Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hicbi yerde Imax kalmamis. Hep 3D. Istemiyorum arkadas o pis gözlükleri kullanmayi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Son düzenleme:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Ben geri veriyordum. Artik vermeyecegim. Zaten gozlukler nanay 3 TL mi ne aliolar. Bi de parayi verip gozlugu de geri mi vereyim
Ankamall şubesinden şikayetçiyim. Imax3D izlemek için bu salona birkaç kere gittim. Ve çıkışta ımax gözlükleri geri isteniyor. Kapıda isteyen kişiye cevap vermiyorum ısrarla istiyorlar yine vermiyorum ve hiçbir zamanda vermeyeceğim ne kadar isterseniz isteyin. Geçen gün aynı sorunu yaşadım gene gözlük elimdeydi kapıdaki kişi gözlükleri bırakıyoruz dedi. Böyle bir ifade olabilir mi acaba? Gözlükleri bırakıyoruz, hayır bırakmıyorum efendim saf mıyım ben gözlüğü bırakayım, bırakmadım da tabi ki ve bırakmayacağımda. Sitenizde açık bir şekilde belirtilmiş. Normal 3D filmlerden gözlüğümüz yoksa bedelini verip alabiliyoruz. Bunun için ekstra bedel veriyoruz ve gözlük bizim oluyor eskiden bunları da insanları kandırıp topluyordunuz neyse ki son zamanlarda bir bilinç oluştu. Sitenizde ımax gözlüklerinin bilet fiyatının içinde olduğu açıkça belirtilmiş. Bu gözlüklerin bedeli içindeyse demek ki bizim oluyor.
demiş biri:
Cinemaximum Gözlük İstenmesi. Başlıklı Şikayet
verme isteyemezler ayrıca para isteyip gözlüğü iade edince vermiyorsa demek ki paranın üstüne yatıyorlar ki kimbilir müdüre de çorba atıyorlardır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
herkesin telefona bakış açısı farklı. ihtiyaçlar da farklı. siz alacağınız telefonun dışına uyduruk birkaç teste belki bakarsınız ben iç özelliklerine sesine bakarım.
Huawei P9 64GB ya da Plus al diyeceğim ama hâlâ tavsiye edecek kadar güvenimi kazanmadı telefon. Yazılımı tam oturmamış. Çok ilginç, G2'de, Note 4'te bile görmediğim, özellikler var. Aynı zamanda her telefonda olup bunda olmayan özellikler de var. Yani bunda yok. Garip bir arayüz. Geçen bir ayar yaptım, iptal etmek için o ayarı (abartmıyorum) 3 gün aradım. Öyle bir yere koymuşlar ki nasıl bulduğumu unuttum. Şuan açmaya çalışsam yine zor bulurum o ayarı. :D
O kadar anlattım, ayarı da söyliyim. Telefonun ekranı kapalıyken, kullandığı arka plan verisinin kaç mB olduğunu bildirim panelinde gösteriyor.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
53a5488e69a6f6da561028cab470c22b.jpg

3f978d1be64b93072a1b7a7e19814590.jpg

Sonuç, Hazirana kadar 6 Gb, Ocak ayına kadar 3 Gb internet
Faturalı mı hattınız ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Apple Store de randevu saatinden erken gittim ama randevu saatini mi bekleyeceğiz illa...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Abi şu kızlara bi dalıyorsun bir daha çıkış yok çıkmaz sokak gibiler maşallah.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Pil yüzünden telefonu servise götürdüm yenisini verdiler [emoji16][emoji16][emoji16]

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ortaköyde kumpir yiyen oldu mu? Tavsiye edeceginiz bir yer var mi?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Abi şu kızlara bi dalıyorsun bir daha çıkış yok çıkmaz sokak gibiler maşallah.
Üü hemde nasıl. Birbirine küs iki arkadaş var okulda anamı ağlattılar. Bir teneffüs biri çağırıyor, diğer teneffüs öbürü çağırıyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
3G varken aylık 2 gb yetti yetiyordu. Telefonu WiFi ya bağlamam asla. Sadece hücresel veri kullanırım. Şimdi 4,5 G de aylık 8 GB yetmiyor :/
Yaptığım şeyler aynı bu kadar fark olur mu ki ? o_O:(:confused::eek:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
3G varken aylık 2 gb yetti yetiyordu. Telefonu WiFi ya bağlamam asla. Sadece hücresel veri kullanırım. Şimdi 4,5 G de aylık 8 GB yetmiyor :/
Yaptığım şeyler aynı bu kadar fark olur mu ki ? o_O:(:confused::eek:
Herkes klasik cevabı veriyor her zaman. Girdiğin şeyler aynı niye kullanım artsin? 4g ile işlerini daha hızlı hallettigin için daha çok vakit harcıyorsun nette. Bu da fazla internet kullanımı demek. Bana aylık 1 Gb yeterliyken şuan 4gb ucu ucuna yetiyor. En azından Turk Telekom paketlerin fiyatini baya çekti aşağıya. Çekim alanına çok kötü değil. İdare ediyor.

Edit: gece gece imlayi kesip bicmisim :D düzeltmeye usendim anlamaya çalışın.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Herkes klasik cevabı veriyor her zaman. Girdiğin şeyler aynı niye kullanım artsin? 4g ile işlerini daha hızlı hallettigin için daha çok vakit harcıyorsun nette. Bu da fazla internet kullanımı demek. Bana aylık 1 Gb yeterliyken şuan 4gb ucu ucuna yetiyor. En azından Turk Telekom paketlerin fiyatini baya çekti aşağıya. Çekim alanına çok kötü değil. İdare ediyor.

Edit: gece gece imlayi kesip bicmisim :D düzeltmeye usendim anlamaya çalışın.
Allah affetsin Nisan'dan beri 52 küsür gb net harcadım bi burs Turkcell'e gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...