Ray Malifalitiko
Asistan
Lazzz hocam haklısınız. Ama çok yüklenmediler mi? Onu geçtim gizli gizli laf falan sokmalar hoşuma gitmedi desem yalan olmaz. Şimdi pek alıntı yapmamaya çalışıyorum. Tabi ara sıra yapıyorum o başka.
Benden daha kötüymüşsün düzelir inşallah.Sınavlar en çok bana çarptı. Ders içi performansa 15 giren bir fırlama matematik hocamda var. Sanki ortalamam çok yüksek. Sınıfta kalıcam nerdeyse.
Benden daha kötüymüşsün düzelir inşallah.
215 km hay maşallah, düzenli antrenman yapıyorsun sanırım. Antrenmansız bu kadar gidilmez. Bir kere ben denedim antrenmansız bisikletle günde 60 km yol gidebildim tabi pert olmuştum ama bu sevdaya değer215 km lik bisiklet turundan sonra boğaz ağrısı çıktı başımıza![]()
215 km hay maşallah, düzenli antrenman yapıyorsun sanırım. Antrenmansız bu kadar gidilmez. Bir kere ben denedim antrenmansız bisikletle günde 60 km yol gidebildim tabi pert olmuştum ama bu sevdaya değer![]()
Beslenmeyi nasil planliyorsunuz? Ciddi efor söz konusu.Tabi antremansız olmaz genelde antremanlarım 100 km civarı oluyor 1 mayısta 191 km yapmıştım 29 mayıstada 215 civarı bir dahaki sefere 250 + nasip olursa .![]()
Bende imkan el verdikçe binmeye çalışıyorum ama tek başına insan sıkılıyor işte, başarılarının devamını dilerim 215 km hiçte az değilTabi antremansız olmaz genelde antremanlarım 100 km civarı oluyor 1 mayısta 191 km yapmıştım 29 mayıstada 215 civarı bir dahaki sefere 250 + nasip olursa .![]()
Maşallah hocam gene iyi dayanmışsınız. Ben orada 10 km yoldan sonra bayılırdım herhaldeTabi antremansız olmaz genelde antremanlarım 100 km civarı oluyor 1 mayısta 191 km yapmıştım 29 mayıstada 215 civarı bir dahaki sefere 250 + nasip olursa .![]()
Bende imkan el verdikçe binmeye çalışıyorum ama tek başına insan sıkılıyor işte, başarılarının devamını dilerim 215 km hiçte az değil![]()
Kaybettiginizi geri alamazsaniz kilo kaybi söz konusu olur. Ne bulursak yiyoruz diyorsunuz yaniBeslenme işi lokantalar ve benzin istasyonların dan sağlıyorum alıştıkdan sonra bir sorun olmuyor herşey antremana bağlı![]()
Kaybettiginizi geri alamazsaniz kilo kaybi söz konusu olur. Ne bulursak yiyoruz diyorsunuz yani![]()
Hocam konunu canli tut. En son bir tur vardi yapacagin. Yaptin mi?Sayılır valla bisikletle gezme işine 3 sene önce başladım bugüne kadar 23.000 km olmuş bakalım ..![]()
Hocam konunu canli tut. En son bir tur vardi yapacagin. Yaptin mi?
Abarttılar bugün niyeyse.Tamam anladık kardeş Google Kayıp Telefonları Bulacak
![]()
Hocam turunuz kaç saat sürdü peki?O başka bahara kaldı bakalım![]()
Ne saçma değil mi millet orada yaşıyorken bizim bunları sadece duvar kağıdı yapmamızTelefonlarınız için güzel duvar kağıtları paylaşmak istedim![]()
Erasmus ile gidilir aslında.Ne saçma değil mi millet orada yaşıyorken bizim bunları sadece duvar kağıdı yapmamız
Böyle arkadaşlık mı olurmuş yahu? İnsan hiç düşünmez mi yakın arkadaşımı zora sokuyorum diye?Bugün en yakın 2 arkadaşım birbirine düştü ne yapdıysamda barıştıramadım şimdi benim seçim yapmamı istiyorlar ya o ya ben ortaokul çocukları gibi ,resmen kafayı yiğcem
neden?PayPal neden çekilmiş nedeni şimdi belli oldu.....![]()