Titan X'i bile geride bırakıyor.Evet yav bende tam 970 li sistem topluyordum 1070 daha cazip geldi ama asıp soru su 1070, 970 e ne kadar fark atıyor?
Çok haklısın ama 970 ve titan ı gpu boss ta karşılaştırılması var, ben çok aman aman bir fark göremedim ama iş oyun performansı ise... Örneğin crysis 3 te 40 fps lik fark atıyor titan.. Eskiden amd r9 390 almayı düşünüyordum ama şimdi işler tersine döndü.Titan X'i bile geride bırakıyor.
Düşünüyorsan benim kart satılık haberin olsun.Çok haklısın ama 970 ve titan ı gpu boss ta karşılaştırılması var, ben çok aman aman bir fark göremedim ama iş oyun performansı ise... Örneğin crysis 3 te 40 fps lik fark atıyor titan.. Eskiden amd r9 390 almayı düşünüyordum ama şimdi işler tersine döndü.
Link verirsen bizde yorum yapabiliriz. Eskiden bende moddumArkadaşlar bu modlar işin harbiden b.kunu çıkardı her şeye konu mu açalım ufak bir soru sorduk sadece bir şey atıyorum deleted yiyorum yok böyle bişe nerde özgür forum havası böyle iş olmaz
bu konuya yorum yazmıştımLink verirsen bizde yorum yapabiliriz. Eskiden bende moddum![]()
Komediye çevirmişler diyorlar?Ciwil war süperdi.
Tapatalkta hiç sorun yaşamadımForum hâlâ hata veriyor.
O ayrı mesele zaten. Onun durumu daha beter.Tapatalkta hiç sorun yaşamadım
Tapatalkta hiç sorun yaşamadımForum hâlâ hata veriyor.
Evet biraz öyle oldu. Ama eğlenceliydi. Diğer filmlerde bu kadar komedi yoktu.Komediye çevirmişler diyorlar?
Sabah sıkıntı vardı. Tapatalk ve web versiyonunda.Tapatalkta hiç sorun yaşamadım
Arkadaşlar bu modlar işin harbiden b.kunu çıkardı her şeye konu mu açalım ufak bir soru sorduk sadece bir şey atıyorum deleted yiyorum yok böyle bişe nerde özgür forum havası böyle iş olmaz
İyi hoş diyorsunda 1 haftadır bir soru Sincan ilgili yere yazıyorum tek bir cevap yok. Ben cevabını bulamadığım bir yerde niye konu açmaya uğraşayım?Neden her seferinde aynı şeyleri tartışıyoruz ki? Evet, her şey için konu açıp alakalı bölümleri kullanacağız.
Burada teknik ve benzeri soruların küçüğü de büyüğü de yasak.
Bu konuda tavrımız net.
Kurallar çerçevesinde herkes istediğini yazmakta serbest. Aynı şeyleri tartışmanın bir anlamı yok.
Kolaya kaçıp her işinizi burada halletmeye çalışmayın lütfen.
Link koydurmuyorlar...linkini koysan daha iyi olurdu.
Her seferinde aynı şeyi yapıyorsunuz bizi mi kopartıyorsunuz anlamadım ki Semih abiNeden her seferinde aynı şeyleri tartışıyoruz ki? Evet, her şey için konu açıp alakalı bölümleri kullanacağız.
Burada teknik ve benzeri soruların küçüğü de büyüğü de yasak.
Bu konuda tavrımız net.
Kurallar çerçevesinde herkes istediğini yazmakta serbest. Aynı şeyleri tartışmanın bir anlamı yok.
Kolaya kaçıp her işinizi burada halletmeye çalışmayın lütfen.
forum garip çalışıyor yeni mesajlara gidilmiyor...Link koydurmuyorlar...