Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben burasının amacının zaten bu olduğunu düşünüyorum. Burası konuşma, tartışma, sorunlarını söyleme ve o sorunlara çözüm bulma forumu değil mi?
Her ne hikmetse böyle kişilerin senin gibi birde kankasi çıkıyor ve hemen muhalif oluyor bana. Burası dediğin şeylerle alakası olmayan bir konu. Hatta bunları yaptığında konudan ban yiyebilirsin. İlla muhabbet etmek istiyorsan pm veya sayamayacağım kadar platform üzerinden konuşabilirsin.

Şu mesajı kim bilir kaç kişiye kaç defa yazdım. Sayamadim. Dejavu gibi hep aynı sohbetler hep aynı mesajlar. Acaba kişilerdemi aynı..

Reaksiyon puanı
41
Her ne hikmetse böyle kişilerin senin gibi birde kankasi çıkıyor ve hemen muhalif oluyor bana. Burası dediğin şeylerle alakası olmayan bir konu. Hatta bunları yaptığında konudan ban yiyebilirsin. İlla muhabbet etmek istiyorsan pm veya sayamayacağım kadar platform üzerinden konuşabilirsin.

Şu mesajı kim bilir kaç kişiye kaç defa yazdım. Sayamadim. Dejavu gibi hep aynı sohbetler hep aynı mesajlar. Acaba kişilerdemi aynı..
Hocam aslında aynı sohbet haklısınız. Ama aslında farklı konular açılsa böyle olacağını sanmıyorum ki. Genelde hep aynı meseleler konuşuluyor. Lütfen beni yanlış anlamayın.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Aynı kişiler ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hocam aslında aynı sohbet haklısınız. Ama aslında farklı konular açılsa böyle olacağını sanmıyorum ki. Genelde hep aynı meseleler konuşuluyor. Lütfen beni yanlış anlamayın.
Bazı forumlar var böyle konu dışındaki mesajlar zaman tünelinde gözükmüyor ve mesaj sayısına da işlemiyor. Ama bizim forumumuzda bu konu ve konular zaman tünelinde çıkıyor ve diğer önemli konuların anında kaybolmasına neden oluyor. Birde mesaj kasma olayı felan var. Ek olarak dakka da bir gelen bildirim sorunuda var. O yüzden işi kişisel sohbete dökmeden özel mesajdan halledebilirsin.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bazı forumlar var böyle konu dışındaki mesajlar zaman tünelinde gözükmüyor ve mesaj sayısına da işlemiyor. Ama bizim forumumuzda bu konu ve konular zaman tünelinde çıkıyor ve diğer önemli konuların anında kaybolmasına neden oluyor. Birde mesaj kasma olayı felan var. Ek olarak dakka da bir gelen bildirim sorunuda var. O yüzden işi kişisel sohbete dökmeden özel mesajdan halledebilirsin.
Bildirimleri kapatabilirsiniz. Veyahut bildirimler seçeneğinden sadece etiketlendiğim zaman veya bana alıntı yapıldığı zaman bildirim at seçeneklerini aktif gerisini deaktif yapabilrisin.

Reaksiyon puanı
41
En önemli sorun bu mudur yoksa başka mı yoksa başka sorun mu?
Hocam zaten haklısınız dedim. Ama ben en önemli sorunun hangisi olduğunu anlayamadım şuan. Siz forumun eskilerindensiniz elbette bizim hatalarımız kusurlarımız olur ama bunu düzeltmek daha önemli.
Bundan sonra dediğinizi yapacağım ilginize bilginize çok teşekkür ederim.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ayrıca bu forumda mesaj sayın fazla olsa ne olacak olmasa ne olacak? herhangi bir faydası var mı? Ben kuralları okurken birşey göremedim.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
En önemli sorun bu mudur yoksa başka mı yoksa başka sorun mu?
Hocam zaten haklısınız dedim. Ama ben en önemli sorunun hangisi olduğunu anlayamadım şuan. Siz forumun eskilerindensiniz elbette bizim hatalarımız kusurlarımız olur ama bunu düzeltmek daha önemli.
Bundan sonra dediğinizi yapacağım ilginize bilginize çok teşekkür ederim.
Takılma sen ona takıl kafana göre, forum kurallarına aykırı birşey yapmadığın zaman sıkıntı çıkmaz.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bildirimleri kapatabilirsiniz. Veyahut bildirimler seçeneğinden sadece etiketlendiğim zaman veya bana alıntı yapıldığı zaman bildirim at seçeneklerini aktif gerisini deaktif yapabilrisin.
Ekrem abi hep aynı şeyi yapıyorsun. Sana senaryonun sonunu söyleyeyim mi?

Önce davranan ben oluyorum..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Nasıl anlatsam bilemiyorum ama son zamanlarda söyle rahatla konusu fazla sıktı beni de..

Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar ben Adminler ile bu sorunu görüşeceğim. Şahsen buradaki bildirimler sayılmasın mesaj sayısı da sayılmasın. Bu sorun çözülene kadar buraya yazmak istemiyorum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar ben Adminler ile bu sorunu görüşeceğim. Şahsen buradaki bildirimler sayılmasın mesaj sayısı da sayılmasın. Bu sorun çözülene kadar buraya yazmak istemiyorum.
Uzatmaya gerek yok bence herkes anlaması gerekeni anladıysa sen ne ilk uyarılansun nede son uyarılan olucaksın

Reaksiyon puanı
41
Sayın arkadaşlar ben de sizi anlamış değilim.

Ses etmedim ama biraz bunun bahane olduğunu düşünüyorum.

Ben forum moderatörüne sordum şahsen böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Foruma telefon onayı getirsek dedim bu özelliğin olmadığını söyledi.

