Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Boşverin, incelemeleri bir şeye benzemiyor zaten. Telefon ve bilgisayar incelemesi isteyenler piskopat(!) sitesini ziyaret etsin ama oranın forumuna kesinlikle katılmasınlar..
Orada şu sarımtırak bir uşak var ondan hiç haz etmiyorum, sırf o yüzden o sitenın ıncelemelerini es geçiyorum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Boşverin, incelemeleri bir şeye benzemiyor zaten. Telefon ve bilgisayar incelemesi isteyenler piskopat(!) sitesini ziyaret etsin ama oranın forumuna kesinlikle katılmasınlar..
Onlarda lafi eveleyip geveliyorlar. Acun gibiler yemin ediyorum. Uzattikca uzatiyorlar. Evet kutuyu aciyoruz, kutuyu actik, kutuda ne yaziyor, kutu malzeme kalitesi falan filan bayiliyo insan.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Açtığımız eleştiri konusu kapatılınca eleştiri olabilir sözü pek inandırıcı gelmedi :)
Mesajlar yarın silinmiş olabilir.
Bukadar sert dille eleştililmez eleştiri konu üzerinde olmasını yada olmamasını istediğiniz şeydir ama siz resmen kızıyorsunuz bu neden böyle olmuyor diye haksızmıyım?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eleştirileriniz elbette olabilir sorun değil ama bu tarz bu uslup biraz fazla sert gibi değilmi?
Bence değil. İnceleme dedikleri şeyi ben açıp gsmarena'da yazan spesifikasyonlara ve galeriye bakarak da görebiliyorum.
Orada şu sarımtırak bir uşak var ondan hiç haz etmiyorum, sırf o yüzden o sitenın ıncelemelerini es geçiyorum.
Evet, konuşmaları itici ama detaylı bilgiyi en azından daha iyi veriyorlar. Bir de seyir terası(!) 'ı var. Orası da bayağı bilgi dolu inceleme yapıyor.
Onlarda lafi eveleyip geveliyorlar. Acun gibiler yemin ediyorum. Uzattikca uzatiyorlar. Evet kutuyu aciyoruz, kutuyu actik, kutuda ne yaziyor, kutu malzeme kalitesi falan filan bayiliyo insan.
Evet ama bir telefon inceliyorlar en az 1 saat. 15dk gereksiz konuşma desen 45dk boyunca her noktaya değiniyorlar. Bir şey yapmak istiyorlar yani, es geçmiyorlar.. Amaan işte inceledik yeter bu kadar. anlayışı yok.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Konunun "Söyle Silinsin" e döndüğü gerçeği var. Şimdi buraya yazılanlar okunacak mı? Kaale alınacak mı? Cevabını biliyoruz. Belki birazdan mesajların alayı uçabilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok herhalde o kadar yapmazlar. Yazdıklarımızda silinecek bir şey görmüyorum. Eleştiri konusunu kapattılar, kapatmasaydılar orada eleştirirdik. Hem burası da söyle rahatla değil mi? Söyledim rahatladım işte..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Konunun "Söyle Silinsin" e döndüğü gerçeği var. Şimdi buraya yazılanlar okunacak mı? Kaale alınacak mı? Cevabını biliyoruz. Belki birazdan mesajların alayı uçabilir.

Yok herhalde o kadar yapmazlar. Yazdıklarımızda silinecek bir şey görmüyorum. Eleştiri konusunu kapattılar, kapatmasaydılar orada eleştirirdik. Hem burası da söyle rahatla değil mi? Söyledim rahatladım işte..

Zaten azicik forumu takip etseler kendilerine ceki duzen verirler.

Rahatladınızmı beyler :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kuş gibiyim.
Huawei P9 ukt(!)'siyle ilgili yorumu da açtığım konuya ekledim. Bi rahatladım ki anlatamam. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şöyle bir gerçek var mesajlar silinmiyor yeni bir konu açılıp oraya atılıyor ya da var olan ilgili konuya atılıyor.
Eleştirilerde haklısınız ama keşke burda değil de konu açarak dile getirdeydiniz daha erken farkederdi yetkili kişiler.
Sitenin telefon sitesi forumun telefondan ibaret olduğu fikrine ben de katılıyorum. Bize de deniyor ki sadece telefon forumu olmayalım siz de birşeyler yazın. E biz editör müyüz ki o kadar ayrıntılı bir makale yazalım. Ofiste bunun öncülüğünü yapacak birisi olması lazım.
Telefon incelemeleri zaten Allah'a emanet, Tolga'ya kalırsa sadece iPhone kullanalım. Diğer amiral gemiler bir tık aşağıda bırakılıyor.
Dediğim gibi tüm eleştirilerinizi okudum hepsinde haklısınız ama dile getirme şekliniz yanlış.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ben eleştirilerinizi ofise bildireceğim arkadaşlar. Ama eleştiri yeri söyle rahatla konusu mu olmalı sizce? Forumumuzda ana sayfayla da forumla da ilgili kategori mevcut. Eleştirilerinizi o bölümlerde belirtebilirsiniz.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar 5.5 inç (G3)Sabah Gazetesi'nin verdiği gözlüğe sığmıyor. Haberiniz olsun.

Düzenleme: Hallettim galiba. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Durduk yere kimsenin mesajı silinmez, silinmedi de.

Defalarca bu konuda teknik ve benzeri soruları sorup cevap almaya çalışmayın diyoruz. Ceza vermeyip tatlı dille uyarı yapmamıza rağmen bizi sallayan yok. Her ne kadar istisnalar olsa da çoğunluğu böyle.

