Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sorayım kendisine. Bana öyle dedi onun yalancısıyım. Spotify bana daha sıcak geliyor nedense.
Apple Müzik ücretsiz denedim çok sıkıntılı hele offline modu daha sıkıntılı. 2 gün dinlesen 3. gün şarkı açılmıyor. Yeni iOS'la düzelirse apple müzike geçicem.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Elbette değil. Şarj aletim orjinal. Akımı kesiyor zaten. Dolduğu zaman şarj aletine kulağıma dayıyorum vızıltı geliyor. Şarj ederken de akımı direk bataryaya aktarıyor. Şebekeden gelen elektriği kullanıyorsun zaten şarj olduğu zaman.
O vızıltısı transistörden kaynaklanıyor, onunla alakası yok. Prizde telefon kullanmak doğru değil.

Reaksiyon puanı
41
O vızıltısı transistörden kaynaklanıyor, onunla alakası yok. Prizde telefon kullanmak doğru değil.
Asıl şarj olurken kullanmak doğru değil. Transistörden geldiği doğrudur onu bilmiyordum. Ben genelde saatlerce telefon başında evde iken bataryasını tüketmeye gerek duymuyorum. Siz istediğiniz gibi kullanın tabii ki. Ben sadece öneri sundum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Millet kızla konuştum bayağı samimiydi.2 saat falan yazıştık.Haliyle arkadaş manasında olsun falan dedi neyse hallettik bir şeyler.Hiç yoktan iyidir.Zaten diretseydim kötü olurdu.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Millet kızla konuştum bayağı samimiydi.2 saat falan yazıştık.Haliyle arkadaş manasında olsun falan dedi neyse hallettik bir şeyler.Hiç yoktan iyidir.Zaten diretseydim kötü olurdu.
Sonra işin rengi degisir. Hayirlisi olsun. Guzel bir adim olmus. Yuzyuze olmadi mi

Reaksiyon puanı
41
Bende kız konusu açacaktım sen açmış oldun :D.
Sevgili olmayı mu düşünüyordun?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Spotify iyi güzelde şarjı içiyor ve smart notice tan sürekli bu uygulama yüksek pil kullanımına neden oluyor uyarısı geliyor zaten günü zor çıkarıyoruz ne çıkarması şarj aletiyle dolaşıyorum

Reaksiyon puanı
41
Spotify iyi güzelde şarjı içiyor ve smart notice tan sürekli bu uygulama yüksek pil kullanımına neden oluyor uyarısı geliyor zaten günü zor çıkarıyoruz ne çıkarması şarj aletiyle dolaşıyorum
G3 ün şarjı çok iyi değil zaten. Sony olsa normal kullanımda gün sonu yüzde 30 gibi şarjın kalırdı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
uploadfromtaptalk1464798559362.png
Bu kadar tesadüf olamaz :D

Reaksiyon puanı
41
Prophotone dostum yanlış anlama ama senin avatara baktıkça istemsizce gülüyorum nedense :D

Reaksiyon puanı
41
Kimseyle derdim yok bu soruyu sormakta ne kadar doğru olur bilemiyorum.Bir ara her konuya saçma sapan mesajlar yazanlar oluyordu.Şimdi kalmadı öyle kişiler.
Bende kimse ile tartışmayı hiç sevmiyorum. Zaten günlük hayatta yaşanıyor gerek yok yani. Çok üstüme gelinmediği sürece sakinimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...