Konu dışında mesajların sayılmamasını rica ettim. Tek bölümde böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Şahsen bu bildirim olayı biraz bahane.

Beni yeni diye mi yadırgadınız yoksa başka sebeplerden dolayı mı bilmiyorum.

Ancak ben herkese güzel hoş sohbetten dolayı teşekkür ederken bugün bunun yapılması hoşuma da gitmedi açıkcası.

Zamanında kötü şeyler yaşanmış olabilir ancak ben şu ana kadar hoşgörülü saygılı olmaya çalıştım.

En azından 2 gün boyunca güzel hoş sohbet oldu.

Kötü bir şey olursa da forum Yönetimi beni cezalandırır olur biter bence.

Saygılarımla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Belli ki anlatılmak istenenler yanlış anlaşılmış. Neyse abartılı tepki gerektirecek bir durum yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben muhabbetlere fazla müdahil değilim. Seninle de fazla muhabbetim olmadı zaten. Genelde soru-cevap/teknik bilgi şeklinde takılırım. Günlük muhabbetlere girmem pek.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Ray Malifalitiko
Buraya her yazılan şey sanki sana söyleniyormuş gibi cevap vermene gerek yok. Konuyu bu kadar sahiplenme. Buraya herkes bir söz yazıp çeker gider. İlla o yazılandan bir muhabbet çevrilmesi gerekmez. Ortak bir düşüncen olur, ya da aynı şeyden müzdarip olduğun bir konu olur. Bunları söylemene kimse karışmaz zaten. Ama her mesajın peşine mesaj atman herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ki benim de gitmiyor. Sanki herkes sana yazıyormuş gibi davranıyorsun. Forumda başka konular var, bölümler var, ilgi alanına göre istediğin yerde takılabilirsin. Burada her yazılan mesaja cevap vermek zorunda değilsin.

Reaksiyon puanı
41
@Ray Malifalitiko
Buraya her yazılan şey sanki sana söyleniyormuş gibi cevap vermene gerek yok. Konuyu bu kadar sahiplenme. Buraya herkes bir söz yazıp çeker gider. İlla o yazılandan bir muhabbet çevrilmesi gerekmez. Ortak bir düşüncen olur, ya da aynı şeyden müzdarip olduğun bir konu olur. Bunları söylemene kimse karışmaz zaten. Ama her mesajın peşine mesaj atman herkesin hoşuna gitmez. Ki benim de gitmiyor. Sanki herkes sana yazıyormuş gibi davranıyorsun. Forumda başka konular var, bölümler var, ilgi alanına göre istediğin yerde takılabilirsin. Burada her yazılan mesaja cevap vermek zorunda değilsin.
Peki o zaman ilginize teşekkür ederim. Demekki fazla ilgi kaş göz çıkarır :D bunu da öğrenmiş oldum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
...zorunda değilsini bırak, bana cevap vermesen çok hoş olur bu konu altında. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Daha önce gayet güzeldi hocam. Tam sebebini anlamaya çalışıyorum.
Mesela bunu sorman da bir hata. Rahatsız oluyorsa daha fazla üstelemeyeceksin yoksa cevaplar gittikçe sertleşir ve kalbin kırılabilir. Aslında ona bunu söyletmemen gerekirdi. İnsanları, bu raddeye getirmemelisin. Yazılanlardan, davranışlardan, imalardan bunu önceden sezmen gerekir. Devam edersen kasıt aranır. Ben kasıt ararım bunda. Ki bazı konuların üzerine kasıtlı gittiğinin, bir çoğumuz farkındayız. Ve açıkçası, yeni üye olmadığını düşünenler içinde ben de varım.. Ama ispat edemeyiz tabi..

Reaksiyon puanı
41
Mesela bunu sorman da bir hata. Rahatsız oluyorsa daha fazla üstelemeyeceksin yoksa cevaplar gittikçe sertleşir ve kalbin kırılabilir. Aslında ona bunu söyletmemen gerekirdi. İnsanları, bu raddeye getirmemelisin. Yazılanlardan, davranışlardan, imalardan bunu önceden sezmen gerekir. Devam edersen kasıt aranır. Ben kasıt ararım bunda. Ki bazı konuların üzerine kasıtlı gittiğinin, bir çoğumuz farkındayız. Ve açıkçası, yeni üye olmadığını düşünler içinde ben de varım.. Ama ispat edemeyiz tabi..
Aslında yabancı değilim. Uzun süreden beri takip ediyordum. Ama tabii bu zaman üye olmak nasip oldu. Şahsen düşünebilirsiniz hatalarım fazladır inkar da edemem. Ancak yani şimdi üstüne gitmesem yazmasam daha iyi olacak diyorsunuz? Gene de ne diyebilirim doğru söylüyorsunuz. Bazen saçmalıyorum ha bu saçma mesajlar değildir elbette ama farkında olamıyorum. Bilerek sordum ki bazı şeyleri farketmem lazımdı. Ben sizin fark ettiğiniz kadar fark edemiyorum. Lütfen cahilliğime el verin.

Reaksiyon puanı
41
Ama amacım kötü değil arkadaşlar. Zaten forumda kimse birbirini tanımıyor. Ne kadar anlaşılabilir ki? O yüzden normal buluyorum bende. Düşünme yetkimde sorun var sanırım. Zaten hiç bir zaman kendimi doğru ifade edememişimdir. Kusursuz olmak isterdim ama karakter meselesi. Hatalarımı düzeltmek istiyorum tabii ama hemen farkında olmam biraz süre alıyor. Çevremdeki insanlar da hep demiştir göründüğün gibi değilsin diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...