Bloother
Rektör
Geçmiş olsun şimdiden.Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Deneyimleyen varsa düşüncelerini öğrenmek isterim.
Doktoruna bağlı, ameliyat.
Geçmiş olsun şimdiden.Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Bağzı ameliyatlar çok zor geçiyormuş aşlah kolaylık versinAnnem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
SDN, neden sürekli subliminal mesaj içerikli fotoğraflar koyuyor? Hayırdır?
Ekli dosyayı görüntüle 8320
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Saolun arkadaşlar.
Benim üniversiteden matematik hocam olmuştu çok şikayetçiydi varsa çevrenizde menisküs ameliyatı olacak olan olmasın sülük tedavisini denesin derdi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim. Allah şifa versin geçmiş olsun.Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Annem yarın menisküs ameliyatı olacak. Kimisi ameliyattan memnun kimisi değil Allah yardımcımız olsun.
Videolarda neler görüyoruz neler. Kolpaçino daki emmeli banyo, gömmeli mutfak olayına döndü.SDN, neden sürekli subliminal mesaj içerikli fotoğraflar koyuyor? Hayırdır?
Ekli dosyayı görüntüle 8320
Yeni bir şey değil. Bayaadır var öyle testler.Onedio gece paylaşımları çok saçmalamaya başladı. tamam cinsellikte ''**x pozisyonunuzdan kim oldugunuzu söylüyoruz'' nedir arkadaş.
Apple Music bugün itibariyle benim için bitmiştir. Pokemonu güncellemek için Apple ID değiştiriyorum otomatik olarak çevrimdışı listeleri siliyor...
Spotify'a mı?
Hava sıcak sinirlendim bıraktım duruyor öyle. Lanet olsun müziğine.
Bende de son 1 aydır hiç bir site farketmeksizin surekli chorme çöktü diye uyarı çıkıyor. Adobe Flash tan supheleniyorum ama tam çözümü bulabilmiş değilim.javayı güncelledikten sonra mı oldu bilmem chrome kafayı yiyor youtube dan olsun alışveriş sitelerinde olsun.
bende videolarda sorun var. o yarım ekran tam ekran ya da videoda herhangi bir bölüme tıklama imkanım yok. biraz zorluyorum anca tam ekran oluyor.Bende de son 1 aydır hiç bir site farketmeksizin surekli chorme çöktü diye uyarı çıkıyor. Adobe Flash tan supheleniyorum ama tam çözümü bulabilmiş değilim.
Videolarda neler görüyoruz neler. Kolpaçino daki emmeli banyo, gömmeli mutfak olayına döndü.
onedio'nun kimlere hizmet ettiği belli de. Ya SDN?Onedio gece paylaşımları çok saçmalamaya başladı. tamam cinsellikte ''**x pozisyonunuzdan kim oldugunuzu söylüyoruz'' nedir arkadaş.