Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
41
Senin her mesaja cevap vermenden bıktık. 2 gündür boş boş mesaj atıyorsun. Yaşının 14'ten fazla olduğunu da dusunmuyorum. Çık git buradan. Yırtık dondan çıkar gibi her mesaja atlayip durma.

Yeterince açık mı? Yetmediyse ozelden devam edebilirim. Buraya pek yakışmayan sozlerde o yüzden.
Sen kafaya takmışsın zaten. Bunun ekran görüntüsünü alıyorum. Seninle uğraşacağım. Mahkemede görüşürüz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşın amacı o zaten. İnsanları çileden çıkarıp, ceza aldırmak. Yetkili olsam böylelerini barındırmam forumda.. Mesela Facebook grubunda, "beyler, gençler.." diye başlayan çocukları atıyorum direkt.. Burası whatsapp grubun değil, babanın çiftliği değil, askerde koğuşta da değilsin. O zaman toplum adabına uyacaksın, bu kadar basit..

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşın amacı o zaten. İnsanları çileden çıkarıp, ceza aldırmak. Yetkili olsam böylelerini barındırmam forumda.. Mesela Facebook grubunda, "beyler, gençler.." diye başlayan çocukları atıyorum direkt.. Burası whatsapp grubun değil, babanın çiftliği değil, askerde koğuşta da değilsin. O zaman toplum adabına uyacaksın, bu kadar basit..
Senin forumun değil ama bunu unutuyorsun.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Heh iste. Kendini buldu. Ahahahaha. Dayanamadi daha fazla.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Canlı ban keyfi. Alın mısırları çerezleri oturup izleyelim hadi.

Bu arada izmire selamlar yakışıklı :cool:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşte açıktan hakaret. Bununla dava açılabilir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu tür mesajlari alintilayip cevap vermek yerine raporlarsaniz sevinirim. Her sey serbest ama, isin icine küfür veya hakaret girdimi isler degisir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Forumun bu ceza sistemi çok saçma. 7 gün cezayla uslanacak mı bu şimdi? Hayır.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Scorpion biz başında görüyoruz hocam artik. Aninda durum tespiti. İhtisas yaptik forumda çok şükür. Eksik olmuyorlar. Önceden ban durumu olamiyor mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu ona uyarı icabında olmadı sınırsız uzaklaştırılır. İp adresi belli olduğu için birdaha yanaşamaz.
Evet, biliyorum da. Yine gelip rahat durmayacağı belli. Modlara bir şey demiyorum, forumun sistemi sorunlu. Modlar sisteme göre hareket etmek zorunda. O ayrı mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...