Ddos az gelir sanki.matematik öğretmeniii, matematik öğretmeniiii, Matematik videosu olabilir mi?
Tamam tamam daha espiri yapmıyorum üzerime ddos atmayın![]()

Ddos az gelir sanki.matematik öğretmeniii, matematik öğretmeniiii, Matematik videosu olabilir mi?
Tamam tamam daha espiri yapmıyorum üzerime ddos atmayın![]()
6 saate düşürmeye çalış, işe yarayacağına eminim8 saat uyku yetmemeye başladı.
6 saate düşürmeye çalış, işe yarayacağına eminim
ne marka?Portakalli bitter aldim. Guzelmis. Normalde bitter sevmem.
Eti karam. Tavsiye ederim.ne marka?![]()
![]()
Eti karam. Tavsiye ederim.
sadece resimleri var (gerçi damak indire gandi oldu) keşke olsa da yesek mode on.Çikolata resimleri paylaşanlara ip ban atın![]()
Bizim yazılılar haftaya başlıyorFizik sınavı iz kaming...Hayırlı sabahlar. Umarım.
Boşver cahil ile cenk edilmez. Ha ben kindarım dersen illa kısasımı alırım dersen sote de kıstır. ortam da yapılan yanlışın tenha da affı olmaz...Beyler size saçma gelebilir ama tuaf bir durum yaşadım 3*4 yıldır tanıdıgım bir arkadaş bana oyun konusunda cahilin önde gidenisin dedi skyrim / witcher felan bilmiyor sorunca cortu çekiyor 19 yıldır bu işle uğraşıyorum bilgim hiç fena değildir aslında mesele bilgi değilde bu adam beni baskalarının yanında gömmeye calısıyor üstelik cehaleti ile şimdi ben biraz kindarım ama bi yandanda arkadasım diye de bişey de desemmi demesemmi kararsızım ölesine bir tartışma yaratıp eziklemek isteğide yok değil içimde şimdi sizce ne yapsam konu cok dandik gelebilir ama kafama takılıyor konu söle rahatla görünce söliyim dedim) sineye çekip susmalımı yoksa adamı rezil mi etmeli ? bu arada herkese iyi sabahlar
Boşver cahil ile cenk edilmez. Ha ben kindarım dersen illa kısasımı alırım dersen sote de kıstır. ortam da yapılan yanlışın tenha da affı olmaz...
sineye çekip susmalımı yoksa adamı rezil mi etmeli ?
Her seyi sineye cekmek (icine atmak) iyi bir sey degil, yeri geldimi rezil etmesini de bileceksin. Böyle yaptigin zaman kendilerini bir halt saniyorlar cünkü.
Ne demisler? Adamina göre muamele. Insan olmayana her zaman insan gibi davranilmaz.
Benim gunluk 10 saat çalışan arkadaşlarım var. Şimdi sınavdan çıktık doğal olarak hepimiz dokulurken onlar çoğu soruyu cozmus oluyor. Ben akşam 30 dk çalışsam nasıl bitiririmde kalkarim diyorumArkadaş millet nasıl şu sınavlara günde 5-6 saat çalışıyor, ben bir derse zor dayanıyorum....
Şekiller, tablolar, kafa kalmıyor....
Onları anlamak hiçbir zaman mümkün olmayacak zaten. Arkadaşım 10 saat nedir ? Bana birşeyler oluyor...Benim gunluk 10 saat çalışan arkadaşlarım var. Şimdi sınavdan çıktık doğal olarak hepimiz dokulurken onlar çoğu soruyu cozmus oluyor. Ben akşam 30 dk çalışsam nasıl bitiririmde kalkarim diyorum![]()