Ceza verdiğimiz zaman moderatörler şöyle kötü böyle kötü diyorsunuz. Forum kurallarının bir şekilde uygulanması lazım.

Benim iyi niyetimi istismar eden üyeye tolerans göstermem söz konusu olamaz.

Foruma 2-3 senedir üye olup hâlâ forum kurallarını bilmeyen üyeler mevcut.

Bu konuyu amacı dışında kullanmamaya özen gösterelim. Bir daha kitlenmesine fırsat vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Sebep olan kişiler bu konudan uzaklaştırılır vesselam.

Eleştiri güzeldir, insanın bir hatası varsa kendine çeki düzen vermesini sağlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Durduk yere kimsenin mesajı silinmez, silinmedi de.

Defalarca bu konuda teknik ve benzeri soruları sorup cevap almaya çalışmayın diyoruz. Ceza vermeyip tatlı dille uyarı yapmamıza rağmen bizi sallayan yok. Her ne kadar istisnalar olsa da çoğunluğu böyle.

Ceza verdiğimiz zaman moderatörler şöyle kötü böyle kötü diyorsunuz. Forum kurallarının bir şekilde uygulanması lazım.

Benim iyi niyetimi istismar eden üyeye tolerans göstermem söz konusu olamaz.

Foruma 2-3 senedir üye olup hâlâ forum kurallarını bilmeyen üyeler mevcut.

Bu konuyu amacı dışında kullanmamaya özen gösterelim. Bir daha kitlenmesine fırsat vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Sebep olan kişiler bu konudan uzaklaştırılır vesselam.

Eleştiri güzeldir, insanın bir hatası varsa kendine çeki düzen vermesini sağlar.
Konu aslında forum değil, moderatörlerin işlerini nasıl yaptığı da değil. Biz ana sayfa ve incelemeler ile ilgili eleştiriyorduk. Arkadaş yerinin burası olmadığını söyledi, silinebilir dedi, konu farklı yere gitti.
Ana sayfa ve incelemeleri eleştirmenin yeri burası değil dersen, bence burası. Buranın adı "Söyle Rahatla" ise bundan daha uygun bir yer olamaz bana göre.
Eğer yerinin burası olmadığı konusunda kesin kararlıysanız, konunun adını "Muhabbet Kanalı", "Muhabbet Sofrası" gibi bir başlıkla değiştirmelisiniz.
İnsanlar, "Söyle Rahatla" deyince, içlerinde birikeni dışa vurmak istiyor haliyle..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Konu aslında forum değil, moderatörlerin işlerini nasıl yaptığı da değil. Biz ana sayfa ve incelemeler ile ilgili eleştiriyorduk. Arkadaş yerinin burası olmadığını söyledi, silinebilir dedi, konu farklı yere gitti.
Ana sayfa ve incelemeleri eleştirmenin yeri burası değil dersen, bence burası. Buranın adı "Söyle Rahatla" ise bundan daha uygun bir yer olamaz bana göre.
Eğer yerinin burası olmadığı konusunda kesin kararlıysanız, konunun adını "Muhabbet Kanalı", "Muhabbet Sofrası" gibi bir başlıkla değiştirmelisiniz.
İnsanlar, "Söyle Rahatla" deyince, içlerinde birikeni dışa vurmak istiyor haliyle..
Elestirin yeri burasi degil dedik arkadaslar neden uzatiyorsunuz diger arkadaslarim da söyledi bir baslik acin elestirinizi oradan yapin dogru bi şekilde

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şöyle bir gerçek var mesajlar silinmiyor yeni bir konu açılıp oraya atılıyor ya da var olan ilgili konuya atılıyor.
Eleştirilerde haklısınız ama keşke burda değil de konu açarak dile getirdeydiniz daha erken farkederdi yetkili kişiler.
Sitenin telefon sitesi forumun telefondan ibaret olduğu fikrine ben de katılıyorum. Bize de deniyor ki sadece telefon forumu olmayalım siz de birşeyler yazın. E biz editör müyüz ki o kadar ayrıntılı bir makale yazalım. Ofiste bunun öncülüğünü yapacak birisi olması lazım.
Telefon incelemeleri zaten Allah'a emanet, Tolga'ya kalırsa sadece iPhone kullanalım. Diğer amiral gemiler bir tık aşağıda bırakılıyor.
Dediğim gibi tüm eleştirilerinizi okudum hepsinde haklısınız ama dile getirme şekliniz yanlış.
Ben konu açtım da ne oldu ki? Konuyu kilitlediniz. Daha açmaya gerek yok diye düşünüyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Burasıııı Beşiktaaaaş alayınaaaaaaaaaa gider....

Beşiktaş'ım beniiiim biriciiik sevgiliiiiiiiiiiim....

Yağmurlu bir günde görmüştüm seniiiiiiiiiiiii....

Allah'ım iyi ki Beşiktaşlıyım :rolleyes:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bir birinizi kırmaya değmez aga, eleştirilere her zaman açığız. Kalp kırmak başka eleştirmek başka.

Güzel güzel oynayın.. :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Burasıııı Beşiktaaaaş alayınaaaaaaaaaa gider....

Beşiktaş'ım beniiiim biriciiik sevgiliiiiiiiiiiim....

Yağmurlu bir günde görmüştüm seniiiiiiiiiiiii....

Allah'ım iyi ki Beşiktaşlıyım :rolleyes:
O sene bu sene bundan sonra her sene en büyük beşiktaş çarşı herşeye karşı..:D bu arada yeni sezon formasi hediye etmek isteyen olursa irtibata gecsin :D:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...