Şebek Bilal
Öğrenci
Bütün sitelerden pısırık gibi kaçacakSonra ne olacak? Eline ne geçecek?

Son düzenleyen moderatör:
Bütün sitelerden pısırık gibi kaçacakSonra ne olacak? Eline ne geçecek?
Nick kullanır avatar kullanır kim tanıyacak? Hem tanısa da ne olacak ne diyecekler seni ifşa ettiler falan mı? Kaldı ki başkanlarının fotoğrafını izinsiz kullanmak suçtur annen baban sana kızarlar sonra demedi deme...Bütün sitelerden pısırık gibi kaçacak![]()
Benim için uğraşmak büyük zevk kafama koyduğum ile uğraşıyorum baktım geçen gün bir küfür felan sinirlendim yayıyorum her yere telefon numaranı ver dedim hoop engel attıNick kullanır avatar kullanır kim tanıyacak? Hem tanısa da ne olacak ne diyecekler seni ifşa ettiler falan mı? Kaldı ki başkanlarının fotoğrafını izinsiz kullanmak suçtur annen baban sana kızarlar sonra demedi deme...
Telegram candır demeyeceğim, Telegram hayattır. [emoji14]Whatsapp pert...
Kime dedin be yahu onu bilmem de ifşa edince çok zevk alıyorum be yaColugun çocuğun eline telefon verirsen olacağı bu işte.
Çevre whatsapp kullanıyor yaapcak birşey yokTelegram candır demeyeceğim, Telegram hayattır. [emoji14]
Anlatılmaz yaşanır..Çevre whatsapp kullanıyor yaapcak birşey yok![]()
Telegram ne ola ki![]()
[emoji849][emoji849][emoji849]Anlatılmaz yaşanır..![]()
Ne zaman adam gibi haber yaptılar ki? Karşılarında çoluk çocuk var sanıyorlar herhalde. Resmen insan zekasıyla dalga geçmeye çalışıyorlar.Yalan haberlerden bıktım....
Apple müzik 5 tl olmuş muş. Yahu haber yapıyorsunuz doğru düzgün yapın. 5 Tl olabilir diyin Amerikada 5 dolar oldu diyin. Bu resmen yalan haber.
işler işler de sizin gibi zengin öğrenciye işlemez![]()
Öğrenciye işliyo mu acaba
Yaniiiiiiiiiiii@Şebek Bilal hocam seni pistten alalım.
1 saat önce video paylaşıldı bilgilendirme için.Cidden saat 11-12 Den beri erişilemiyorbizi de bilgilendirirseniz iyi olur
![]()
1 saat önce video paylaşıldı bilgilendirme için.Cidden saat 11-12 Den beri erişilemiyorbizi de bilgilendirirseniz iyi olur
![]()