Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
11b9ca46f42718186dd406d12b6cac18.jpg

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sakal bıraktık diye millet hacı diyor bana. Yakında adımız cihatçı'ya çıkacak.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler ishali şak diye geçirecek bi yöntem var mı bildiğiniz? Muz vs yedim geçirmedi. Patates yicem şimdi. Sabahtan beri dakka başı tuvalete gitmekten bıktım :s

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Beyler ishali şak diye geçirecek bi yöntem var mı bildiğiniz? Muz vs yedim geçirmedi. Patates yicem şimdi. Sabahtan beri dakka başı tuvalete gitmekten bıktım :s
Bir çay bardağına limon sık sonra içine biraz kahve koy karıştırıp iç kesin çözüm :) Limon ve kahve bol olsun yani bi çay bardağını doldur...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Genel de almiyorlar. Bende isterdim fakat tercih farkli insandan yana oluyor. İkisinin durumu farkli. Hikayeleri vs. Ayrica ortada antlasma da olabilir.

Biliyorum. Ama paralel evreni kullandıkları için çok rahat bağlanabilirdi.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Telefonun soketi bozuluyor, yaptırıyorum gelir gelmez düşürüyorum ve inanılmaz derecede hasar alıyor. Var bir şeyler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Barry cok kotu tecrube edecek bu kirilmayi. Salaklik yapti.

Aklıma Wally nin bu şekilde Flash olacağı gelmedi açıkcası. 5-6 bölüm Flashpoint olur. Sonra Barry dayanamayıp düzeltir durumu ama başka bir şekilde. Çizgi romanlarda Barry nin annesi ve babası ölmemişti. Reverse flash alternatif zaman çizelgesi oluşturmuş bildiğim kadarıyla.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Aklıma Wally nin bu şekilde Flash olacağı gelmedi açıkcası. 5-6 bölüm Flashpoint olur. Sonra Barry dayanamayıp düzeltir durumu ama başka bir şekilde. Çizgi romanlarda Barry nin annesi ve babası ölmemişti. Reverse flash alternatif zaman çizelgesi oluşturmuş bildiğim kadarıyla.
Cizgi romanlari bilmiyorum. Flashpointi izlemistim biraz fikir olmasi icin. Barry sebep olmuyor mu bunlara. Reverse Flash belki Barry nin aklini basina getirebilir. Cunku daha tecrubeli.

Wally Westin boyle kid flash olmasini istemezdim. 10 bolum birbirlerini tanirlar artik.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cizgi romanlari bilmiyorum. Flashpointi izlemistim biraz fikir olmasi icin. Barry sebep olmuyor mu bunlara. Reverse Flash belki Barry nin aklini basina getirebilir. Cunku daha tecrubeli.

Wally Westin boyle kid flash olmasini istemezdim. 10 bolum birbirlerini tanirlar artik.

Ama en iyi sezonu 3.sezon olur muhtemelen. Neredeyse her şeyi sıfırlama aşamasına getirdiler. Bu sezonda çoğu şey oturur muhtemelen.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Allah Allah. Meclisi, Cuma günü, dualarla açmamış mıydı?..
Ve unuttuğun bir şey; Şu temizlenmekte olan cemaat dediğin yapıda ne şeyh var, ne derviş var, ne hoca var, ne imam var, ne de Müslüman..

Ellerinde belge olmadan nasıl götürüyorlarmış acaba? O da ayrı konu. Ortada seferberlik falan da yok..
Cuma günü açmışmış... Bak bakalım yukarı ben aksini iddia eden bir şey mi yazdım? Ne şeyh ne derviş ne hoca ne imam? E dün öyle demiyordunuz? Fethullah dedin mi Hocaefendi diyeceksin diyordunuz? Evet siz? Dün kol kolaydınız? Neyse...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler dün bayağı bir şeyler yedim ishal geçti, ama karın ağrısı var hala bunu nasıl halledicez? :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...