Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Bende yasamiyorum, cünkü calismiyorumPazartesi sendromu yaşamıyorum çünkü izin günüm pazartesi![]()
Bende yasamiyorum, cünkü calismiyorumPazartesi sendromu yaşamıyorum çünkü izin günüm pazartesi![]()
Umutlu musun?
Hocam napıcan bunları onun yerine wifi kill kur.Ağda kim varsa nereye girdiğini gör canın sıkan olursa tek tuşla hepsini ağdan atŞu zamanlarda herkes hapse girior bu adam bu kadar gizli gizli napıor die senide atmasınlar
![]()
"BTK’nın Adil Kullanım Kotası’nı (AKK) bu yıl içerisinde kaldırmaya söz vermiş olması,"
Ben böyle bir söz hatırlamıyorum. Sadece düzenleme yapılacak dendi. Uydurma haber yapmayın.
Soğan da at yanına. Soğansız köz olmazz..1 saattir patlıcan közlüyorum. Bu ne be abi.
Atarim. Bakayim varsa sogan. Ziyafet cekeyim birazSoğan da at yanına. Soğansız köz olmazz..
Soğan iyice yumuşasın, dış kabuğu yansın. Sonra onu soy, çatalla bastırıp cücüğünü çıkar, ye. İçten dışa yemeye devam et. Ben de bir köz yaksam fena olmayacak.Atarim. Bakayim varsa sogan. Ziyafet cekeyim biraz
Domates biber atmayı unutmayın sakınSoğan iyice yumuşasın, dış kabuğu yansın. Sonra onu soy, çatalla bastırıp cücüğünü çıkar, ye. İçten dışa yemeye devam et. Ben de bir köz yaksam fena olmayacak.![]()
Ocakta iş görüyorumMangal mı var? Kokusu geldi.![]()
Ona da varım. [emoji14]Ocakta iş görüyorumKöz tenceresinde yapiyorum.
Gelsin Şiran'a bir de buranın suyunu test etsin. Hazır su kullanmıyorum, Antalya'da arıtma kullanırım, arıtma suyu içen çeşme suyu zor içer, hatta içemez ama Şiran'ın çeşme suyunu çok rahat içiyorum. Arıtma gibi..Bu avrupacılar gelip niye burda Türkiye'yi gömüyorlar? Suyu pisse pis bi insanlık yap da akrabalarına arıtıcı getir.
Amcam yurtdışında klima, su arıtıcı, süpürge tarzı eşyaların satıcılığını yapıyor. Evlere gidip test yapıyor öneride bulunuyor falan. Gelmiş burda artistlik taslıyor ölçmediği su kalmadı. Sularınız kötü de kötü. Süpürgeleriniz çok kötü diyor aldığı pisliği arladan geri atıyormuş. Bunu biz de biliyoruz. Önerdiği makina 1500 euro. Vergisi falan bizde 5000 lira. Asgari ücret 1300 neyin kafasını yaşıyorsun sen.
Gelsin Şiran'a bir de buranın suyunu test etsin. Hazır su kullanmıyorum, Antalya'da arıtma kullanırım, arıtma suyu içen çeşme suyu zor içer, hatta içemez ama Şiran'ın çeşme suyunu çok rahat içiyorum. Arıtma gibi..
Dyson elektrikli süpürgeler var burada da. Su hazneliler var. Avrupa dediği yer sanki Türkiye'den daha iyi.. Amcan avrupa fanboyu olmuş.. [emoji14]
Giresun şiran?Gelsin Şiran'a bir de buranın suyunu test etsin. Hazır su kullanmıyorum, Antalya'da arıtma kullanırım, arıtma suyu içen çeşme suyu zor içer, hatta içemez ama Şiran'ın çeşme suyunu çok rahat içiyorum. Arıtma gibi..
Dyson elektrikli süpürgeler var burada da. Su hazneliler var. Avrupa dediği yer sanki Türkiye'den daha iyi.. Amcan avrupa fanboyu olmuş.. [emoji14]
Benim çoğu kuzenim Almanya ve Fransa'da yaşıyor. Onlar genelde kendi arabalarıyla geliyorlar, uçakla gelen olursa araba kiralıyor.@Bloother şu ayrıntıyı unuttum. Kapılarında 2-3 tane araba var uçakla gelip burda araba dileniyorlar. Bir kere bizim arabayı pert etmişti ben küçükken.
Aynen öyle ama içen var yine de. Eskiden biz de içerdik. Damacana mı vardı eskiden, tezgah üstü arıtma tüpleri olurdu bazı evlerde, o bile lüks sayılırdı.Antalya da suda kireç oranı yüksek, musluktan içilmez aman ha![]()
Gümüşhane.Giresun şiran?
Doğru ya orası Gümüşhane bağlıydı. Hemseri sayılırız. Ama orada musluk sularında kirlendi artık. Geçen sene bütün köy ishal olmuş gidenlerden duyduğumuz buBenim çoğu kuzenim Almanya ve Fransa'da yaşıyor. Onlar genelde kendi arabalarıyla geliyorlar, uçakla gelen olursa araba kiralıyor.
Aynen öyle ama içen var yine de. Eskiden biz de içerdik. Damacana mı vardı eskiden, tezgah üstü arıtma tüpleri olurdu bazı evlerde, o bile lüks sayılırdı.
Gümüşhane.
Yer yer farklıdır, buranın suyu dağdan geliyor. Suyla ilgili sıkıntı yaşamadık. Özellikle yaylalardaki sular mükemmel.Doğru ya orası Gümüşhane bağlıydı. Hemseri sayılırız. Ama orada musluk sularında kirlendi artık. Geçen sene bütün köy ishal olmuş gidenlerden duyduğumuz bu![]()