Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
İşler güçler..
Cinemaximum Sinema & Tiyatro Hakkında 3D Gözlük Kalite ile İlgili Tüketici ŞikâyetleriHicbi yerde Imax kalmamis. Hep 3D. Istemiyorum arkadas o pis gözlükleri kullanmayi.
Ben geri veriyordum. Artik vermeyecegim. Zaten gozlukler nanay 3 TL mi ne aliolar. Bi de parayi verip gozlugu de geri mi vereyimCinemaximum Sinema & Tiyatro Hakkında 3D Gözlük Kalite ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
3d Gözlük üç Boyutlu 3 Adet Red/cyan Neo Plastik GittiGidiyor'da 215305233
bunu al yada ıslak mendille sik gözlüğü ve geri verme evde yıka onu...
Ankamall şubesinden şikayetçiyim. Imax3D izlemek için bu salona birkaç kere gittim. Ve çıkışta ımax gözlükleri geri isteniyor. Kapıda isteyen kişiye cevap vermiyorum ısrarla istiyorlar yine vermiyorum ve hiçbir zamanda vermeyeceğim ne kadar isterseniz isteyin. Geçen gün aynı sorunu yaşadım gene gözlük elimdeydi kapıdaki kişi gözlükleri bırakıyoruz dedi. Böyle bir ifade olabilir mi acaba? Gözlükleri bırakıyoruz, hayır bırakmıyorum efendim saf mıyım ben gözlüğü bırakayım, bırakmadım da tabi ki ve bırakmayacağımda. Sitenizde açık bir şekilde belirtilmiş. Normal 3D filmlerden gözlüğümüz yoksa bedelini verip alabiliyoruz. Bunun için ekstra bedel veriyoruz ve gözlük bizim oluyor eskiden bunları da insanları kandırıp topluyordunuz neyse ki son zamanlarda bir bilinç oluştu. Sitenizde ımax gözlüklerinin bilet fiyatının içinde olduğu açıkça belirtilmiş. Bu gözlüklerin bedeli içindeyse demek ki bizim oluyor.Ben geri veriyordum. Artik vermeyecegim. Zaten gozlukler nanay 3 TL mi ne aliolar. Bi de parayi verip gozlugu de geri mi vereyim
Huawei P9 64GB ya da Plus al diyeceğim ama hâlâ tavsiye edecek kadar güvenimi kazanmadı telefon. Yazılımı tam oturmamış. Çok ilginç, G2'de, Note 4'te bile görmediğim, özellikler var. Aynı zamanda her telefonda olup bunda olmayan özellikler de var. Yani bunda yok. Garip bir arayüz. Geçen bir ayar yaptım, iptal etmek için o ayarı (abartmıyorum) 3 gün aradım. Öyle bir yere koymuşlar ki nasıl bulduğumu unuttum. Şuan açmaya çalışsam yine zor bulurum o ayarı.herkesin telefona bakış açısı farklı. ihtiyaçlar da farklı. siz alacağınız telefonun dışına uyduruk birkaç teste belki bakarsınız ben iç özelliklerine sesine bakarım.
Faturalı mı hattınız ?![]()
![]()
Sonuç, Hazirana kadar 6 Gb, Ocak ayına kadar 3 Gb internet
Evet 22-23 lira ücreti var.Faturalı mı hattınız ?
Turkcell bu güzelliği bana da yapmaz mıEvet 22-23 lira ücreti var.
4.5G kampanyası çoğu tarifeye var ama 1 Gb ek olayını bilmiyorum.Turkcell bu güzelliği bana da yapmaz mı?
Belki faturalılar özeldir4.5G kampanyası çoğu tarifeye var ama 1 Gb ek olayını bilmiyorum.
Harbiden ya
resmini çekburaya koy güzel kız varsa ona git selamımı söyle konua gir...Apple Store de randevu saatinden erken gittim ama randevu saatini mi bekleyeceğiz illa...
Ordan birini çağır eline 5 lira tutuştur "Gardaş şu bizim işi bi halledek" deApple Store de randevu saatinden erken gittim ama randevu saatini mi bekleyeceğiz illa...
En fenası da kız whatsapp grubunda konu olmak...Bir iki saat rahat kulak çınlaması etkisiAbi şu kızlara bi dalıyorsun bir daha çıkış yok çıkmaz sokak gibiler maşallah.
Üü hemde nasıl. Birbirine küs iki arkadaş var okulda anamı ağlattılar. Bir teneffüs biri çağırıyor, diğer teneffüs öbürü çağırıyor.Abi şu kızlara bi dalıyorsun bir daha çıkış yok çıkmaz sokak gibiler maşallah.
Hayırlı olsun...Pil yüzünden telefonu servise götürdüm yenisini verdiler [emoji16][emoji16][emoji16]
Hayırdır?Pil yüzünden telefonu servise götürdüm yenisini verdiler [emoji16][emoji16][emoji16]
Bende de o durum oldu. Sonunda bir tarafla aram bozuldu.Üü hemde nasıl. Birbirine küs iki arkadaş var okulda anamı ağlattılar. Bir teneffüs biri çağırıyor, diğer teneffüs öbürü çağırıyor.
Herkes klasik cevabı veriyor her zaman. Girdiğin şeyler aynı niye kullanım artsin? 4g ile işlerini daha hızlı hallettigin için daha çok vakit harcıyorsun nette. Bu da fazla internet kullanımı demek. Bana aylık 1 Gb yeterliyken şuan 4gb ucu ucuna yetiyor. En azından Turk Telekom paketlerin fiyatini baya çekti aşağıya. Çekim alanına çok kötü değil. İdare ediyor.3G varken aylık 2 gb yetti yetiyordu. Telefonu WiFi ya bağlamam asla. Sadece hücresel veri kullanırım. Şimdi 4,5 G de aylık 8 GB yetmiyor :/
Yaptığım şeyler aynı bu kadar fark olur mu ki ?![]()
Allah affetsin Nisan'dan beri 52 küsür gb net harcadım bi burs Turkcell'e gitti.Herkes klasik cevabı veriyor her zaman. Girdiğin şeyler aynı niye kullanım artsin? 4g ile işlerini daha hızlı hallettigin için daha çok vakit harcıyorsun nette. Bu da fazla internet kullanımı demek. Bana aylık 1 Gb yeterliyken şuan 4gb ucu ucuna yetiyor. En azından Turk Telekom paketlerin fiyatini baya çekti aşağıya. Çekim alanına çok kötü değil. İdare ediyor.
Edit: gece gece imlayi kesip bicmisimdüzeltmeye usendim anlamaya çalışın.
Allah affetsin Nisan'dan beri 52 küsür gb net harcadım bi burs Turkcell'e gitti.
Maşallah. Bende paket bitince 1 hafta illegal yollara bulaştım 4+2 den 6 gb sömürmüşüm bu ay![]()