D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Ceza kesmedim ki düşelim 

Ben gidince böyle oldu işteForum kafayı yemiş
DDos mu atıyon siteyeBen gidince böyle oldu işteHerkese selamlar ara sıra girip çıkarım
![]()
iphonedan geçecem demeS6edge Plus kullanan yok mu koskoca forumda [emoji19]
Aklımdan geçiyor ama emin değilim su aklımdaki soruların cevaplarını bulsam ona göre kesin karar vericem. Bir kaç soruya başka yerlerden cevap buldum ama daha çok soru var.iphonedan geçecem deme
geçme elinde note 5 vardı önceden zatenAklımdan geçiyor ama emin değilim su aklımdaki soruların cevaplarını bulsam ona göre kesin karar vericem. Bir kaç soruya başka yerlerden cevap buldum ama daha çok soru var.
Vardı da, bu başkageçme elinde note 5 vardı önceden zaten
aynenCiwil war süperdi.
Biz burada sana xx kremi yada ilacı al desek alacakmısın sakin alma, yarın aile hekimine git durumu anlat herhangi bir seye alerjin varsa doktora bunu ilet ona göre ilaç yazarlar.Ağız yarasına iyi gelecek ilaç bilen var mı ?????
Bir sürü yara oldu ağzımın içinde çok acıyolar![]()
Gargara ilaçları iyi gelebiliyor.Ağız yarasına iyi gelecek ilaç bilen var mı ?????
Bir sürü yara oldu ağzımın içinde çok acıyolar![]()
Paralel ithalat fiyatları cok hızlı düşüyor![]()
Tony Satar nerede?
Bu sene edge Plus surumu yerine note4 edge gibi bu senede note6 edge ( tek tarafı kavisli halde) gelecegini duyumladım, o yüzden beklemenin pek lüzum yok sankiAlınır aslında. Ama S7 edge+ beklenmeli bence.
Aldığım duyumlara göre bu sene edge Plus modeli olmayacak note6 edge olacak ( tek ekran kavisli)Alınır aslında. Ama S7 edge+ beklenmeli bence.
Ben de öyle duydum. Tapatalk bi yavaş. Aklıma S7 diyince beni S7yi incelemeye gittiğimde S7 nin beni elektrik çarpması geliyor.Aldığım duyumlara göre bu sene edge Plus modeli olmayacak note6 edge olacak ( tek ekran kavisli)
Antibiyotik yan etkisiymis nette arastrdm .Biz burada sana xx kremi yada ilacı al desek alacakmısın sakin alma, yarın aile hekimine git durumu anlat herhangi bir seye alerjin varsa doktora bunu ilet ona göre ilaç yazarlar.