Ray Malifalitiko
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 41
Aman hocam ters bir şey olmasın hep gönüller bir kalpler bir olsun. Hayırlı geceler.Simdilik bir sorun yok, her sey yolunda.
Aman hocam ters bir şey olmasın hep gönüller bir kalpler bir olsun. Hayırlı geceler.Simdilik bir sorun yok, her sey yolunda.
Sansar Salvo dinliyorum sayesinde uykum kaçtı ama neyse kendinize iyi bakınSize de hayirli geceler.
Değiştir gitsin hocam.Nick değiştireyim diyorum, daha önce @Mert Ahmet karşı çıkıp değiştirtmemişti ama kendisi ortalıkta yok şimdi.
Var mı bu sefer karşı çıkan![]()
Forumun eskileri bişey diyecek mi bakalımDeğiştir gitsin hocam.
Valla eskilerin izin vermeyeceği kesin. Lazzz arkadaş karşı çıkıyordu bu duruma bugün mesala. Ama nick değişiminde eski nick altta yazsa güzel olurdu.Forumun eskileri bişey diyecek mi bakalım
İşte moderatör dediğin böyle olur ya
Deli misiniz yatın uyuyun .s .s
Günaydın iyiyiz iyi sen nasılsınGünaydın güzel arkadaşlar nasılsınız?
İyiyim çok şükür. Sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz efendimGünaydın iyiyiz iyi sen nasılsın![]()
Teşekkürlerİyiyim çok şükür. Sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz efendim![]()
AynenBu kullanıcı adi değişimi sadece o kimdi bu kimdi konusunda beni yoruyor yoksa değişim iyi geliyor olabailir ben degistirmeyecegim hic bir zaman![]()
TanımayızForumun eskileri bişey diyecek mi bakalım
Sony yi de yapsanAksama lg g3 nasıl sökülür adlı bi konu hazırlamayı düşünüyorum parça parça yapacağım![]()
Tabii ki gönderirimElimde yok ama gonderirsen parcalarim elbette![]()
Söküp inceleyebiliriz aslinda ayrıca tamamen su geçirmez demiyor sony suya ve toza dayanıklıTabii ki gönderirimama bu telefon çok basit bir sistem ile nasıl su geçirmez oluyor aklım almıyor. Bir de şarj kapağı kulaklık jakı da açık.
Ama çok basit bir sistem yani. Olay iki lastiğe bakıyor. İnsanlar da su geçirmez diye denize bile sokuyor olan oluyor. Çok abartı şeyler.Söküp inceleyebiliriz aslinda ayrıca tamamen su geçirmez demiyor sony suya ve toza dayanıklı
1,5 metreydi. Bende iyi biliyorum. Artık da havalar epey sıcakladı. Klima lazım.Basit ama etkili ayrıca sadece tatlı su icin garanti kapsamina aliniyor ve belli bir seviyede tam hatirlamiyorum kac metre derinligi kapsadığını