- Reaksiyon puanı
- 1,877
Gerçi çedaşın sitesinden baktım ama merkez diyor zile diyor bizim ilçe yok
Nekadar uzatıyorsunuz .. Sakız gibi hepinizi banlayacağım aklınız başınıza gelsin..Benden 2 yaş küçüksün ama 17 yaşında diye profilini ayarlamışsın? Madem büyüksün neden küçük gösteriyorsun yaşını?
Biraz sakinNekadar uzatıyorsunuz .. Sakız gibi hepinizi banlayacağım aklınız başınıza gelsin..
Sizi bilemem. Genel olarak 1-2 diyorum. Henüz olamadık 18Benden 2 yaş küçüksün ama 17 yaşında diye profilini ayarlamışsın? Madem büyüksün neden küçük gösteriyorsun yaşını?
TedaşElektrik yok mobil internet az kaldı telefon ekranı kırıkKesintinin sebebini nereye sorarak öğrenebilirim?
Bu sefer valla ben uzatmıyorum hatta demin uyuyordum bileNekadar uzatıyorsunuz .. Sakız gibi hepinizi banlayacağım aklınız başınıza gelsin..
Uzatan biz mi olduk yani?Nekadar uzatıyorsunuz .. Sakız gibi hepinizi banlayacağım aklınız başınıza gelsin..
Alınmayacağını ve anlayacağını tahmin etmiştim..Uzatan biz mi olduk yani?
Heeç gusura bakma.
Senin moderstörlük etiketin gözükmüyor, sorun bende mi?Biraz sakin![]()
Moderatörlük hayatım son bulduSenin moderstörlük etiketin gözükmüyor, sorun bende mi?
AleykümselamSelamlar millet.!
Hayırlısı oldun diyelim, bende tereddüte düştüm bir an.Moderatörlük hayatım son buldu![]()
Hayırlısı oldun diyelim, bende tereddüte düştüm bir an.
Niye ismimi belirtmiyorsunAdam 2 günde 300 konu attı sakin tutamam tabiki burayı ..
Hayatta inişler olmadan çıkışlar gerçekleşmez, bunu unutmamak gerekBöyle single'ım bundan sonra
Gereken cevaplar üst te verildi diye düşünüyorum ki isim vermedim kardeşimNiye ismimi belirtmiyorsuntamam sen moderatör ol da Gereksiz bulduklarını sil olur mu buradan
?
Şu sıralar hayatımın büyük düşüşlerinden birini yaşadım. Sınavlar felaket çarptı.Hayatta inişler olmadan çıkışlar gerçekleşmez, bunu unutmamak gerek![]()
Evet editörler tuş kasıyor olsa gerek.Hayatta inişler olmadan çıkışlar gerçekleşmez, bunu unutmamak gerek
Birde bir sorum daha var, sizde de konular böyle mi? Benim Web browser bug ta mı kalmış?
![]()
Hayırlısı be hocamModeratörlük hayatım son buldu![]()
Birimde çarpacak gibi, finall re yoğunlaşmıyordum diye bütün sosyal medyayı kestim, interneti kestim ama yinede finallere yoğunlaşmadım, sonumuzda hayırlısı bakalım.Şu sıralar hayatımın büyük düşüşlerinden birini yaşadım. Sınavlar felaket çarptı.
Sınavlar daha önemli değil miŞu sıralar hayatımın büyük düşüşlerinden birini yaşadım. Sınavlar felaket çarptı.
Şahsen bana yazıldığını düşünerek yazdım.Gereken cevaplar üst te verildi diye düşünüyorum ki isim vermedim kardeşim
Her yazılanı neden üstüne alıyorsun çok merak ettim kardeşim..Şahsen bana yazıldığını düşünerek yazdım.
Ama sıkıntı yok moderatör olduğun sürece silersin arkadaşlar mutlu olur![]()
Şahsen bugün en çok eleştiri kızgınlık bana yapıldı. Öyle düşündüm mutlu olacak halim yoktu tabii. Ama günahını almışımHer yazılanı neden üstüne alıyorsun çok merak ettim kardeşim..