Utanmasalar otobüs yazınca ceza verecekler. Niye çok oturgaçlı götürgeç yazmadın diyeForum forum değil türk dil kurumu nokta, virgül koymadın diye bukadar ban yediğim bi forum yok hatta ban yediğim forum olmadı bu nedir miğdem bulanmıştı
![]()
Utanmasalar otobüs yazınca ceza verecekler. Niye çok oturgaçlı götürgeç yazmadın diyeForum forum değil türk dil kurumu nokta, virgül koymadın diye bukadar ban yediğim bi forum yok hatta ban yediğim forum olmadı bu nedir miğdem bulanmıştı
![]()
Bende kalayladımda en son 2014 te girmişim zatenBen en son kalaylamıştım, yapacağınız işin.. diye, 1 yıl banladılar. daha bitmedi süresi.![]()
Bu caps in devamı var okadarda değil kestimUtanmasalar otobüs yazınca ceza verecekler. Niye çok oturgaçlı götürgeç yazmadın diye
Benim hatalı yazdığıma denk geldin mi? bilmiyorum ama ben bile 3-4 kez o forumda ceza yedim..Ben kurallara çok dikkat ediyorum. Acaba kayıt olsam ne kadar zamanda ceza alırım?![]()
Cümleye küçük harfle ile başlamışsın. [emoji14]Benim hatalı yazdığıma denk geldin mi? bilmiyorum ama ben bile 3-4 kez o forumda ceza yedim..
Zaten orada da büyük/küçük harf yüzünden ceza yemiştim.Cümleye küçük harfle ile başlamışsın. [emoji14]
Şaka bir yana dediğin gibi denk gelmedim.
Aynen yazım hatası yok aslın da abartıyorlarYazım yanlışlarına dikkat edilmesi güzelde onlar tezeğini çıkarmış durumdasilinmez sanırım bu kelimeden ötürü de yani
![]()
Ohooo ! Onlar cidden abartmış.Zaten orada da büyük/küçük harf yüzünden ceza yemiştim.
RAM yerine ram yazdım diye, ROM yerine rom yazdım diye.. pc, gb, mb vs vs.. bunlar yüzünden habire ceza alıyordum. bizim derdimiz ne, adamların derdi ne? yetti gariii..
3 nokta olunca küfür gibi. 2 nokta olunca sitem gibi. 1 nokta olunca da her şey normal.Ohooo ! Onlar cidden abartmış.
Arkalarından konuşmuş gibi oluyoruz yalnız.
Bu arada iki nokta değil de üç nokta. [emoji14] Tamam tamam bu da şakasınaydı.![]()
Giriş gelişme sonuç uyumsuzluğu...büyük harfle başlamak çok zahmetli pc bile youtube videolarını oynatmak istemiyor cpunun termal macununu yenilemem için yalvaracak nerdeyse konuşsa bunu isticek...
Ben çok yaşamam orada.Ben kurallara çok dikkat ediyorum. Acaba kayıt olsam ne kadar zamanda ceza alırım?![]()
Senin kendine has yazım kuralların var.Ben çok yaşamam orada.![]()
Motovlog var istersen. Bizde böyleDostlar,abiler böyle 1-2 saatlik vlog veya bilgilendirici içerikli videolar var mıdır ? Arka'ya atim dinleyip pes oynuyayım ?
Yok motorlar çok ilgi alanıma girmiyorMotovlog var istersen. Bizde böyle![]()
TeknoSeyir gündem değerlendirmesini dinle.Yok motorlar çok ilgi alanıma girmiyor![]()
Hepsini dinledimTeknoSeyir gündem değerlendirmesini dinle.
Öteki Gündemin bir programını bul, onu dinle.Hepsini dinledimZaten onların yeri ayrı.
Belgesel iyi gelebilirHepsini dinledimZaten onların yeri ayrı.
Onuda iyi hatırlattınÖteki Gündemin bir programını bul, onu dinle.
Youtube'daki neredeyse Türkçe ve İngilizce çoğu belgeseli izledimBelgesel iyi gelebilir![]()
Sevdiğin bi müziği aç tekrar et nediyelim başkaYoutube'daki neredeyse Türkçe ve İngilizce çoğu belgeseli izledim![]()
Sevdiğin bi müziği aç tekrar et nediyelim başka![]()