Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
55bin euro luk arac 570 bin TL
55bin euro luk arac 570 bin TL
3.0. %145 Ötv, %18 KdvMotor vergiye bindiriyor. 5.0 motor mu?
3.0. %145 Ötv, %18 Kdv
Beyler ishali şak diye geçirecek bi yöntem var mı bildiğiniz? Sabahtan beri dakka başı tuvalete gitmekten bıktım :s
Bir çay bardağına limon sık sonra içine biraz kahve koy karıştırıp iç kesin çözümBeyler ishali şak diye geçirecek bi yöntem var mı bildiğiniz? Muz vs yedim geçirmedi. Patates yicem şimdi. Sabahtan beri dakka başı tuvalete gitmekten bıktım :s
Turk kahvesi+limon. Tabi 1 çay kaşığı kadar.Beyler ishali şak diye geçirecek bi yöntem var mı bildiğiniz? Muz vs yedim geçirmedi. Patates yicem şimdi. Sabahtan beri dakka başı tuvalete gitmekten bıktım :s
Cok fena fragmanlar. GeekYaparda altyazilisi mevcut.
Aynen. Ben de pek begenmedim. Cast da oyuncu bulamadilar heraldeİzledim. Flash ı yapamamışlar pek. Dizideki hali daha iyi.
Aynen. Ben de pek begenmedim. Cast da oyuncu bulamadilar heralde![]()
Genel de almiyorlar. Bende isterdim fakat tercih farkli insandan yana oluyor. İkisinin durumu farkli. Hikayeleri vs. Ayrica ortada antlasma da olabilir.Bence Grant ı ne yapıp edip alacaklardı cast e.
Genel de almiyorlar. Bende isterdim fakat tercih farkli insandan yana oluyor. İkisinin durumu farkli. Hikayeleri vs. Ayrica ortada antlasma da olabilir.
Justice Leauge
Barry cok kotu tecrube edecek bu kirilmayi. Salaklik yapti.The Flash 3.Sezon fragmanı geldi.
Barry cok kotu tecrube edecek bu kirilmayi. Salaklik yapti.
Cizgi romanlari bilmiyorum. Flashpointi izlemistim biraz fikir olmasi icin. Barry sebep olmuyor mu bunlara. Reverse Flash belki Barry nin aklini basina getirebilir. Cunku daha tecrubeli.Aklıma Wally nin bu şekilde Flash olacağı gelmedi açıkcası. 5-6 bölüm Flashpoint olur. Sonra Barry dayanamayıp düzeltir durumu ama başka bir şekilde. Çizgi romanlarda Barry nin annesi ve babası ölmemişti. Reverse flash alternatif zaman çizelgesi oluşturmuş bildiğim kadarıyla.
Cizgi romanlari bilmiyorum. Flashpointi izlemistim biraz fikir olmasi icin. Barry sebep olmuyor mu bunlara. Reverse Flash belki Barry nin aklini basina getirebilir. Cunku daha tecrubeli.
Wally Westin boyle kid flash olmasini istemezdim. 10 bolum birbirlerini tanirlar artik.
Cuma günü açmışmış... Bak bakalım yukarı ben aksini iddia eden bir şey mi yazdım? Ne şeyh ne derviş ne hoca ne imam? E dün öyle demiyordunuz? Fethullah dedin mi Hocaefendi diyeceksin diyordunuz? Evet siz? Dün kol kolaydınız? Neyse...Allah Allah. Meclisi, Cuma günü, dualarla açmamış mıydı?..
Ve unuttuğun bir şey; Şu temizlenmekte olan cemaat dediğin yapıda ne şeyh var, ne derviş var, ne hoca var, ne imam var, ne de Müslüman..
Ellerinde belge olmadan nasıl götürüyorlarmış acaba? O da ayrı konu. Ortada seferberlik falan da yok..