata bulduğunuzdan emin olabilirsiniz. Otel mi? Trivago.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hiç internette otel aradınız mı? Değişik sitelerde aynı oda için onlarca fiyat olduğunu farkettiniz mi? Trivago sizi büyük bir yükten kurtararak 200 den fazla website ve uygulama üzerinden 700 binden fazla otelin fiyatlarını anında karşılaştırır. Fazla para harcamak ve saatlerce otel aramak yerine Trivago ile ideal otelinizi en uygun fiyata kolayca bulabilirsiniz. Trivago'ya girin, gitmek istediğiniz yeri yazın, giriş ve çıkış tarihlerinizi seçin ve arama yapın. İşte bu kadar kolay. Trivago aynı anda yüzlerce uygulama ve websitesi üzerinden arama yapar ve en popüler otelleri size gösterir. Fiyatı bütçenize göre ayarlayabilir, yıldız sayılarını seçebilir ya da 100 milyondan fazla kullanıcı yorumuna göre otelleri filtreyebilirsiniz. Unutmayın, Trivago'nun gösterdiği tüm fiyatlar birebir aynı oda içinde böylece ideal otelinizi en uygun fiyata bulduğunuzdan emin olabilirsiniz. Otel mi? Trivago.
Yani ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gıcık trivago reklamından bahsediyor arkadaş. Günde 10 kez izleyince ezberliyorsun.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Demek ki neymiş. Yağmurlu hava da bisiklet sürmemek gerekiyormuş. Yoksa bana olan gibi bisiklet altınızdan kayar ve yerde 3 metre sürüklenirsiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
Demek ki neymiş. Yağmurlu hava da bisiklet sürmemek gerekiyormuş. Yoksa bana olan gibi bisiklet altınızdan kayar ve yerde 3 metre sürüklenirsiniz.
Parmaklarda bir sıkıntı yok değil mi CS atar yani.. :D

Geçmiş olsun kardeşim. Patatesler yaramadı, patates oldun..

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Parmaklarda bir sıkıntı yok değil mi CS atar yani.. :D

Geçmiş olsun kardeşim. Patatesler yaramadı, patates oldun..
Sağolasın. Bir sıkıntı yokta işte dusunce hafif bilek ağrır dizde omuzda yara olur o kadar :) Ama bilegimin ağrısı gecmezse csgo yu unutucam bu akşam :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Abi etkinlik yapacaksanız üye alımı kapansın ya da belli bir üyelik süresi istensin. Sırf etkinlik için üye olan bir sürü gereksiz var şu an.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Niye mesajlar sürekli değiştiriliyor? Forum kuralları dışarısını çıkılmadığı halde böyle birşey yapılması çok saçma geliyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kural disi mesajdan alinti yapildigi icin. Mesaji silince onuda düzenlemek zorundayiz.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Sonuna kadar okudum :/

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
@rawkid geçmiş olsun bu arada :D Ben de tekeri kabak yaptığımdan dolayı düşmüştüm şöyle bir 10 metre sürüklenmiştim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
@rawkid geçmiş olsun bu arada :D Ben de tekeri kabak yaptığımdan dolayı düşmüştüm şöyle bir 10 metre sürüklenmiştim.

Benim kayma sebebim de lastiklerden dolayı oldu. Bisikletçi de 20-25 tl ye taktırdığım normal lastikler olunca en ufak ıslaklıkta kopuyor yoldan. Yoksa çok kıvrak sürerim bisikleti :D

Bir kere daha yağmurlu hava da yokuş aşağı hızımı alamayıp 3-4 metre kaydıktan sonra bisikletin durmayacağını anlayıp önce bisikleti sonra kendimi arabanın altına atmıştım :D 1 hafta omuz ağrısı çekmiştim.

Son düzenleme:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bir kere daha yağmurlu hava da yokuş aşağı hızımı alamayıp 3-4 metre kaydıktan sonra bisikletin durmayacağını anlayıp önce bisikleti sonra kendimi arabanın altına atmıştım :D 1 hafta omuz ağrısı çekmiştim.

Ehehe :D O da iyiymiş.
Bizim burda da bir yokuş var 5-6 yaşlarında bir kız küçük bisikletiyle o yokuştan inmeye çalıştı ama durumu anladı mı naptı bisikleti arabanın arkaya doğrulttu vurdu oraya. Ben o esnada yürüdüğüm için devamını bilmiyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İmkan buldukça gidiyoruz :D
c16f3afff5908fbca1855e0170ce0863.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bisiklet çok zevkli ve sağlıklı bişi ya param olsa alacam şu mossolardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...