Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
479c8715abec91408772438e690658b6.jpg

Sanırım ev taşımakdansa ptesi sendromunu tercih ederim bittim arkadaş.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam napıcan bunları onun yerine wifi kill kur.Ağda kim varsa nereye girdiğini gör canın sıkan olursa tek tuşla hepsini ağdan at:)Şu zamanlarda herkes hapse girior bu adam bu kadar gizli gizli napıor die senide atmasınlar:)

Yok ya napıcam ki zaten. Laf olsun diye uğraşıyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
"BTK’nın Adil Kullanım Kotası’nı (AKK) bu yıl içerisinde kaldırmaya söz vermiş olması,"

Ben böyle bir söz hatırlamıyorum. Sadece düzenleme yapılacak dendi. Uydurma haber yapmayın.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
"BTK’nın Adil Kullanım Kotası’nı (AKK) bu yıl içerisinde kaldırmaya söz vermiş olması,"

Ben böyle bir söz hatırlamıyorum. Sadece düzenleme yapılacak dendi. Uydurma haber yapmayın.

Şöyle standart paketleri 150 gb akk den başlasa tadından yenmez.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Atarim. Bakayim varsa sogan. Ziyafet cekeyim biraz
Soğan iyice yumuşasın, dış kabuğu yansın. Sonra onu soy, çatalla bastırıp cücüğünü çıkar, ye. İçten dışa yemeye devam et. Ben de bir köz yaksam fena olmayacak. :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu avrupacılar gelip niye burda Türkiye'yi gömüyorlar? Suyu pisse pis bi insanlık yap da akrabalarına arıtıcı getir.
Amcam yurtdışında klima, su arıtıcı, süpürge tarzı eşyaların satıcılığını yapıyor. Evlere gidip test yapıyor öneride bulunuyor falan. Gelmiş burda artistlik taslıyor ölçmediği su kalmadı. Sularınız kötü de kötü. Süpürgeleriniz çok kötü diyor aldığı pisliği arladan geri atıyormuş. Bunu biz de biliyoruz. Önerdiği makina 1500 euro. Vergisi falan bizde 5000 lira. Asgari ücret 1300 neyin kafasını yaşıyorsun sen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu avrupacılar gelip niye burda Türkiye'yi gömüyorlar? Suyu pisse pis bi insanlık yap da akrabalarına arıtıcı getir.
Amcam yurtdışında klima, su arıtıcı, süpürge tarzı eşyaların satıcılığını yapıyor. Evlere gidip test yapıyor öneride bulunuyor falan. Gelmiş burda artistlik taslıyor ölçmediği su kalmadı. Sularınız kötü de kötü. Süpürgeleriniz çok kötü diyor aldığı pisliği arladan geri atıyormuş. Bunu biz de biliyoruz. Önerdiği makina 1500 euro. Vergisi falan bizde 5000 lira. Asgari ücret 1300 neyin kafasını yaşıyorsun sen.
Gelsin Şiran'a bir de buranın suyunu test etsin. Hazır su kullanmıyorum, Antalya'da arıtma kullanırım, arıtma suyu içen çeşme suyu zor içer, hatta içemez ama Şiran'ın çeşme suyunu çok rahat içiyorum. Arıtma gibi..
Dyson elektrikli süpürgeler var burada da. Su hazneliler var. Avrupa dediği yer sanki Türkiye'den daha iyi.. Amcan avrupa fanboyu olmuş.. [emoji14]

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Gelsin Şiran'a bir de buranın suyunu test etsin. Hazır su kullanmıyorum, Antalya'da arıtma kullanırım, arıtma suyu içen çeşme suyu zor içer, hatta içemez ama Şiran'ın çeşme suyunu çok rahat içiyorum. Arıtma gibi..
Dyson elektrikli süpürgeler var burada da. Su hazneliler var. Avrupa dediği yer sanki Türkiye'den daha iyi.. Amcan avrupa fanboyu olmuş.. [emoji14]

Yurtdışında 2 amcam var, annemin dayıları yengeleri var hepsi öyle. Gelmiş burda ülkemi kötülüyorlar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
@Bloother şu ayrıntıyı unuttum. Kapılarında 2-3 tane araba var uçakla gelip burda araba dileniyorlar. Bir kere bizim arabayı pert etmişti ben küçükken.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Giresun şiran?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Antalya da suda kireç oranı yüksek, musluktan içilmez aman ha ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother şu ayrıntıyı unuttum. Kapılarında 2-3 tane araba var uçakla gelip burda araba dileniyorlar. Bir kere bizim arabayı pert etmişti ben küçükken.
Benim çoğu kuzenim Almanya ve Fransa'da yaşıyor. Onlar genelde kendi arabalarıyla geliyorlar, uçakla gelen olursa araba kiralıyor.
Antalya da suda kireç oranı yüksek, musluktan içilmez aman ha ;)
Aynen öyle ama içen var yine de. Eskiden biz de içerdik. Damacana mı vardı eskiden, tezgah üstü arıtma tüpleri olurdu bazı evlerde, o bile lüks sayılırdı.
Gümüşhane.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim çoğu kuzenim Almanya ve Fransa'da yaşıyor. Onlar genelde kendi arabalarıyla geliyorlar, uçakla gelen olursa araba kiralıyor.

Aynen öyle ama içen var yine de. Eskiden biz de içerdik. Damacana mı vardı eskiden, tezgah üstü arıtma tüpleri olurdu bazı evlerde, o bile lüks sayılırdı.

Gümüşhane.
Doğru ya orası Gümüşhane bağlıydı. Hemseri sayılırız. Ama orada musluk sularında kirlendi artık. Geçen sene bütün köy ishal olmuş gidenlerden duyduğumuz bu:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Doğru ya orası Gümüşhane bağlıydı. Hemseri sayılırız. Ama orada musluk sularında kirlendi artık. Geçen sene bütün köy ishal olmuş gidenlerden duyduğumuz bu:)
Yer yer farklıdır, buranın suyu dağdan geliyor. Suyla ilgili sıkıntı yaşamadık. Özellikle yaylalardaki sular mükemmel.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yanlış kesimden dolayı et tırnağın üstüne geçmiş. Bunu hangi doktora düzelttirebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...