Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Evet yav bende tam 970 li sistem topluyordum 1070 daha cazip geldi ama asıp soru su 1070, 970 e ne kadar fark atıyor?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Titan X'i bile geride bırakıyor.
Çok haklısın ama 970 ve titan ı gpu boss ta karşılaştırılması var, ben çok aman aman bir fark göremedim ama iş oyun performansı ise... Örneğin crysis 3 te 40 fps lik fark atıyor titan.. Eskiden amd r9 390 almayı düşünüyordum ama şimdi işler tersine döndü.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok haklısın ama 970 ve titan ı gpu boss ta karşılaştırılması var, ben çok aman aman bir fark göremedim ama iş oyun performansı ise... Örneğin crysis 3 te 40 fps lik fark atıyor titan.. Eskiden amd r9 390 almayı düşünüyordum ama şimdi işler tersine döndü.
Düşünüyorsan benim kart satılık haberin olsun. :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar bu modlar işin harbiden b.kunu çıkardı her şeye konu mu açalım ufak bir soru sorduk sadece bir şey atıyorum deleted yiyorum yok böyle bişe nerde özgür forum havası böyle iş olmaz

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaşlar bu modlar işin harbiden b.kunu çıkardı her şeye konu mu açalım ufak bir soru sorduk sadece bir şey atıyorum deleted yiyorum yok böyle bişe nerde özgür forum havası böyle iş olmaz

Neden her seferinde aynı şeyleri tartışıyoruz ki? Evet, her şey için konu açıp alakalı bölümleri kullanacağız.

Burada teknik ve benzeri soruların küçüğü de büyüğü de yasak.

Bu konuda tavrımız net.

Kurallar çerçevesinde herkes istediğini yazmakta serbest. Aynı şeyleri tartışmanın bir anlamı yok.

Kolaya kaçıp her işinizi burada halletmeye çalışmayın lütfen.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Neden her seferinde aynı şeyleri tartışıyoruz ki? Evet, her şey için konu açıp alakalı bölümleri kullanacağız.

Bu konuda tavrımız net.

Kurallar çerçevesinde herkes istediğini yazmakta serbest. Aynı şeyleri tartışmanın bir anlamı yok.

İyi hoş diyorsunda 1 haftadır bir soru Sincan ilgili yere yazıyorum tek bir cevap yok. Ben cevabını bulamadığım bir yerde niye konu açmaya uğraşayım?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@Lazzz

Cevap gelene kadar konunu güncelleyebilirsin.

Konuyu okuyanlar zaten en altta belli oluyor, cevap verip vermemeleri üyelere kalmış.

Bu konunun amacı belli arkadaşlar. Amacı dışında kullanmamaya özen gösteriniz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir kaç kere güncelledim cevap yok diğer forumlardan buldum bir kaç yanıt.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim çabam bir yandan da bu konunun açık kalması için. Tekrar kitlenmesine sebep olmasın kimse.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249

Bu konuda tavrımız net.

Her seferinde aynı şeyi yapıyorsunuz bizi mi kopartıyorsunuz anlamadım ki Semih abi :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kızmaca darılmaca yok arkadaşlar. Konuyu birlikte ayakta tutalım. Sohbet edebildiğimiz tek yer burası.

Atar yaptıysam kusura bakmasın kimse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...